icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

katarina7777
4. apr 2011

pozrela som fotky zo stretka, vsetky ste symposky a deticky su krasne... @maxara maxi neisla si nahodou domov 2 hodiny preto ze si kazdych 10 minut stala cikat? to ste ake kyble kofoly dali 😀 ked dojdem domov pojdem aj ja do parku na jednu 😝 ale malu 😉

tinaki1275
4. apr 2011

@mirka285 dik Miri a mali zlavu na vsetko ,teda myslim na vsetky druhy hippiek?

tinaki1275
4. apr 2011

@monline no hlavne ze vas dr.ukludnil ..je to lepsie dat teraz do poriadku aby neskor nemala problemy..ale je to strasne ze uz take mlade dievca ma taketo problemy .. ☹ chuda Nika..

tinaki1275
4. apr 2011

@maxara super akcia..a kde sa chystas najblizsie? 😉 este mas vela miesta na vycervenovanie... 😀

robika
4. apr 2011

@monline nech sa Nika drzi, urcite vsetko dobre dopadne

baby pekne fotky zo stretka a mate krasne deturence 🙂

katka55
4. apr 2011

ahojte 🙂 stihla som uz kuknut fotky zo stretka. paradne 😉 a aj pocasicko vam vyslo. my sme dnes boli v tom hainburgu, tak sme vykupili vsetky hippky 😀 potom sme este zbehli do brucku, ale tam sme stihli len nejake oblecko pre maleho, lebo bol trosku mrchavy chudacik. vyzeralo to na zubky, aj ked ma teraz vsetkych 6 uz prerezanych, tak neviem, co riesil... ale aj tak sme boli prec od 10 do pol 6, takze aj stacilo 😉 a aj zacalo liat, takze ble. zajtra sa k nam chysta 7 tyzdnove a 18 mesacne babo, tak sa uz na nich tesim 😵 majte pekny vecer 😉

monline
4. apr 2011

krásne stretko ste mali...len škoda, že maxi nie je na fotkách, snáď ťa baby odfotili 🙂
díky baby za podporu..prečítala som si o tom a asi to nebol dobrý nápad, lebo nachádzam samé zlé veci ☹((((((

maxara
5. apr 2011

Dobre ranko

@drievko no ved jasne, to nevadi, pojdes nabuduce 😉

@bellablonde to si jedna z mala, co nezanevrela na julovu particku ☹

@ericica aj ja som si myslela, ze to budu zubky, ved sa uplne nervacila chudatko.. a slintala jak bernardin ☹ Veru nechaj ju ty so svokrou, ked pojdes na stretavku 😉

maxara
5. apr 2011

@katarina7777 🙂 veru nie, ale uz sa mi teda plnil mociak veru, domov som dosla LTT..

@tinaki1275 najblizsie sa myslim chysta niekto k nam 😉 A potom niekedy na vychod, akoze predlzeny vikend, ale to neviem kedy, lebo ta moja kamoska najskor musi dokoncit rocnik, ma nejake obhajoby dizertacky a skusky..

@monline na jednej som bola ustami, ale najprv som sa odstrihla odtial a potom som ju uplne sem nedala. Meri tusim tiez fotila, ale ona nema cas teraz a dnes maju poradnu

gabika41
5. apr 2011

dobre ranko

tak dnes sme po dlhej dobre spali celu noc bez prestavok...vyzera to na velmi pekny den....tak si ho podla toho uzite 🙂

mirka285
5. apr 2011

dobre ranko...
@tinaki1275 Mati ano na vsetky druhy,a aj vsetky znacky,takze aj na Hippky a aj na tu ich znacku Alete 😉 dufam,ze ste sa vsetky dobre vyspali,my sme spali super,akurat,ze vecer ju Gabo uspaval hodinu,nechapem co sa jej porobilo,lebo inokedy spi do desiatich minut a tento posledny tyzden,nie a nie zaspat,pritom za cely den spi asi hodinu,maximalne dve,cize unavena musi byt 😒 no idem si vypit kavu a varit,pekny den

noemarta
5. apr 2011

dobre ranko...
my sme tiez v celku dobre spali, az na to ze ja som bola v noci furt hore, bud sa budila mala, alebo chrapal mm, alebo som sa budila na to ako ma boli hlava, a boli do teraz, fasa.... 😠 este ze je pekne, dufam ze bude aj cely den. 😉

luludi
5. apr 2011

bre ranko,

my sme mali tazku noc, nebolo mi dobre 🙂 mm dnes oslavuje, takze idem na vecer vymysliet nejake prekvapenie pre neho 😵 darcek si nasiel uz rano

Pekny den vsetkym 😵

luludi
5. apr 2011

@bambola @katka55 krasulky, ked pojdete spolu kocikovat, napiste mi prosim, ze cca kedy a kade pojdete a my s bubom sa k vam skusime aspon na pol hodku pridat, bubo zatial v kociari extra dlho nevydrzi 🙂

bambola
5. apr 2011

Dobre ranko,

tak moja nadhera vcera vynechala poobedny spanok, cize bola hore od 13 do 21 😠 v jednej chvili okolo 16 uz vyzerala, ze ju zlomim ale nedala sa 😀 v noci spala pekne akurat ked sme si dosli lahnut o polnoci tak spala krizom, no vsak preco nie ked sa da aj tak 😀
@luludi berem ta za slovo 😉

bambola
5. apr 2011

@mirka285 jej, vsetko najlepsie k meninam 🙂 🙂

maxara
5. apr 2011

@mirka285 hiiiii naozaj, vsetko najlepsie 😵

tinaki1275
5. apr 2011

@bambola no len aby si vedela ,ja uz tie\z spim krizom ked mame nadheru v posteli ,lebo inac sa tam potom nevojdem.. 🙂 ale uz 3 dni unas v posteli nebola.. 😉 nejako jej staci jej postielka chvalabohu ,sice sa budi aj 3-4x ale ostava v postielke..co je pokrok ..
@mirka285 vsetko naj naj naj prajem...a dik za info,inac tu alete sme skusali a nebola zla teda niektore druhy..

tinaki1275
5. apr 2011

juj som ja teda ..dobre rano prajem vsetkym ....ja dnes konecne po 4 mesiacoch idem ku kadernicke..odfarbit korienky a zostrihat ,uz sa tesim ze budem vyzerat ako clovek po dlhej dobe..

gabika41
5. apr 2011

@mirka285...aj ja sa pripajam s gratulaciou.... 😵

mirka285
5. apr 2011

baby dakujem vam 😉 inac mam dnes den Blbec...hned rano som nechala nedopitu kavu v dosahu malej,takze mi nou pooblievala celu spalnu a este sa v nej clapkala....obed som si vymyslela zrovna taky komplikovany ked sa ponahlam a ked som Lindu prezliekla do cisteho hned sa mi okydala jahodovym pyre,lebo si strhla podbradnik 😠 no proste od rana sa mi dari 😝

bambola
5. apr 2011

@mirka285 ale lindusa ma urcite skvelu naladu, ze sa jej dnes tak dari 😀 blbec by bol keby bola horuca ta kava 😕

bellablonde
5. apr 2011

@mirka285 miri, blbo sa to zacina, ale neboj o to lepsie sa den skonci 😀 😉 a samoska gratulka

tiez som kukala na tie kyble kofoly, haha uz som snad sto rokov nebola na dobrej kofci, esteze ide leto 😎

mirka285
5. apr 2011

@bambola momentalne ju mam najradsej,lebo spi 🙂 ale,obed mam navareny,upratane a popijam druhu kavu,takze nakoniec to predsa nebude take zle....

tinaki1275
5. apr 2011

@mirka285 ozaj Miri ked budes vyberat svadobne saty ,mrkni na stranku pronovias.com ...myslim ze to su asi bezkonkurecne naj saty ake sa v europe vyrabaju ..a myslim ze ich maju aj bratislavske salony ... 😉 ja keby ze som bola stihala tak ich kupim ,ale neboli by mi ich poslali do terminu ..nasla som ich 2 mesiace pred svadbou .. 😒

luludi
5. apr 2011

babulky, ktore kojite, tiez mate jeden prsnik vacsi ako druhy? sice malemu pri dojceni prsniky pravidelne striedam, ale jeden ma oblubenejsi a ten dlhsie cucka a v poslednej dobe sa mi dost zvacsil, mozno aj o jedno - dve cisla oproti druhemu 😕

bambola
5. apr 2011

@luludi ja mam oba rovnake, teda v ramci moznosti, raz kojim z jedneho raz z druhehho, malokedy z oboch. isty cas preferovala jedno (uz neviem ktore) ale teraz jej je jedno.

zrzulka
5. apr 2011

@luludi ja to mam presne ako ty ale hadam aj o 3 cisla vacsi... aj to vidiet... 😒

zrzulka
5. apr 2011

@mirka285 vsetko najlepsie k dnesnym meninam 🙂

tatianka.g
5. apr 2011

@mirka285 tiez prajem vsetko krasne k meninam
co je tu noveho?