Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@gabccia no hadam ano, uz by som to fakt privítala 🙂tak to mas fajn, ja ešte take nepoznam 😊
@bonboniera15 a uz viete pohlavie? akurat som citala, ze vraj pri dievcatku su tie pohyby neskor a slabsie..tak neviem ci to je pravda 😀
Nevieme, hadam teraz mi povie bo idem skoro po 2 mesiacoch na utz tak som zvedava, ale zacali sa mi dost robit chĺpky po bruchu zevraj je to prebytok testosteronu , a ze to je pri chlapcoch 😀 tak uvidime, a ty uz vieš?
Ja tiez dufam ze uz v utorok budeme vediet,idem na kontrolu. Soda bikarbona mi raz sumela a raz nie,takze uz pockam na ultrazvuk :D
@sonia33 ja som to tiez skúšala mbe vyslo dievča :D
@bonboniera15 musime sa nejako zabavit 🙂 mne aj podla cinskeho kalenadara vychadza dievca,aj naposledy podla sody,aj podla uderov srdiecka by to malo byt dievca : )) No uvidime v utorok 🙂
No veru, ja som zvedavá co mi povie ako je mi to jedno hlavne nech je zdravé, ale babky su uz nedočkáve 😂
ja idem na veľké sono teraz 9.6 tak som tiež trochu v napätí či bude niečo vidno ale v podstate mi je to jedno keďže zatiaľ nemáme nič 😀 ale keď budem aj vedieť tak nikomu nič nepoviem, nechám ich v napätí lebo mi lezú na nervy svojimi tipmi 😀 😎
Baby o akej sode bikarbone tu pisete?
@lenkamarcisin babsky recept na urcenie pohlavia :D ale zevraj je to blbosť, len náhoda ked sa to potvrdí s lekárom
@lenkamarcisin ale pre srandu si ho sprav 🙂 do pohara daj 2-3 lyzicky sody bikarbony a do toho trochu mocu. Ked vznikne reakcia a speni sa obsah,mal by to byt chlapec,kedze zena ktora caka chlapceka ma v moci latky,ktore sposobuju reakciu 🙂 🙂 a ked sa nic nestane,tak by to akoze malo byt dievca. Skus to 🙂
baby chcem sa Vás spýtať či aj vas bolievaju vajecniky lebo mna skoro stale bolia ale pri prvom tehotenstve ma neboleli a mala som úplne inakšie tehotenstvo ako teraz tak neviem či je to tým ale som aj lekárovi hovorila že ma bolia vajecniky a on mi povedal že ešte nemám velke brucho ale som mala ťažkú robotu ale už som na pn s chrbticou lebo som pracovala v kovo výrobe a uz som nevládala tak ma vypísal obvodný lekár na pn lebo gynekológ mi povedal že som ešte v začiatku tehotenstva ale už ani teraz nevládzem lebo mi začali puchnut nohy aj ruky tak kedy by ma mohol gynekológ vypísať na pn
@sonia33 Ahoj a aku ma akciu srdiecka babatko? Lebo moje ma tiez oproti synovi vyssi tep ale zatial neviem co cakame. A soda aj trosku sumi a potom nie...takze toto radsej uz nerobim🙂Ja mam este tyzden do kontroly ale som.zvedava:)
@mimuska2109 Vraj ak ma babatko tep nizsi ako 140 uderov za minutu,mal by to byt chlapcek a ak vyssi tak dievca 🙂 Nase male malo na poslednej kontrole tep 159 : ))
@sonia33 Nase male na prvej kontrole malo 186 tep a na dalsej kontrole 170🙂tak som zvedava🙂syncek mal okolo 130 a pred porodom na pasoch som musela jedqvat sladkosti a skakat aby mal aspon 130...🙂mal aj nizsie🙂tak snad sa nase bublinky na najblizsej kontrole ukazu🙂
Tak to S tou sódou určite vyskúšam aj keď už asi viem že to bude chlapec
@lenkamarcisin a preco si myslis ze to bude chlapec? 🙂
@sonia33 Dr nam povedal ale na 91% pipika este nebolo vidno, podla tych ich mier nam povedal. Ale mne je to aj tak jedno co to bude kedze so prvorodicka, premna je hlavne nech je zdrave.
@monca2332 ja to mam tiež, bola som u dr a povedala ze všetko je v poriadku, i ked ja som prvorodicka, ale ze to je normalne, ze to aj male môže tlačiť alebo maternica ked sa rozsiruje...dala mi 3 krat denne magnezium, a je to lepsie pobolieva menej
dievčata prosím vas ktoré ste boli na tripple testoch, ako dlho ste čakali na výsledky?? dakujem
@malvina13 ahoj ja som cakala 10 dni na vysledok
@bonboniera15 dakujem za odpoved. do tých 10 dní je zarataný aj víkend??
Ahoj dievčatá😉 ktoré ste rovnako somnou tehu? 18+...tt.termin 4 November
@kacka1804 ja som 1.nov. Dnes 18+6
@malvina13 ano aj s vikendom 🙂
@bonboniera15 dakujem ti!

@bonboniera15 jaj, tak to bude babo tie bublinky si myslim 🙂 mne vraveli, ze najskor budem vraj citit take bublinky ale ja som to nejako preskocila 😀 ja som hned citila uz pohyby ako sa presuva z jednej strany na druhu a vcera sa mi dokonca tak vypucilo na jednu stranu 🙂