Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Baby aj vy počujete svoje creva? Posledné 2 dni mi hrkocu 😂 a ked nehrkocu tak normalne pocujem ako mi voda naráža do brucha...mate daktora s tym skúsenosti?
@bonboniera15 ja to mam podobne.. posledny tyzden vkuse mi po crevach škvrka a niekedy tak nahlas 😀 neviem ci to je ty , ze babo sa uz viac hybe... ale zase sa mi opat vravaju zaludocne problemy, ze mi nejako netravi dobre :-/
@gabccia no je to obcas riadny koncert, no mne sa asi dnes vetry zastavili lebo som mala také kŕče ze som sla umrieť....najhoršie je ze ja nemôžem ani na chrbte ležať lebo po chvíľi mam tlaky na maternicu ako keby som mala plny mechúr a tlačilo mi nan
Baby ja ked si ľahnem na gauč a uvoľním sa tak naše "bejby" si v bruško robí hotovú diskotéku 😀😀😀
@bonboniera15 mne sa tiez cim dalej tym horsie lezi na chrbte..a ked este ze lahnem na chrbat, tak do vyvysenej polohy, ze si podlozim po seba vankus na kojenie a dalsie vankuse a pokrcim nohy tak vydrzim aj dlhsie.. lebo zas stale lezat na boku sa neda
Dnes mi volala moja gynekologička kvoli vysledkom z triple testov...a vyslo mi pozitivne trisomia 18 1:180.strasne sa bojim a neviem či bude stačit morfologicke sono u Mudr.Čunderlika..Baby poradte mi😢
Ahojte baby tak som po utz male ma 296 gramov akurat ma znepokojilo ze podla tehu knižky som v 21 týždni ale podla utz 19+4 takze je male pozadu myslite ze je to zle? Nestretli ste sa daktora s tym?
@bonboniera15 a ty chodis do DK ku lekarke?
@bonboniera15 ja som bola min. týždeň v 20tt, mala som ísť na utz ale dr. to preložila o dva týždne lebo že je bábo malé, tak asi je to ten istý prípad, dnes som začala 21tt a ešte necítim pohyby
@examine ano som s dk tak k inam?
@slavciatko citala som na nete ze je to normalne, ze moze byt ze sa aj dr sekla s terminom
@bonboniera15 ja len ze aj ja tam chodim a tiez v novembri cakame babo 🙂
@examine a v rk nemate gyndu? Koho mas
@bonboniera15 ja som 19+5 🙂 a nepytala si sa Dr. ze ci to je v pohode? podla mna 2 tyzdne nie az tak vela a moze byt, ze sa lekarka sekla.. aj v tehu knizke su 3 kolonky na termin porodu, tak podla mna sa to este v priebehu tehu ten termin upravuje..ono, ked ma vahu priblizne na trn tyzden zodpovedajucu a vysledky su vsetky v poriadku tak si myslim, ze by malo byt vsetko OK.. a na morfologicky a 3D utz nejdes?
@gabccia ee na 3d nejdem , a morfologicky je navyse? Ved to ze dr nic nepovedala hadam keby daco bolo zle povie...
@gabccia bože ja som truba dnes som bola, vsetky organy malemu popozerala aj všetky koncatiny a ze je všetko v poriadku...kokos ja mam asi tehotensku demenciu😂
@bonboniera15 neviem...moje ma 335g 20tt,ale mam pocit, ze je to vela :/ budem mat obra?? 🙂 pravdepodobne mam dve placenty, co tiez neviem, co presne znamena. Doky sa k tomu nevyjadrila. Len, ze babu to nevadi, akurat pri porode robi problem.
@bonboniera15 tak ja som zas taka, ze sa radsej aj opytam.. lebo ked sa clovek neopyta tak sa nedozvie.. a ja idem na 3D a morfo spolu v jednom do KE.. sice zaplatim 40€ ale aspon skontroluje vsetky organy, pomera a ci je vsetko v poriadku a aj pohlavie povedia a daju na USB video a vytlacia fotky..
@bonboniera15 😀 😀 😀 no vidis.. tak potom je vsetko v poriadne 😉 no stress 🙂
Ja baby tiež :D uz ani neviem čia som, povedala mi ze organy su ok, aj tep srdca akurat pohlavie nebolo vidno lebo nase male sa zahralo na turka a sedelo v tureckom sede zo zalozenymi rukami 😂
@gabccia no ved to aj tu na mk som kukala nejake temy s tym ze ked je babo mensie ako ma byt ze je to v poriadku, ze 2 tyzdne nic nie je, takže som kludna hlavne ze je malicke ok
@bonboniera15 ja som cely zivot v DK pri lekaroch...ja mam MUDr.Kapralcikovu, ty tiez?
@examine nie sunalovu...aha...ja si myslim ze v rk su lepší dr
@zuzuzuzka nerobi sa len vtedy ked vyjdu zle vysledky.. ja som mala, chvalabohu, vsetky vysledky zatial dobre a idem aj tak.. ja som sa sama vypytala, ze chcem ist a nebol problem, vypisala mi vymenny listok a tiez mam zobrat so sebou vysledky z triple testov.. ale da sa ist aj bez vymenneho listka, ze sama sa objednas k odbornikovi co to robi..kedze je taka moznost tak chcem ist, aby som si bola este viac ista, ze je vsetko v poriadku, nech sa poriadne pozrie odbornik na babo a skontroluje vsetko, predsa len ma nato specializovane pristroje kde by malo byt vsetko dobre vidiet..
@bonboniera15 podla mna sa dr. nesekla, len je rozdiel keď otehotniem hneď po PM alebo v posledný deň ovu. Ja som si myslela že som otehotnela niekedy 5-9.2 ked som mala najplodnejšie dni, ale zrejme to bolo až v posledný deň ovu čiže 14.2 a tým pádom to máme o týždeň posunuté. Dr. nemože vedieť kedy mi sexujeme 😀 ja to tak približne viem lebo som to trochu sledovala, plodné neplodné dni, netlačila som na pílu ale boli sme otvorení tejto možnosti cca rok, tak som v tom mala trochu prehľad nakoľko som mala menštr. veľmi pravidelnú tak sa mi to dalo rátať 😎

@pibza no musime 🙂 ja idem dnes o 4 , hádam je všetko v poriadku, vzdy idem s malou dušičkou ze ci je male ok