icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
25. máj 2011

@mim111 ahoj, gratulujem ... a zaroven drzim palce,nech malicky krasne pribera a budete moct ist co najskor domou, vela zdravicka prajem.. 🙂 🙂

bubu84
25. máj 2011

@kaara1980 🙂 velmi dobre poznam, hlavne v tychto horucavach co boli postledne dni, vobec som nic nevladala, za posledne dni som bola akurat vcera v nemocnici na poradni, inak do obchodou by ma vobec nikto nedostal teraz, este ze mam vsetko , teda dufam ze vsetko nakupene.. 😉

janka830
25. máj 2011

@mim111 Ahoj, gratulujem k synčekovi a prajem nech len krásne rastie a je zdravý...

mim111
25. máj 2011

ahojte všetky,
veľmi pekne ďakujem za podporu.
Baby ja som sa toho bála, že ku koncu tehu budú horúčavy...a doktor mi povedal, že môže byť aj chladno, aby som sa nebála...tak som si to zariadila po svojom 😀 , ani poriadne netuším aké je počasie...ale keď som videla v čom ma prišli pozrieť deti, došlo mi, že asi bude dosť teplo.
Tak sa držte v tých horúčavách, snáď to trošku prejde a bude vám lepšie.
@kaara
som v Nových Zámkoch, šli sme tam na pohotovosť, lebo je to bližšie o trochu ako Blava, ja som si myslela, že ma ešte pustia domov...no a oni nepustili 🙄 , tak som rodila v Nových Zámkoch .
Ale má to aj výhodu, lebo tu vyberajú bábätká z inkubátora už keď má 1,5 kg v Blave až pri dvoch kg, takže som ho mala skôr pri sebe 🙂 .
Ako sa má tvoja malinká a čo veľký bráško...zvládaš to?

silviadaisy30
25. máj 2011

@mim111 ahoj,gratulujem k syncekovi zelam vam obom vela zdravia a vela sil,nech rychlo pribera aby ste mohli ist skoro domov 🙂 🙂

9lea
25. máj 2011

@mim111 prajem hlavne veľa zdravia a všetko len dobre, nech malý rýchlo priberá a nech ste už čo najskôr doma.

ivusik33
25. máj 2011

@fleuerette
môj brat bol na takej operácii, stále mu meraveli prsty na rukách a boleli ho. Robili mu to tuším v Žiline, bol to rýchly zákrok v lokálnej an., ale potom asi 2 týždne nemohol nič poriadne robiť s tou rukou. Mal rez na vnútornej strane dlane a povedal, že to bolo dosť citlivé. Tak neviem, ale pri malom bábu by to asi bolo veľmi ťažké...

smejo19
25. máj 2011

😉 awojky tak este par dni a uz tu je malicky drobacik 🙂 😝

bubu84
25. máj 2011

@smejo19 ahoj... 😉 tak to hej sa to teda krati uz 🙂

sissika
25. máj 2011

@nenullienka ako si dopadla?

sissika
25. máj 2011

@mim111 kedy si vlastne rodila? ved sme mali mat porod skoro naraz ... teraz uz len to zdravie a stastie prajem, nech malinky rychlo priberie ...

kukujka
25. máj 2011

@cottoncandy huraaa dnes bola konecne posledna kontrola na diabetologii uz som aj glukomer vratila mam sa hlasit az po sestonedeli jaj rada som uz ma tam nebavilo kazde 2tyzdne vysedavat

andysok
25. máj 2011

Dnešné Sono 2650g a 2700g ;-D váha zodpovedá tyzdnu, plodovej vody je dostatok, placenta dozreta,zajtra poradňa aj s kufrom davame tomu maximálne týždeň-dva podľa dr.zajtra by mi mala aj povedať kedy dáme dolu steh;) pozdravujeme mamusky aj cakatelky 😀

bubu84
25. máj 2011

@andysok teeeda krasne rastiete.. 🙂 tak drzime palce nech vsetko dobre dopadne.. my sme uz vcera boli na poradni pre istotu aj s pobalenou taskou, ze keby nahodou... 🙂

smejo19
25. máj 2011

@bubu84 noo a ide to ako woda uz 😝 len sa kus bojimporodu ☹

andysok
25. máj 2011

@bubu84 sama som prekvapena ;) no uz budem rada ak si nás tam zajtra nechajú ;)

bubu84
25. máj 2011

@andysok to ti verim, aj v tych horucavach to nebola teda sranda, ani ja tolko nevladzem, doma uz vobec nic nerobim, len lezim, sedim a tak.. 🙂

sissika
25. máj 2011

@andysok už sa aj otváraš?

bubu84
25. máj 2011

@smejo19 netreba sa bat.. zvladneme to.. 😉 ja mam prave teraz pocit, ze to nejak pomalicky leti.. 🙂

smejo19
25. máj 2011

@bubu84 ja nie mne to ide welmo rychlo 🙂 a to mas prawdu zwladneme ale strach tam je ... a uz wies co cakas ?

andysok
25. máj 2011

@bubu84 presne toto je aj moja náplň teraz ;) no hnida ;)

andysok
25. máj 2011

@sissika robili mi serklaz ktorá ešte pekne drží otvorená som na špic prsta ale musia mi dat dolu steh a potom sa uvidi ako zareagujem ;)

bubu84
25. máj 2011

@smejo19 tak isto ako ty 😉 chlapceka 🙂

bubu84
25. máj 2011

@andysok no ale ty mas dve deticky v bruska a ja iba jedno 😉 ale mam tiez uz riadne velke brusko..teraz si este uzivam oddychu kym sa este da 😉

sissika
25. máj 2011

@andysok lekar mi povedal, ze som otvorena na jeden prst volne, len zatial neviem, co to znamena

smejo19
25. máj 2011

@bubu84 jeej 🙂 skwele 🙂 😀

andysok
25. máj 2011

@sissika zatiaľ je to v pohode ked ti nenaordinovál klud.... Aj ked sa cudujem ale neboj všetko bude ok

sissika
25. máj 2011

@andysok povedal mi len tolko, ze keby sa aj narodilo, nemalo by mat ziadne problemy, kedze je normalne vyvinute, len trochu mensie ako v 38. tyzdni

andysok
25. máj 2011

@sissika A kedy máš termín a aku váhu ma bábätko teraz?

sissika
25. máj 2011

@andysok som v 36. tyzdni ako ty a vaha je okolo 2700 g