icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

slavciatko
8. jún 2016

@bonboniera15 nie,nevadí,ved ešte má čas narásť 🙂 ja som 19+1, hej, prvorodička som, tiež pojdem po dvoch mes. na sono, naposledy som bola v 14tt,ktovie či sa aj ukáže čo je ale v podstate mi je jedno 😎

bonboniera15
8. jún 2016

@slavciatko ved aj mne to je jedno, len aby bolo v poriadku, a brusko ti uz dobre vidno? Mne rano malo a pocas dna sa ukaze

sonia33
8. jún 2016

@mimuska2109 ďakujem pekne 🙂 to so psom ma pobavilo :D aj ja tebe drzim palce a v pondelok napis novinky 🙂
Akciu srdca neviem,toto sme teraz nesledovali,tak uvidim o necely mesiac na morfologickom ;)

kacka1804
8. jún 2016

@bonboniera15 čože to myslíš sono nie?? Po dvoch mesiacoch?? Mne robí doktor sono každú návštevu

bonboniera15
8. jún 2016

@kacka1804 mne len 3 za cele tehu...neviem preco, ona viac nerobi

slavciatko
8. jún 2016

@bonboniera15 co ja viem, kto nevie že som tehotná tak si nevšimne,nosím volnejšie topy lebo mi vadí obtiahnuté okolo brucha, tehu veci nemusím nosiť vobec, stále oblečiem svoje ešte aj rifle...takéto som mala včera doobeda:

slavciatko
8. jún 2016

@kacka1804
@bonboniera15
aj v tehot.knižke je písané sono 10-14tt, 20-24tt, 30-32tt, 36tt
Mne dr. povedala že to sa nemože robiť viac ako raz za mesiac tak neviem, keď som mala problémy v 1trim.tak mi robili aj tri krát za dva dni, potom už len na kontrole v 14tt a zajtra mi bude v 20tom

bonboniera15
8. jún 2016

@slavciatko no presne tak mam aja, zevraj nie je dobré ked sa moc dieta presvecuje...boh vie ako to je

slavciatko
8. jún 2016

@bonboniera15 možno záleží aj od sona, ak má dr. nový drahší typ tak tie sú určite bezpečnejšie ako staršie soná

bonboniera15
8. jún 2016

@slavciatko no však jasné, a závisí aj od dr. Ako ma zaužívané

kacka1804
8. jún 2016

@bonboniera15 mne robí keď idem do poradne to je 1 krát za 4 týždne vždy idem spokojná odtiaľ keď vidím že miminko je o.k.😃

kacka1804
8. jún 2016

@slavciatko ty si tehotná??? Veď tam nič nemáš v piatom mesiaci....ja mám pupok ráno teda menší ako večer ale vidieť je dosť

bonboniera15
8. jún 2016

@kacka1804 však aja by som bola, ale moja to proste nerobí...ked idem na krv , tak som len pri sestricke, dr nevidim...ako vravim záleží od doktora

slavciatko
8. jún 2016

@kacka1804 áno, som, a čo, niekedy vidno viac niekedy menej, stále mám dosť času aby narástlo, bruško najviac vykukne od 7mes. Som chudá aj preto nemám veľké brucho, mne aj dr. povedala že ženy majú preto veľké bruchá už aj v 10tt lebo hned hrozne priberú. Moja mama má 4deti a tiež nemala veľké brucho, sestra dve a v 7mes. bola ako iné v 5tom. Takže to tak čaká aj mňa zrejme. Nemám z toho stres, som rada že nemusím kupovať tehu veci.

slavciatko
8. jún 2016

@bonboniera15 ja chodím každé dva týždne do poradne ale zakaždým idem aj ku dr. porozprávať sa ako sa mám 🙂

bonboniera15
9. jún 2016

@slavciatko 🙂 aspon nam neostanu veľké brusiska😋, ja rano mam tiez male bruško,počas dna ako sa najem tam sa zväčší o moc...moja mamina sla rodiť a sa jek pýtali kam sa vybrala ze ona rodiť isto nejde a za hodinu bola sestra na svete 🙂

kacka1804
9. jún 2016

@bonboniera15 tak niektoré ženy nemajú veľké bruško

bonboniera15
9. jún 2016

@kacka1804 ja viem, ja aj @slavciatko sme toho dôkazom 🙂

kacka1804
9. jún 2016

@bonboniera15 niekedy to je aj tým keď je žena prvorodička ja už jedno dieťa mám aspoň mi to tak gynekológ povedal že maternica sa začne aj rýchlejšie rozťahovať

bonboniera15
9. jún 2016

@kacka1804 no ja som prvorodicka ☺ v utorok ideme na sono neviem sa dočkať 😊 dnes sa male ráno ohlásilo, tak mi 💓poskočilo

kkaciatko
10. jún 2016

No baby idem sa svami podeliť O moju radosť. Som v 17 tt a od včera som začala cítiť drobčeka. Také jemne kopkanie aj keď prilozim ruku tak to cítim. Je to také sľubuje ešte. Ako keď by ste stali V jazere a do nôh vám tukaju také maličké rybičky. Také to je. Strašne teším 🙂

kacka1804
10. jún 2016

@kkaciatko aj ja od začiatku 17 tt cítim pohyby a dnes mi začína 20 tt sú stále intenzívnejšie a častejšie mne az slza vdzy vyhrkne to je úžasné 😍😍

kkaciatko
10. jún 2016

@kacka1804 hej je to úžasné...drahý bol bez slova...normálne onemel...🙂

pusy6
10. jún 2016

Aj ja sa k Vám pridávam, termín mám 9.11. a už sa neviem dočkať na morfo vyšetrenie, aby sme sa dozvedeli čo budeme mať :D aj keď nám je to jedno, ale zvedavosť je poriadna 🙂 😝

kkaciatko
10. jún 2016

Pusy6 No mne je tiež jedno...len odkedy som ostala tehotná tak mám strasneho tusaka že budeme mať chlapčeka.

lenula57
10. jún 2016

Ahojte prosim Vas ma niektora vyskoceny pupok uz sa bojim ci je vsetko v poriadku..som druhorodicka a pri provom som to tak mala v 7 mesiaci..

lenula57
10. jún 2016

@kkaciatko no moje uz citim dlho len ked prilozim ruku tak prestane ☹..ale geny sa zacinaju uz prejavovat 😀

kkaciatko
10. jún 2016

@lenula57 To naše si tiež robí čo chce.

lenula57
10. jún 2016

@kkaciatko super od malicka je to vzdorovite 😀

bonboniera15
10. jún 2016

Baby ked lezite na chrbte a mate vystrete nohy nepocitujete tlak na maternicu alebo mechur ? Ja to mam posledný týždeň, ze ci je to normalne