icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ivusik33
23. máj 2011

@9lea
ja si dávam len melír, ale už pri prvom tehu mi moja kaderníčka vravela, že teraz sú už neškodné farby a naozaj bábu neublížia. Ja sa tiež chystám, aby som mala na 3mesiace pokoj.
V piatok som bola u zubára, mala som jeden kaz, ale ani mi ho nechcel robiť, vraj aby ma nestresoval pred pôrodom, ale povedala som mu, aby mi to urobil, lebo ja potom nebudem čas chodiť po zubároch, tak nakoniec to nebolo nič strašné a som rada, že to mám vybavené.

ivusik33
23. máj 2011

Ozaj a zajtra ráno máme dohodnutý termín s p. primárom v Štiavnici, chcem sa tam ísť pozrieť aj s manželom, kým mi odíde, aby sme sa dohodli na nejakých "detailoch" o pôrode, tak som zvedavá čo mi povie.

mimiss
23. máj 2011

@andysok 🙂 a určite že hej veď každá sme iná..no uvidim koľko priberie ešte tá naša malá 3 týždne do pôrodu a teraz váži 2700g tak som strašne zvedavá teda ovšem pokiaľ sa nevypýta skorej 😀 neviem či som sa pýtala čo čakáš chlapčeka či dievčatko?

ivusik33
23. máj 2011

@ingemor
presne tak...ja už mám tiež doma podpísané zmluvy 🙂) a dúfam že nebude problém.

kukujka
23. máj 2011

@cottoncandy ja sa tiez spolieham na to,ze to vybeham stale som niekam chodila,ale posledne tri dni chodim von radsej len s manzelom lebo sa mi zacalo stavat,ze ked prejdem vacsi usek tam mi zacnu bolesti v podbrusku a v krizoch takze uz si sama dako von netrufam

nenullienka
23. máj 2011

Ahojte baby ja tiež už musím chodiť von len s priateľom lebo keď prejdem kúsok začne ma pichať v boku a tvrdnúť bruško. A keď som videla včera počasie aké horúčavy hlásia tak hrúza 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Mne dnes priniesol ten klystír, vidím to prvý krát a nevyzerá to nejak prívetivo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sisi0211
23. máj 2011

@kaara1980
No, zlakla by sa. 😀 Mam take sedive vlasy, ze az. Ja som si farbila uplne asi 1. mesiac v tehotenstve, ked som nevedela, ze som teho ☹ A potom este 2x, ale vtedy uz s tou farbou bez amoniaku. Ono to dlho na sedinach nevydrzi, zmyva sa. Zajtra si este ale chcem dat znova zafarbit s tou farbou bez amoniaku a ostrihat. Konce mam uz strasne znicene 😖
Inac na rocnej prehliadke u zubarky som nebola (mala som ist v aprili), dufam, ze z toho nebude problem, ze potom ma nebude chciet zadarmo vysetrit.... 😎

kukujka
23. máj 2011

dnes som bola dokupit este plienku s potlacou co prehodim na kocik ked bude velmi palit slniecko lebo mam len take obycajne starsie co mi manina po bratovy dala.no tie ceny ma zarazili uz nevedia co by za to pytali esteze som potrebovala len jednu

sisi0211
23. máj 2011

@kukujka
mne take kupila mamka 3 ks a stali 5,40 e 😠
ale ja aj tie bavlnene mam zatial len 5 ks, lebo tie ktore som chcela este stale nemaju v obchode (chcela som take trosku hrubsie s vacsou gramazou)

mrepanova
23. máj 2011

@kukujka dakujem, kazdy hovori ze je cely tato,ale mne sa este nepodoba na nikoho 🙂

kukujka
23. máj 2011

@mrepanova sa zacne podobat ked podrastie dubacik maly
@sisi0211 ja som za 1ks dala 2,50e

ivusik33
23. máj 2011

ja som nekupovala zatiaľ nič, všetko mám po Simče, akurát som včera vravela mužovi, že mi je to trochu ľúto, že malá bude mať všetko obnosené.... že som nekúpila nič nové, ale ono je to fakt škoda. Pri Simče sme tak málo vecí vynosili, tak rýchle vyrástla, že je to fakt škoda kupovať a určite niečo dostaneme... tak sme ušetrili 🙂)
Plienok mám asi len 15, aj tak som viac nepotrebovala, používala som ich len na balenie na široko a pár na prikrytie alebo k doktorke. A teraz sa vraj už nebalí na široko do 3 mesiacov, iba ak sú nejaké problemy, keď sa ide na sono.

fleuerette
23. máj 2011

Človek sa tu 4 dni neukáže a potom sa nevie dočítať do konca 😀 😀 😀.
My sme v piatok absolvovali kontrolu, malému sa na svet absolútne nechce, tak je možné, že nakoniec dodržíme aj pôvodný termín toho 14.6. Lekár povedal, že prietoky sú ok, bazénik má ako vyšitý, placenta v poriadku tak kam by sa ponáhľal......... zato ja už meliem z posledného...
Zajtra idem na odber krvi a v stredu uvidíme, ako to s tým pôrodom bude, spravia mi čiastočne už asi aj predoperačné aby boli pripravené.
Cez víkend sme mali dom plný ľudí, grilovalo sa, upratovalo sa, .... no a ja som pochopila že už fakt nevládzem. Našťastie sa o grilovanie postaral manžel s mojím bratom, svokrička - zlatý to človek, poumývala okná a ožehlila, moja mamina sa postarala o nedeľňajší dezert.... no ja som sa sem tam k niečo priplichtila 🙂.
Napriek tomu dnes ležím ako zdochlina. 😠

Kočky chcem sa spýtať, jazdíte ešte autom sami? Na nákupy, k lekárovi, prípadne s kamoškou na kávu? Chcela som ísť na tie odbery zajtra sama, lebo sú o 7, a MM by ma musel zobrať zo Senca do BA, a potom zasa z BA do Senca, no a tom sa vrátiť spať do BA do roboty. Celá rodina sa do mňa pustila, že či som sa nezbláznila ísť sama a to ešte autom a bla bla bla....

lenkasan
23. máj 2011

@fleuerette JA jazdím,ale závisí to od okolností..ak jazdíš málotak neriskuj.Ja jazdím denne aj 5x.Zo mňa si robia srandu,že sa aj na pôrod sama odveziem.Aj ja už meliem z posledného,ale HURÁ som na jeden otvorená.Tak v stredu mi hádam povie,že som už aspoň na 3..:O))))

sisi0211
23. máj 2011

@kukujka
2,50 e je dost za jeden kus, ale na druhej strane moje su asi polske 😝 a tiez su take tenke

sisi0211
23. máj 2011

@fleuerette
😀 moja kamoska sa sama odviezla autom na porodnu salu 😀
Isla v 40. TG rano na kontrolu, bola na 4 cm otvorena a uz tam aj zostala a porodila. Takze podla mna kludne chod, len zaparkuj na dobrom mieste 😀 😀 😀

nenullienka
23. máj 2011

@mrepanova aký je krásny. Aj ja by som už chcela mať nášho drobca doma 😖 😖 😖 😖 😖 😖

kukujka
23. máj 2011

@sisi0211 teraz mas skoro vsetko polske v obchodoch.ja som malinko veci kupila v obchode vacsinu som podostavala a poobjednavala tu z bazariku na mk

mimiss
23. máj 2011

@fleuerette ahoj...ja mám termín o deň skorej 🙂 no v tomto horku je to strašné doteraz mi bolo celkom fajn ale tento posledny týždeň to už nejako nezvládam...včera sme si urobili taky vyletik no aká som bola skonaná som aj myslela že ma v noci ten môj povezie ale našťastie som spala celú noc...No čo sa toho šoférovania týka ja som to vzdala už ma vozí muž lebo som nevládala usedieť za volantom strašne ma tlačilo pod rebrami ..tak sa už radšej nechávam voziť pre istotu keby náhodou...ale určite ak ťa môže niekto voziť tak radšej neriskuj...

nenullienka
23. máj 2011

@fleuerette Ahoj, mne už priateľ auto nedá 😖 😖 😖 . Musel si teraz zobrať 2 týž. starej dovolenky tak to aj vhod padlo 🙂 Ale ak sa ty na to cítiš tak kľudne choď.

kukujka
23. máj 2011

jeeeej prsat zacalo ako to super padne v tomto teple

andysok
23. máj 2011

@mimiss čakáme párik dievčatko a chlapca;)

katinka71
23. máj 2011

@fleurette ahoj ak ta ma kto odviest tak to vyuzi,BA je stresujuce mesto,ja este jazdim lebo manzel je stale v robote,iba kratke trasy nakup,lekaren,mam zakazane prechadzky,iba lezat este 2 dni vydrzat a potom som uz v 36 tyzdni,uz ma moze prijat nasa nemocnica,a tak sme chceli pred tyzdnom cestovat domov na sk,dostala som zakaz od lekara.
@kukujka aj tu prsi konecne ,lebo sa to nedalo vydrzat to dusno
Vsetky prajem pekny den

andrea1977
23. máj 2011

@kaara1980
@mana77 dakujem za odpoved 😉 uz som myslela, ci mi to nezabudol predpisat 🙂

andrea1977
23. máj 2011

@kukujka a kde to byvas? idem k vam 😀

lucia963
23. máj 2011

@fleuerette ja tiež jazdím autom, pri prvej dcerke som chodila aj do nemocnice do poradne a teraz tiež tak ved ked ma to niekde chyti tak prípadne odstavím a zavolam sanitku 🙂 horšie by to bolo keby ma to chytilo keď idem aj s malou,neviem čo potom s nou.

kaara1980
23. máj 2011

aj ja chcem dážď!!!!neuveríte,ale normálne tie nedávne búrky čo boli,všade dookola pršalo,len náš blok to obišlo.Skoro ma šľak trafil.
Tak dnes poobede som absolvovala prvú poradňu v nemocnici.Všetko je ok,neotváram sa,aj krčok je ok.Takže krpatá pôjde von hádam v termíne. 😉

mimiss
23. máj 2011

@andysok no super dvojčatká..a ako to zvládaš keď čakáš 2 detušky ja som hotová len s jedného neviem si predstaviť žeby som nosila dve 😀

mana77
23. máj 2011

@ivusik33 ahoj, aj ja budem rodit v stiavnici, do poradne chodim kazdy stvrtok, termin mam okolo 16.6. takze sa asi nestretneme.

kukujka
23. máj 2011

@andrea1977 v zh byvam tu sa to potom zvrtlo na riadnu burku som net aj telku radsej vypinla riadne blesky bili