Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@kacka1804 ulavit si treba 😀
Dievcata aj vo vasom regione sa budu rodit sami chlapci lebo u nas v Ke ked sa opitam co caka tak kazda chlapca??
@bonboniera15 ja mam podobny problem ked som bola naposledy na kontrole tak som mala take nervy cely mesiac sa tesim kedy uvidim maleho a ona pinda mi len tak na rychlo ukazala asi na 20 sekund.Ani mi nic poriadne nepovedala. 😖
@lenkamarcisin Ultrazvuk nema byt dlhy,kedze je pre babatko neprijemny,to ti povie kazdy lekar. Nema to byt modna prehliadka,ale rychla kontrola ci je vsetko ok ;)
@lenkamarcisin no ja som bola po 2 mesiacoch ak9 videla som male dlhšie povedala ze je ok, ze mam placentu v predu a to bolo všetko...a na to ze som povedala ze citim tlaky ked lezim nepovedala ani pol slova
@lenkamarcisin v mojom okolí sa majú v októbri a novembri narodiť 3 chalani a zatiaľ žiadna baba.ja a jedna známa ešte nevieme pohlavie.ja už odvtedy čo som vedela,že čakáme prvorodenu dcérku,som túžila po chlapcovi,tak som zvedava🙂len nech je bábo zdravé.
@bonboniera15 a to odkial vies, ze mas placentu vpredu? gynek. to ma povedat pri prehliadky?
Ahojte chcem sa podelit s vami o skysenost vcera som bola v nemocnici ohladom toho ze ma strasne zacali boliet slabiny uz niekolko dni lebo pri prvom ma takto boleli 2 tyzd e pred porodom tak moj muz ma zobral do nemocnice..bol tak jeden nemenovany doktor prisiel na ambulanciu opytala sa ma kde ma to boli ja som mu ukazala tak ma vysetril (hovori sa ze muzi su jemnejsi noo neviem) a spravil mi sono...a ked som sa ho opytala ze ci male je v poriadku povedal mi ze na poradni mi povedia a ze si mam davat na bolestive miesto Lioton gel alebo Fastungel cize uz neviem co si mam o tom vsetko mysliet ☹
@gabccia dr vravela ze placenta je v poriadku a ja som sa jej spytaßa ze kde ju mam tak mi povedala
@lenula57 výborný pristup...ja mam dr skoro s rovnakym , povie len to co sa jej chce....a tie sabiny ta boleli kde? Mna tp bolieva medzi nohamy akp nohy končia
@lenkamarcisin áno aj my chlapca
@bonboniera15 to bol na pohotovosti lebp moja mala dovolenku..slabiny a triesle ma bolia a pobolievaju ked dlho chodim alebo zdviham syna..ale ja by som to hovorila ze takzvane rodidla ma bolia..
@lenula57 aha no ale aj tak...niektorý doktory su strašný....bo mna to tak rano boleo co som si myslela ze ani s postele nevstanem
@sonia33 ano ja viem ale to cele vysetrenie bolo sup,sup
@bonboniera15 Ved to ze tomu hovoria poradna a ani sa nic neopita
@zuzkad85 prajem ti chlapca aj podla toho ze su vsade chlapci tak budes mat urcite aj ty. Ano to je hlevna nech je hlavne zdrave
čaute baby, zas po dlhšej odmlke prichádzam aj ja. Počúvajte, prichádzajú horúčavy, neviem ako u vás ale u nás má byť od stredy viac ako 30 stupňov. Chystáte sa počas tehu kúpať??? A ak hej tak kde???
@pibza ja jedine doma doma vo vani 😀 a akurat ked nohy namocit niekde pri chatke v bazeniku alebo doma na balkone 😀 urcite nejake verejne kupaliska, jazera tak to nie.. nechcem riskovat.. aj ked viem, ze sa daju kuoit nejake tampony v lekarni proti infekciam, ale tak ja radsej vydrzim.. aj ked tie horucavy su neznesitelne a budem trpiet ale tak co uz.. nechcem si potom vycitat, ked sa nahodou nieco stane.. ale co som pocula, tak vraj more je este najbezpecnejsie na kupanie pre tehulky.. ale kedze my nikam na dovolenku nejdeme, lebo mam teraz problem s cestovanim tak to budem musiet pretrpiet toto leto..
@gabccia no je to cele divne, lebo ako najodporucanejsi sport pre tehu je plavanie, lebo je skvele na chrbat a celkovo zrelaxujes...a na druhej strane, ze pozor na vodu...tak ja neviem kokos...mna manzel vezme k moru koncom jula aby som si mohla zrelaxovat ale aj tak...uplne teraz premyslam, ci tu niekde u nas sa da bezpecne omocit vo vode...
Ja S tým kúpaním určite nebudem riskovať
Tiež som počula aj čítala, že kúpanie áno,ale manželova sestrička robí ešte aj na oddelení predčasne narodených detí A mi odkázala že sa nemám kúpať ani vo vani lebo to Vyvoláva predčasný pôrod.
Tak sme sa asi dokupali 🙂))) ja mam dost problemy s mykozami aj vez kupania...takze nic, ale rada by som si zaplavala :/ co uz
a moja svagrina je tehotna tiez a je to lekarka co robi na oddeleni novorodeniatok v nemecku a povedala, ze kupanie ano len nie v horucej a spinavej vode a sama sa kupe
@pibza no presne ako pises, ze je to divne.. pretoze predsa len vo vode sa schladime, necitit tam tak tie kg, ktore zena priberie a celkova ulava pre telo... no lenze najbezpecnejsie by asi bolo vo vlastnom bazene, kde by zena vedela, ze ma cistu vodu, da si tampon a trocha si poplavat by nebolo na skodu.. no ja taku moznost nemam takze mi nic asi neostava len pretrpiet toto leto :-/
Inak ja som si casom vytvorila daky odpor ku kupaliskam 🙄 proste maca sa tam vela cudzich zadkov a predkov 😅 😝
@pibza ja sa chystám na jazerá v Štiavnici, je tam čistá voda, nie na všetkých ale na niektorých je kúpanie bezpečné,tehotné sa tam normálne kúpu, určite pojdem minim. na nafukovačku sa plaviť, omočiť nohy a možno si aj chvílku zaplávam, zhodnotím podľa situácie, ale verejné kúpalisko určite nie, len ak by som išla s našimi keď pojdu do Štúrova ale ja sa budem chladiť sprchou a pochodím si v tom vlnovom, pohádžeme si loptičku 😀 ja celkovo plávať nemusím, len sa mi stačí ochladiť a ísť do stánku na Radlera 😀
@lenkamarcisin kúpanie v horúcej vode vyvoláva predčasný pôrod!!! ženy nestresujte zbytočne furt...

@zuzuzuzka aha, bo som aj na nete čítala od dievčat ze u niektorej ano pri niektorej to neplatilo...ale väčšina ano a ze to trvalo cele tehotenstvo