icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

gabccia
3. jún 2016

@bonboniera15 jaj, tak to bude babo tie bublinky si myslim 🙂 mne vraveli, ze najskor budem vraj citit take bublinky ale ja som to nejako preskocila 😀 ja som hned citila uz pohyby ako sa presuva z jednej strany na druhu a vcera sa mi dokonca tak vypucilo na jednu stranu 🙂

bonboniera15
3. jún 2016

@gabccia no hadam ano, uz by som to fakt privítala 🙂tak to mas fajn, ja ešte take nepoznam 😊

gabccia
3. jún 2016

@bonboniera15 a uz viete pohlavie? akurat som citala, ze vraj pri dievcatku su tie pohyby neskor a slabsie..tak neviem ci to je pravda 😀

bonboniera15
3. jún 2016

Nevieme, hadam teraz mi povie bo idem skoro po 2 mesiacoch na utz tak som zvedava, ale zacali sa mi dost robit chĺpky po bruchu zevraj je to prebytok testosteronu , a ze to je pri chlapcoch 😀 tak uvidime, a ty uz vieš?

sonia33
3. jún 2016

Ja tiez dufam ze uz v utorok budeme vediet,idem na kontrolu. Soda bikarbona mi raz sumela a raz nie,takze uz pockam na ultrazvuk :D

bonboniera15
3. jún 2016

@sonia33 ja som to tiez skúšala mbe vyslo dievča :D

sonia33
3. jún 2016

@bonboniera15 musime sa nejako zabavit 🙂 mne aj podla cinskeho kalenadara vychadza dievca,aj naposledy podla sody,aj podla uderov srdiecka by to malo byt dievca : )) No uvidime v utorok 🙂

bonboniera15
3. jún 2016

No veru, ja som zvedavá co mi povie ako je mi to jedno hlavne nech je zdravé, ale babky su uz nedočkáve 😂

slavciatko
3. jún 2016

ja idem na veľké sono teraz 9.6 tak som tiež trochu v napätí či bude niečo vidno ale v podstate mi je to jedno keďže zatiaľ nemáme nič 😀 ale keď budem aj vedieť tak nikomu nič nepoviem, nechám ich v napätí lebo mi lezú na nervy svojimi tipmi 😀 😎

lenkamarcisin
3. jún 2016

Baby o akej sode bikarbone tu pisete?

bonboniera15
3. jún 2016

@lenkamarcisin babsky recept na urcenie pohlavia :D ale zevraj je to blbosť, len náhoda ked sa to potvrdí s lekárom

sonia33
3. jún 2016

@lenkamarcisin ale pre srandu si ho sprav 🙂 do pohara daj 2-3 lyzicky sody bikarbony a do toho trochu mocu. Ked vznikne reakcia a speni sa obsah,mal by to byt chlapec,kedze zena ktora caka chlapceka ma v moci latky,ktore sposobuju reakciu 🙂 🙂 a ked sa nic nestane,tak by to akoze malo byt dievca. Skus to 🙂

monca2332
3. jún 2016

baby chcem sa Vás spýtať či aj vas bolievaju vajecniky lebo mna skoro stale bolia ale pri prvom tehotenstve ma neboleli a mala som úplne inakšie tehotenstvo ako teraz tak neviem či je to tým ale som aj lekárovi hovorila že ma bolia vajecniky a on mi povedal že ešte nemám velke brucho ale som mala ťažkú robotu ale už som na pn s chrbticou lebo som pracovala v kovo výrobe a uz som nevládala tak ma vypísal obvodný lekár na pn lebo gynekológ mi povedal že som ešte v začiatku tehotenstva ale už ani teraz nevládzem lebo mi začali puchnut nohy aj ruky tak kedy by ma mohol gynekológ vypísať na pn

monca2332
3. jún 2016

@sonia33 o tomto teste som ešte nepočula.Lebo môj syn sa už nevie dočkať ze ci bude mať braceka alebo sestričku 🙂

gabccia
4. jún 2016

@sonia33 a podla cinskeho kalendara sa ako pocita to pohlavie?

mimuska2109
4. jún 2016

@sonia33 Ahoj a aku ma akciu srdiecka babatko? Lebo moje ma tiez oproti synovi vyssi tep ale zatial neviem co cakame. A soda aj trosku sumi a potom nie...takze toto radsej uz nerobim🙂Ja mam este tyzden do kontroly ale som.zvedava:)

sonia33
4. jún 2016

@mimuska2109 Vraj ak ma babatko tep nizsi ako 140 uderov za minutu,mal by to byt chlapcek a ak vyssi tak dievca 🙂 Nase male malo na poslednej kontrole tep 159 : ))

mimuska2109
4. jún 2016

@sonia33 Nase male na prvej kontrole malo 186 tep a na dalsej kontrole 170🙂tak som zvedava🙂syncek mal okolo 130 a pred porodom na pasoch som musela jedqvat sladkosti a skakat aby mal aspon 130...🙂mal aj nizsie🙂tak snad sa nase bublinky na najblizsej kontrole ukazu🙂

lenkamarcisin
4. jún 2016

Tak to S tou sódou určite vyskúšam aj keď už asi viem že to bude chlapec

sonia33
5. jún 2016

@lenkamarcisin a preco si myslis ze to bude chlapec? 🙂

lenkamarcisin
5. jún 2016

@sonia33 Dr nam povedal ale na 91% pipika este nebolo vidno, podla tych ich mier nam povedal. Ale mne je to aj tak jedno co to bude kedze so prvorodicka, premna je hlavne nech je zdrave.

bonboniera15
5. jún 2016

@monca2332 ja to mam tiež, bola som u dr a povedala ze všetko je v poriadku, i ked ja som prvorodicka, ale ze to je normalne, ze to aj male môže tlačiť alebo maternica ked sa rozsiruje...dala mi 3 krat denne magnezium, a je to lepsie pobolieva menej

malvina13
5. jún 2016

dievčata prosím vas ktoré ste boli na tripple testoch, ako dlho ste čakali na výsledky?? dakujem

bonboniera15
5. jún 2016

@malvina13 ahoj ja som cakala 10 dni na vysledok

malvina13
5. jún 2016

@bonboniera15 dakujem za odpoved. do tých 10 dní je zarataný aj víkend??

kacka1804
5. jún 2016

Ahoj dievčatá😉 ktoré ste rovnako somnou tehu? 18+...tt.termin 4 November

slavciatko
6. jún 2016

@kacka1804 ja som 1.nov. Dnes 18+6

bonboniera15
6. jún 2016

@malvina13 ano aj s vikendom 🙂

malvina13
6. jún 2016

@bonboniera15 dakujem ti!