icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

kafoditka
25. máj 2010

@dior ake mate vybrate mena?? 😉

maxara
25. máj 2010

@adka1311 dik, aspon nemusim hladat, ja to uz mam v sufliku, mi velmi chutila.. a ja teda rozhodne nie som zakuskovy typ.. Ked vidim klasicku tortu, az ma napne niekedy.. 😉

@dior 😉

mojalili
25. máj 2010

@maxara MAxi neboj, rodinny dom zaciname prestavovat az buduce leto. Ale zajtra chcem zarovnavat podvoja, ktore sme doodierali🙂

kafoditka
25. máj 2010

@mojalili PODVOJA????? 😕

maxara
25. máj 2010

@mojalili to co je? 😕

kafoditka
25. máj 2010

@maxara nevie, co to nahodou nie je zarubna...

kafoditka
25. máj 2010

@maxara pisem jak hotentot..

mojalili
25. máj 2010

🙂))))) to je asi zahoracke slovo, ze???? 😀 😀 😀 NO to je - (ajtak som sa zle vyjadrila tymi podvojami). 😀 Nemame dvere, mame vchody do obyvacky normalne zakoncene sterkou a ta sa poodrazala, tak musim to zasadrovat a premalovat tou farbou.
KAFKO - presne, zarubne 😉 😉 😉 😉 😉

kafoditka
25. máj 2010

@mojalili moji kolegovci su zahoraci, tak som predsa len nieco pochytila.... 😉 🙂

maxara
25. máj 2010

no toto??? kafko ty si aka sikovnica? mojalili ty si tiez aka sikovnica? 😀

mojalili
25. máj 2010

niekedy nie je rozoznat, co je zahoracke a co nie🙂 Ale mam uz plan, co zajtra porobit 😉

POcujte, viete co je zaujimave, co aj vas mozno prekvapi??????? PUka mi akoby kosticky ci co 😕 😕 😕 dole.....srandovne......a vpravo dole pod bruskom stale bolesti take pichave.....vraj normal v tehulkovani.....aby ste sa nezlakli 😉

mojalili
25. máj 2010

@maxara Co s neurobis, nemas 😉 😉 😉 no nie?

petrap001
25. máj 2010

ahojte kocky.no ja som dnes bola cely den v praci 😠 😠 ani si nohy necitim.trosku som si este posedela na slniecku,lebo som prala malemu veci,tak som trosku chytala bronz 😀 😀
ale baby,ruky aj nohy mam uz take opuchnute ze konec.normalne vidim modre navrete zily na rukach 😕 😕 a vobec sa mi to nepaci?? je to normalne?? ci uz by som asi mohl sediet na riti doma,co 😖
uz len 1 tyzden a koniec 😎 😎
idem si vas trochu pocitat,co ste dnes robili 🙂

maxara
25. máj 2010

@mojalili veru, to poznam..
a to je ake pukanie??? 😕

achojka
25. máj 2010

@mojalili Myslis, ako keby babetku v brusku pukali kosticky????

kafoditka
25. máj 2010

@mojalili ja som si napriklad osvojila slovo kochlik 😉 Som ho prvy krat pocula od kolegovcov, dovtedy som poznala len kvetinac 😀 😀 Ale ked som im spomenula, ze nechcem huštací kočík, tak na mna pozerali ako na zjavenie 😲 🙂 Takze teraz uz viem, ze som mala povedat hinčací 🙂 (netusim, ake i tam patri..)

robika
25. máj 2010

mam na vas taku malu otazocku, klasicku perinku je lepsie mat obdlznikovu 115x35 alebo 70x70?

kafoditka
25. máj 2010

@mojalili ty mas pukanie, ale ja som asi divnejsia.... Ja pocitujem na vecer ked som v klude take jemne vibrovanie, nie zblnkot, ale ciste vibracie.. 😕

maxara
25. máj 2010

@kafoditka alebo skor hojdaci 😉

maxara
25. máj 2010

@robika ja mam obdlznikovu ale neviem ci je lepsia 😒

robika
25. máj 2010

@maxi dakujem, lebo prave objednavam este nejake veci a nechcem zase daco zle objednat 🙂

nika23t
25. máj 2010

@petrap001 Ja mam modre navrete zily na rukach stale... Len ked drzim ruky hore, tak vtedy su hladke 😅

maxara
25. máj 2010

@robika nemas zac, len ja fakt neviem, ci mam tu lepsiu, ale myslim, ze aj Kafko ma tu obdlznikovu

kafoditka
25. máj 2010

kde ste vsetky???

maxara
25. máj 2010

@kafoditka no ja tu nemo cakam na vas ostatne..

ywett
25. máj 2010

@kafoditka a ja som uz tu a funguje mi ikona "odpovedz" 😉 😉 😉 😉 😉

kafoditka
25. máj 2010

Akoze teraz mi volala mama, ze ci nechcem dat Filipovi dve mena... ze druhe po tatovi a po mojom ocinovi - ze Peter...
Cize Filip Peter 😕 😕 😕 Sa musi asi velmi nudit, ked ju napadaju take skvele veci 🙄

petrap001
25. máj 2010

no,ja som si teraz objednala nejake veci z netu,tak sa tesim 🙂 ale poslat som to musela samozrejme domov na slovensko,lebo zo slovenska nikto neposiela do zahranicia 😠 tak mi to mama musi poslat zasa tu.
objednala som si zavinovacku,ortopedicke plienky,normalne plienky 10ks,lebo tu za nich dam asi 25 eur a na nete 10 😕
odsavacku na nostek,olejcek,sudokrem ci ako sa to vola,kojenecky cajik pre mna a este neviem co.ale vsetko ma vyslo na 40 eur,co je podla mna super.tak teraz budem cakat 😀 idem pozehlit vecicky pre maleho,ale asi najprv si dam krupicu miju 😀 😀 aby som mala sil haha.
a kupujete klasicku perinku??? lebo ja nechcem,mne sa to nepaci 😀 zavinovacka je tiez fajn,co??

zrzulka
25. máj 2010

@kafoditka nahodou mne sa to paci... znie to velmi zaujimavo.... peter sa mi inak paci ako meno ale muzov brat je Peto takze u nas nehrozi....

petrap001
25. máj 2010

kafoditka,to si este nevidela moju mamu ked sa asi nudila a vymyslala mena 😀 😀 to ani neviem odkial ich nabrala,ale boli akoze od vymyslu sveta a ani neviem z akej krajiny 😀 😀