icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

monline
10. jún 2011

@strasska chúďatko..treba dať pozor aby sa nedehydrovala ☹(( držte sa, rýchlo to prekonajte..

maxara
10. jún 2011

@medved ty zase defekt opravujes? 😕 to kade labzujete? 😀 😀
a videla si aj celebritu Barbie z vyvolenych? ona chodi predo mnou v kurze 😉

medved
10. jún 2011

@maxara hej videla som ju len mi dlhsie trvalo nez som ju zaradila 🙂 ja neviem kade chodime ale 10 mesiacov ziadny problem a posledny mesiac asi 7 defektov, no comment... mm ma nervyyy

maxara
10. jún 2011

@medved 😀 😀 odpadavam

medved
10. jún 2011

@maxara mna poraza 🙂 a mm citovat radsej nebudem 😀

katka55
10. jún 2011

@maxara 😀 😀 bali mm. a moja poziadavka je samozrejme natrepat to do jednej tasky 😀 😀 domcek chcem vidiet ten vas, ked uz bude rozlozeny 😉

maxara
10. jún 2011

@katka55 😀 😀 myslela som si.. no tak ak chces vidiet ten nas, tak o pol roka tipujem, ze nejaka cast z neho bude stat 😉 vzhladom na jeho dokonale rozlozenie..

meruska
10. jún 2011

ahojte, viem ze uz ste ofrflali vela sutazi a hlasovani 😀 ale ak to niektoru z vas nebude zatazovat, dakujem za vas hlas v sutazi tuto na koniku https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/archiv-jun-2011-mesiac-so-samsung-vyhraj-fotoaparat-samsung-v-planeo-elektro-kosice/

meruska
10. jún 2011

@zrzulka boli sme v Tatralandii, vrelo odporucam, ale len mimo sezony, pripadne cez pracovne dni, inak je to tam hlava na hlave

aalexis007
10. jún 2011

@meruska a je to tam 🙂 prvý hlas máš od nás 😉

aalexis007
10. jún 2011

Čaute kočky
aký priemer hlavičky majú vaše detičky ??? 🙂 😉
Lebo nám sa nejako rýchlo zväčšuje. Lebo len pred 2 mesiacmi som mu kúpila čiapočku a už nám je LTT. :-Že by sa zrazila v práčke??? 😀

gabika41
10. jún 2011

caute babule....nam sa tu pocasie zlepsuje,dufam,ze zajtra bude uz dobre.....

@maxara......nesikovny chlap,to je hotove nestastie... 😉 to poznam z prace,plna kancelaria inzinierov,ale prakticky neviem ci vedeli dieru do steny vyvrtat..... 😉

prajem prijemny vecer 🙂

aalexis007
10. jún 2011

Dnes sme mali nečakaný program - boli u nás Country hody - grilované mäsko, pečená klobáska, cigánska pečienka, rybka, a k tomu hral Nedveď, Bukasov masív, Jadranka, Smatanka .... celé to moderoval Sajfa a bolo super. Celé poobedie sme tam strávili aj s malým. Pre deti bolo kope atrakcií - od jazdy na koni, skákací nafukovací hrad, strielanie lukom, maľovanie na tvár a kopec iného. Točila sa cukrová vata a pivko tielko potôčikom. No proste parádička. 😀 😀 😀

maxara
10. jún 2011

@meruska tak takato sutaz, kde len kliknem a nebudu mi chodit hovadiny ma neobtazuje, takze 😉 je tam..

@aalexis007 dufam, ze si myslela obvod hlavicky, lebo priemer by som ani nechcela vidiet ako merias 😀 😀 nejakym prepichovatkom.. 😅

@gabika41 veru, mm je ing, je technicky uplne spickovy, fakt si ho v robote povazuju, ale tak doma.. ale veeelmi sa snazi, to by som mu krivdila.. a ked niecomu pride nakoniec na kobylku, tak to chce potom stale skusat.. napr sa naucil vymerat miesto na dierku na obraz a vyvrtat ju a aj dat tam hmozdu a srobik.. a potom chcel vsetko vrtat a vsade hned isiel vsetko namontovavat, az mi s tym liezol na nervy, lebo ja som mu mala tak z fleku bez nabytku ukazat, kde ma byt policka, lampa, obraz a pod.. 😀

zuzik1983
10. jún 2011

@katka55
@kristip
dakujem
taaak a krpec uz spi,mrncala mi tu az do 21odiny a ja som taka znicena,ako nikdy...

aalexis007
10. jún 2011

@maxara 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasné, že obvod hlavičky 😀

zuzik1983
10. jún 2011

a idem si ja rovno aj lahnut za nou,lebo este neviem,co ma caka...

zrzulka
10. jún 2011

@meruska mery aj od nas mas 😉

tinaki1275
10. jún 2011

@meruska aj odo mna uz mas.. 🙂 na toto moj net este staci ..
dobry vecer damy ...ja mam tazky den za sebou a dalsi tazky den pred sebou ☹ zajtra 4 prilety po 40 ...a ak bude klasicky nieco meskat tak zase stvrdnem takych 13-14 hodin na letisku ..( a to tam nefunguje net uz od zaciatku sezony )
inac my davame jahody uz vyse mesiaca a to denne ,mala je z nich uplne hotova sama siich dava do pusy a je schopna zjest tak 5-6 kuskov na posedenie..nesladim ich vobec aj ked su kyslejsie chutia jej..a uz som davala od minuleho tyzdna aj cernice -takesuper velke ,musel asom ich davat na polky lebo jej nevosli do pusy ..uplne salela za nimi .
@strasska drzte sa..☹

tinaki1275
10. jún 2011

@zuzik1983 prajem kludnu noc..

tinaki1275
10. jún 2011

juj ako vam zavidim dovolenky ...ja by som hned isla..no hadam aj na mna dojde.. 😒
vidim ze dnes je tu nejako ticho tak idem rychlo do postele aby som aspon daco o pospala..

luminkasp
10. jún 2011

ahojte kocky, no taku mam dobru naladu, prave som sa vratila z nakupov, kupila som deckam nadherno oblecko, darcek pre sesterku, ma male babatko, sebe kozene topky, este mi dnes prisli aj veci z manga, co som si objednala, no taky darcekovy den som mala, nakupy, nakupy, ach tie nakupy, hned mam dobru naladu 😉 , dnes som mala oddych aj od english, ou je 😎

kafoditka
11. jún 2011

Ranko... nie je ako ked vas dieta zobudi sklbanim vlasov 4:30 rano.... 🙄

tutulka12
11. jún 2011

dobré ránko, kočky ďakujem vám všetkým veeľmi pekne. veru spadol mi kameň zo srdca a hlavne večer, keď od nás odišli všetci domov 😀 lebo svokra ja teda nemusím, no ale čo ma nezabije to ma posilní 😀 večer sme ešte oslavovali s kamarátmi pri fľaše vínka a o jedenástej sme už drichmali dobití...v noci sa mi zobudil Danielko na hrozný kašeľ. vkuse fúkame ňufák, aby mu nestieklo všetko na priedušky a čakám kedy sa oberie aj Teodor ☹ dnes budem s deťmi doma, aby sa nezhoršila nádcha Dankovi, aj tak máme počasie na prd 😠
@dennise
@strasska detičkám prajem skoré uzdravenie 🙂

katarina7777
11. jún 2011

@kafoditka este ti mohol chrbat doskriabat a to uz by bolo total romantikus 😀

Ranecko...

gabika41
11. jún 2011

dobre ranko sa praje.....tu to vyzera na krasny dnik.....speci program nemam,takze klasika....prajem prijemny dnik 🙂

luminkasp
11. jún 2011

baby, na tu foto za merusku treba iba kliknut, ze sa mi to paci?to som urobila, ci ako jej dam ten hlas?

meruska
11. jún 2011

@luminkasp ano iba dat ze sa ti paci 🙂 dakujem vsetkym

maxara
11. jún 2011

Dobre ranko,
@kafoditka akoze zrovna po tejto noci by som dala neviem co za to, aby ma Nina zobudila 4:30 sklbanim za vlasy..

totiz okolo 23tej zacala plakat, utekala som za nou, nejako sme ju utisili a uspali a o pol noci znova a to uz bol rev az do 3:37 kedy ani neviem ako sa mi podarilo ju v naruci uspat.. rano o 6:30 bola hore. Myslim si, ze su to zubky, lebo mrnci a nervozna je aj cez den.. Teraz o 9daco som ju ukladala spat a nespala ani 30 minut 😒
Ale na druhej strane, za tento tyzden urobila strasne vela pokrokov.. krasne pevne stoji, chodi za ruky uz pekne vystreto a nie tak roztrasene a s tlaciacim choditkom uz vie sama chodit 😵 tak som jej tuto noc odpustila hned teraz rano, ako mi to predviedla 😵

maxara
11. jún 2011

@meruska aj mna si si vsimla?