Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahojte všetky,
veľmi pekne ďakujem za podporu.
Baby ja som sa toho bála, že ku koncu tehu budú horúčavy...a doktor mi povedal, že môže byť aj chladno, aby som sa nebála...tak som si to zariadila po svojom 😀 , ani poriadne netuším aké je počasie...ale keď som videla v čom ma prišli pozrieť deti, došlo mi, že asi bude dosť teplo.
Tak sa držte v tých horúčavách, snáď to trošku prejde a bude vám lepšie.
@kaara
som v Nových Zámkoch, šli sme tam na pohotovosť, lebo je to bližšie o trochu ako Blava, ja som si myslela, že ma ešte pustia domov...no a oni nepustili 🙄 , tak som rodila v Nových Zámkoch .
Ale má to aj výhodu, lebo tu vyberajú bábätká z inkubátora už keď má 1,5 kg v Blave až pri dvoch kg, takže som ho mala skôr pri sebe 🙂 .
Ako sa má tvoja malinká a čo veľký bráško...zvládaš to?
@mim111 ahoj,gratulujem k syncekovi zelam vam obom vela zdravia a vela sil,nech rychlo pribera aby ste mohli ist skoro domov 🙂 🙂
@fleuerette
môj brat bol na takej operácii, stále mu meraveli prsty na rukách a boleli ho. Robili mu to tuším v Žiline, bol to rýchly zákrok v lokálnej an., ale potom asi 2 týždne nemohol nič poriadne robiť s tou rukou. Mal rez na vnútornej strane dlane a povedal, že to bolo dosť citlivé. Tak neviem, ale pri malom bábu by to asi bolo veľmi ťažké...
😉 awojky tak este par dni a uz tu je malicky drobacik 🙂 😝
@nenullienka ako si dopadla?
@cottoncandy huraaa dnes bola konecne posledna kontrola na diabetologii uz som aj glukomer vratila mam sa hlasit az po sestonedeli jaj rada som uz ma tam nebavilo kazde 2tyzdne vysedavat
Dnešné Sono 2650g a 2700g ;-D váha zodpovedá tyzdnu, plodovej vody je dostatok, placenta dozreta,zajtra poradňa aj s kufrom davame tomu maximálne týždeň-dva podľa dr.zajtra by mi mala aj povedať kedy dáme dolu steh;) pozdravujeme mamusky aj cakatelky 😀

@mim111 ahoj, gratulujem ... a zaroven drzim palce,nech malicky krasne pribera a budete moct ist co najskor domou, vela zdravicka prajem.. 🙂 🙂