icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

alllexa
3. apr 2011

Baby, ja som uz hotova:(( Maly je uz piaty den po sebe strasne v noci zly... Okrem pravidelneho budenia kazde dve hodiny sa zobudi v prostred noci a reve aj hodinu. Teraz zase reva uz od tretej:(( Ja uz neviem, co robit, postupujem podla jednej knihy, chodim ho kazdych 10 minut ukludnovat, ale furt reve. Uz som mu dala aj Nurofen, lebo fakt neviem... Ja uz som nespala 3 hodiny v kuse nai nepamatam:((

luludi
3. apr 2011

Ahoj zlatinka,

strestko zacalo uplne super, ako pisala @maxara a skoncilo pre nas uplne ze rychlo, bubo doma vytrvalo plakal este dalsiu hodinu a pol, takze sme s mm normale rozmyslali nad tym, ze ideme na pohotovost, nakoniec pred piatou zaspal a spal az do rana ☹ tak sme si vraveli, ze to ma urcite rano zuby von, ale kdezeeeeeee... po zube ani chyru ani slychu 😒
No, Maxinka bola vyjarnena v peknuckom zelenom kabatiku, klasicky s dobrou a vyrecnou naladou a Ninka mala krasne topanocky a siltovecku, hodina pri prichode na mna sibalsky kuk a zalahla do 10 minut a krasne spinkala. Denisse je super, pohodova, vesela, sranda bola, skoda, ze tak kratucko, o Barinom prenadhernom usmeve zubatom a Nelinych rozkosnych kucerach vam ani nebudem pisat.
Maxara teraz rozmyslam, ze ci sa bubo nezlakol, ze ho idem zoznamit s nejakou rysavkou krasulkou a neusiel 😕 😀 🙂

@maxara @denisse dakujem, ze som vas aspon chvilu mohla vidiet, bolo mi s vami taaaak dobre 😵

mirka285
3. apr 2011

dobre ranko...dnes je vonku slniecko,prajem vsetkym krasny den 😉 @kafoditka Domi tebe este musim napisat vlastne,ja mam prveho tiez chlapca a rovno ti poviem,ze ak by som mala aj druheho,bola by som velmi sklamana ☹ akoze nie ze by som ho mala menej rada alebo co ale chlapec ti jednoducho neda to co dievca...

kafoditka
3. apr 2011

Dobre ranko..
@mirka285 posli toho slniecka trochu aj ku mne, u nas je pod mrakom... myslim, ze s odstupom rokov, ked budem znova tehu a pod vplyvom tehu hormonov budem hovorit inac a mozno si to dievcatko vymodlim, to len teraz momentalne mam ten pocit, ze chlapec by mi nevadil 😅 😉

gabika41
3. apr 2011

dobre ranko babule.....ja sa pridavam k Mirke,kedze viem,ze bude iba jedno dieta,tak som chcela dievca......a aj mo mam takze som spokofon.... 🙂 prajem peknu nedelu

maxara
3. apr 2011

oo a este som zabudla povedat k tomu vcerajsku, ze som vobec nemala pocit z Denisse, ze sme sa videli prvy krat 🙂 som normalne myslela, ze len sme sa dlho nevideli.. akoze aj s Lulu, ale s nou sme sa videli, len sa nepriznala.
A Denisse sa mi strasne na niekoho podobala, nemohla som prist na to, na koho a potom som zistila doma pri pozerani fotiek, ze prosim pekne na Seherezadu.. vsimnite si to, fakt 😉

noemarta
3. apr 2011

dobre ranko,
aj u nas svieti pekne slunicko, moj mm je uz v zahrade, maka jak srob.... 😉 a my dve herecky sme sa pred chvilou zobudili, akurat sme doranajkovali,idem nieco navarit a potom budeme len a len vonku.

kafoditka
3. apr 2011

@maxara Peti, ti malicki hafani nemaju chybu, uzasni su 😉 pekne fotky si porobila, lulu s denis velke symposky, mala Nelka ma neskutocne tie kucery 🙂

tinaki1275
3. apr 2011

@robika asi mate separacnu uzkost..moja to zacala robit asi pred mesiacom ,aj spanok sa nam zhorsil aj papanie..nehovoriac o hysakoch co chyta ked niekam odchadzam. 😒 neboj to prejde ..u nas sa to trochu uz zlepsuje..

tinaki1275
3. apr 2011

@alllexa napodobne ,mne sice mala neplace,ale je hore cca kazde 2 hod.niekedy len mrnci a niekdy sa chce proste hrat.. 😒 ja som spala 3 hodiny v kuse poslednykrat asi pre 3 mesiacmi.. ☹

tinaki1275
3. apr 2011

no vidim ze ste vsetky uz niekde na obedoch ,idem sa aj ja nachystat ,lebo ideme k svokre ☹

tinaki1275
3. apr 2011

@noemarta no to mas dobre,u nas si to odmakam ja..mm akurat poorie a nastavi zavlazovanie..vsetko ostatne je na mne..ale mna ta robota v zahrade strasne tesi 😉 dufam ze budem stihat aj s malou...mam uz nasadene v poharikoch paradajky a uhorky a cukety..za take dva tyzdne uz pojdu do zahonov..

tinaki1275
3. apr 2011

a ozaj vsetko naj prajem nasim Riskom 😉

mojalili
3. apr 2011

@monline Ahoj Moni, vidim, ze si si na mna spomenula, urcite budem TU mat cas opisat pocity, ked Danko zaspi. Momentalne sa uz dlhsie nachadzame v nemocnici na infekcnom, Danko ma mononukleozu.Mali sme 40tky teploty, tak tu tvrdneme uz 5 dni a dalsich 10 nas caka....Dnes mi MM priniesol notebook, tak som rada...a urcite sa ozvem.. 😉

strasska
3. apr 2011

baby tak 6. chorobu mame co chvila za sebou, moj flakaty bobcek 😵 😵 😵

noemarta
3. apr 2011

@mojalili boooze, chudiacik Danko, skore uzdravenie prajem ☹ ☹ ☹

katarina7777
3. apr 2011

@mojalili fuha, dufam ze vam tych 10 dni rychlo ubehne a potom sa vam uz tie choroby budu vyhybat 😲

moje dieta konecne zaspalo od unavy, od deviatej rana bol hore do 16 😠 svet je prilis zaujimavy na to aby cez den spal 😒

katarina7777
3. apr 2011

@maxara krasni hafani a stretko na ihrisku vyzeralo zabavne 🙂

@mirka285 aj ja by som este chcela dievcatko ale obavam sa jak by som zvladla tehotenstvo, kedze prve mi dalo riadne zabrat ☹ a mm mi este pred prvym tehu zahlasil ze on robi len chlapcov 😝

tinaki1275
3. apr 2011

@mojalili moja drzte sa...az som sa zlakla pri slove mononukleoza..mala to kamoska a potrapili sa s tym riadne dlho ..neviem aky je priebeh u deti ..ale citala som niekde ze az 50%deti vo veku 5 rokov je nositelom virusus a ze vacsina ludi to prekona akobanalne virusove ochorenie a ani nevedia ze to maju..chuda Danko ..Lili to nechytila dufam.

denisse
3. apr 2011

ahojte zeny
tak nase stretko vcera bolo fajn, ja mam velku radost, ze som baby videla a este dakujeeeem @maxara @luludi ... 😀
nemam velmi cas, piekla som ninke tortu, dnes sme oslavovali a zajtra zase vyrazame do PO ... tak musim pobalit, co sme tu povyberali ...
tak som len narychlo pridala fotky, ani som ich netriedila 😀

tinaki1275
3. apr 2011

baby kde ste vsetky ?

gabika41
3. apr 2011

@mojalili ....drzte sa tam....prajem skore uzdravenie..... 🙂

vsetko naj prajem vsetkym dnesnym oslavencom.... 🙂

maxara
3. apr 2011

Inak nechcem byt traposka, ALE uz je 3.4, to znamena, ze uz je tu mrte deti, ktore maju 9 mesiacov a nemame ich hmotnost zaznamenanu v tabulke 😠 Vela deti ma zuby, hovori mama a tiez to tam nemame a POMALY sa zacina aj so samostatnymi krokmi, tak nezabudnite na to!

tinaki1275
3. apr 2011

@maxara to ti fakt este nikto neoznamil s 9 mesacnikov udaje? 😕

maxara
3. apr 2011

@tinaki1275 prve styri mi oznamili 😉

tinaki1275
3. apr 2011

@maxara treba ich postrasit ze prestanes prispievat 😉

maxara
3. apr 2011

@tinaki1275 no ved neboj, uz teraz zacinam stradovat po vonku.. a aj som demotivovana s tym prispievanim.. 😔

tinaki1275
3. apr 2011

@maxara to ti verim..panuje tak trochu kriza.. 😒,ale je to urcite aj tym ze su vsetci von ..ja tiez nebudem stihat za take tri tyzdne...a budem chodit len vecer urobit kuk... ☹