icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

mojalili
15. jún 2010

Kočky, ja som si kupila ten malinikovcy caj aj Alchemilku a na druhy den som mala porod 😀 😀 😀 tak mi je na dve veci..... 😀 😀 😀

luminkasp
15. jún 2010

@mojalili 😀 😀 😀

babule, mne sa v noci maly tak vrtel a tak nizko, ze som si myslela, ze sa snad vyvrta 😎 , bola strasna burka, tak neviem, ci ho to tak rozrusilo, ci co sa mu dialo

agika1982
15. jún 2010

@mojalili no ale ms to uz davno za sebou 🙂)))

pepppe
15. jún 2010

@mojalili kupim ho od teba 😀

oacka
15. jún 2010

prietoky sú iné, ozvy - monitor nám robia štandardne na každej poradni u pôrodníka v nemocnici, všetkým tehotným to robia. ja chodím na poradňu do nemocnice každý piatok,tak mi každý piatok robia monitor.prietooky mi zatiaľ kontrolovali len 2x na ultrazvuku,ale už dávnejšie.

achojka
15. jún 2010

@luminkasp Moznoze ho ta burka rusila. Mojho maleho rusi napr. aj ked moj manzel vedla mna chrape, tak spime oddelene 🙂

meruska
15. jún 2010

tie homeopatika su ARNICA MONTANA 15CH a stali 2,29 € berie sa 5 tabliet 1x denne, a maju sa užívať 9 dní pred pôrodom, pôsobia vraj preventívne proti vzniku bolestí a opuchov, po pôrode urýchľujú hojenie, vraj uvolňujú hrádzu a pôsobia dobre i na krčok

meruska
15. jún 2010

inak práve mi nabehla na účet materská za tých 10 dní čo som bola v máji doma, a to ešte ani nemám výmer 🙂 som sa tak vytešila práve 🙂

pepppe
15. jún 2010

@meruska a nemalo to prist az v juli,mne nic neprislo ☹

agika1982
15. jún 2010

@meruska a kupuje sa to v lekarni???

oacka
15. jún 2010

a môžem brať aj tie homeopatiká a aj čaj? či to už je veľa?
prietoky sa robia na ultrazvuku, ozvy sa robia na takom prístroji,čo vám zapnú pásy okolo brucha a dajú tam také sluchátka.

oacka
15. jún 2010

ja o materskej ešte ani nechyrujem a som na MD od 18.5., ani výmer ani peniaze....

agika1982
15. jún 2010

@meruska jeej super.....ja pocitam ze mi dojde aj pn aj materska...bo od 1.-18 som bola este pn a pak uz na MD..dnes pojdem kuknut

agika1982
15. jún 2010

@oacka a dala si si ucet alebo ti dojde na postu::na ucet by mala dojst okolo 12-14 a na postu okolo 20

lela1809
15. jún 2010

musim dostat zo seba ten hnev 😠 tak uplne od veci ☹
tak zacnu nam hlasit v rozhlase ze prisiel zeleninar.. ma v ponuke melony... tak som zbystrila pozornost... OBROVSKA CHUT NA MELON.... tak si ,,rychlym,, krokom funim po ulici s vidinou uzasnej chute melona.... a ked pridem tetuska sa na mna pozre... a povie ze akurat predala posledny.... a to som prisla hned ako nam to tu vyhlasili..... JAAAAAAAAAAAAAAAAj strasne byvat na dedine... zlaty PEZINOK 😖 tak si mozem nechat zajst chut :( alebo sadnut do auta a ist zhanat melon.... des

agika1982
15. jún 2010

@lela180mozno tam boli uz skor,ta predavacka...skor ako to hlasili a ludia videli cez okno a tak ze idu predavat a fuuuuuuuuuk tak sa rychlo vsetko predalo....ja mam odvcera cely melonik v chladnicke ...musim ho mat kazdy den

meruska
15. jún 2010

@pepppe preco az v juli?

@agika1982 ano ja som to zohnala v lekarni, ale som obehala pol mesta, skoro nikde to nedrzia, aspon v KE 😠 ale kamaratke velmi pomohli, vraj cely porod bol ovela ovela lahsi ako si predstavovala a ze uvodne kontrakcie skoro vobec necitila, tak som zvedava 🙂

@oacka neviem ci sa to moze kombinovat

@oacka ja som na materskej od 22.5. som isla 8 tyzdnov pred...

oacka
15. jún 2010

v lidli majú lacné melóny.

pepppe
15. jún 2010

@meruska ja co som pocula,ze za tych par dni a za jun by malo prist az v juli,tak neviem,lebo ja som na Md od 21maja a na ucet mi prisla zatial len vyplata s prace

kafoditka
15. jún 2010

@oacka no ja tiez chodim piatky na poradnu, uz som bola 3x, ale pasy na brucho mi teda nikto nedaval 😕
Mozno je to tak , ako pisala ALEXXA ze az od ukonceneho 38tt.. Taaaa Kosice maju ine pravidla???? 😀 😀

meruska
15. jún 2010

@pepppe aj mne minuly tyzden nabehol ten zvysok vyplaty a som myslela ze to bude na tento mesiac vsetko.....a dnes z nicoho nic nabehli eurace 😀 som hned utekala na i nternet banking ze z kadial to doslo 🙂

lela1809
15. jún 2010

agika1982: 🙂 ja tiez mam teraz hrozne chute na melon... vcera som dojedla tak ze dnes bude cerstvy 🙂 no a takto som to nestihla...tak budem asi muset pockat na mm a nahovorit ho nech ideme kupit 🙂 v podstate posledne dni je moja strava len melon, jahody, maliny a ledva do seba dam aspon polievku 🙂 no ale rano sa nezaobidem bez vianocky 🙂

mirka285
15. jún 2010

tie homeopatka mne zase odporucili arnica montana 9CH 😒 ale asi je to jedno ale v teme o urychleni porodu baby spominaju 9CH....a pijem aj caj a homeo-uz druhe balenie 😀

pepppe
15. jún 2010

@meruska no tak ja vobec neviem,,uvidime,aj ked si mylsim,ze tento mesiac mi to uz aasi nepride 😒 no ale bola by som za keby mi nabehli este nejake eurace,vsak tie sa vzdy zidu 😉

mirka285
15. jún 2010

Kafko ani mne nikto pasy nedaval,ale prietoky mi pozrel,a minuly tyzden tie pozeral daco..

agika1982
15. jún 2010

@lela1809 nooo ked sme boli u svokrovcov,tiez som mala tku stravu..a co som dom,tepla vara mi nechuti a stale papkam melonik...desne mi chutiii

oacka
15. jún 2010

@kafoditka a máš vybaveného porodníka? ten moj ma úplne bežne posiela, a aj všetky ostatné. ležíme tam a počúvame ako malí spia a bije im srdco. potom ten záznam vždy musí vyhodnotiť a podpísať, a nikdy nebol problém,všetko je ok. kontroluje mi moč, pozerá zospodu ( neviem prečo,ale ddosť to bolí, veľmi hĺboko hmatá ☹ ) a na záver idem na monitor. možno to záleží od porodnice, všade majú iné zvyky.
meruska, ja som išla 6 týždňov pred porodom.. PN mi nabehla vždy až po 20tom,tak možno aj toto.

meruska
15. jún 2010

čo dnes varíte? ja dnes idem drobca nadrogovať 😀 mas neskutočnú chuť na rezance s makom a k tomu mliečko

agika1982
15. jún 2010

@oacka mna to tiez velmi boli.......

oacka
15. jún 2010

@agika1982 ale u mojho ma nikdu nebolelo, tento pozerá hlbšie a asi ohmatáva poriadne krčok, on ma aj vždy vopred upozorní,že musí hlbooko a že to bude trochu nepríjemné....
baby, keedy sa robí to manuálne roztváranie krčka? to už až pri porode,nie? keď porod nepostupuje?
ja mám doma fazuľovú polievku, kalerábovvo-zemiakové placky, a polotovar parené buchty, tak si budem vyberať. 😀