Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@cottoncandy ja auto zial nemam a manzel je do vecera v praci.. tak teda mozme zbehnut do pizzerky, tak o 16 tej, alebo skor? mne to je uplne jedno, som cely den doma 😉
@cottoncandy ok zajtra o 16 pred pizzerkou... 🙂
@cottoncandy
@bubu84 áno áno o tom tataraku hovorím 😉 a inak ´ja som v pohode jedla sushi ;) hned by som tam šla mnam mnam mainovo mám rada bola som tam na tej akcii súťaž o najlepsi guláš bola to sranda ;)
@lucia1181 jaj no tak to mas potom super ze mas taky pristup..ten moj doky sa k tomu zatial nijako nevyjadril a ked som sa pytala sestricky ci sa robi sekcia o nieco skor(pretoze pri prvej dcere mi ju robili presne na den terminu)tak pozrela na mna ze urcite nie...tak skoda...lebo aj sa bojim ze co keby nieco prislo skor..... 😒
tak dnešná poradňa ok, malý má 3300 gramov a ja som o 398,96eur lahšia (epiduál, zazmluvnenie lekára a otec pri porode) a teraz len dúfam že už na druhý týždeň vo štvrtok budem rodiť
@zufzufmeister
no, ja som bola v utorok, ale chcela som ísť len na debatu s primárom, ale oni mi hneď urobili poradňu a primár mi odporučil sekciu, tak nebudem špekulovať... som rozhodnutá. Ešte mám 31.5. termín u mojej dr. tak som mu povedala, že prídem až ďalší týždeň, tak povedal že dobre. Ináč tam bolo strašne veľa žien, tak odporúčam ísť skôr, aby si si mohla urobiť vstupnú, monitoring a potom ísť k primárovi. Ja budem chodiť tak, aby som tam už bola o 9.oo ... lebo tam stráviš min. 2 hodiny.
A tie čípky polygynax som brala na začiatku teh. (ani som nevedela, že som tehotná), moja dr. povedala, že sú neškodné počas celého tehotenstva a ku koncu by nemal byť problém, je dôležité to preliečiť.
konečne som dokončila papierovačky... dnes som toho mala veľa a ešte to teplo ! Ráno rýchle navariť obed, potom som drhla kúpeľňu, žehlila tri várky prádla (to už zo mňa tieklo ako z prasiatka), moje dieťa mi už od pol desiatej pílilo uši, že chce ísť von. Tak sme o desiatej vypadli von (som bola rada, že som si umyla zuby a ani som sa nečesala, ešteže sa môžem zamaskovať za slnečné okuliare) a môj drahý ma ráno podpichne, vraj ako dobre je ženám na materskej. Tak by som ho.... a takto to bolo až do večera. Som mu povedala, že ak skolabujem skôr ako mám termín, tak je to jeho vina, lebo mi v poslednej dobe nepomáha s ničím a v pondelok odlieta na 3týždne preč a príde 3dni pred plánov. termínom sekcie. Super, ja sa doobeda aj poobede naháňam po ihrisku a okrem toho musím zvládať komplet sama domácnosť, tak sa teda mám fain na materskej 😝
Baby, ktoré čakáte prvé bábo... užite si ten kľud a tú možnosť, že sa môžete venovať sami sebe, lebo pri druhom to už bude horšie 😀
@andrejecka mne moja dr.povedala,ze posledny mesiac nevravia kolko babo vazi,ale ako vidim tak je to hlupost ked tebe ho pekne povazili mne vahu ani raz nepovedali
Ahojte dievcence aj my sme mali termin na 10teho juna lenze v aprili sme mali problemy s prietokmi , tak sme lezali v nemocke potom sa to upravilo no nasa Tamarka sa vypytala na svet aj tak skor 19.5 rano o pol siestej mi odtiekla plodova voda tak sme utekali do porodnice ja som mala mat planovanu sekciu mala som ju indikovanu primarom z plucneho koli silnej astme tak ked sme dorazili do nemocky urobili mi ctg ale kontrakcie nikde ani pocas celeho dna brali mi stale krv na neviem co ci sa to nezvysuje a cakali ze az zacnu kontrakcie tak az potom mi urobia cisarsky lebo vraj kazdy den bol k dobru aj ked nechapem co jeden den pomohol ale ok v piatok rano 20.5.2011 o 8:50 sa nam narodila nasa krasna Tamarka v spinalnej anesteze a cisarskym rezom s mierami 46 cm a 2860 g Drzoim Vam palceky nech aj vy sa tak skoro zotavite po porode ako ja 🙂
@kukujka no ja tento posledný mesiac chodím na ultrazvuk každý týždeň a vždy mi povie aj velkosť, ale asi záleží od nemocnice
@10andrea12 gratulujem k dcérke prajem vela zdravíčka
@andrejecka dakujeme 🙂
@10andrea12 gratulujem k babätku prajem vela vela zdravia obom
@katinka71 Dakujeme 🙂
@10andrea12 gratulujem, nech ste zdravučké, obe 😵
@ andrejecka naozaj vsetko zalezi od nemocnice a lekara,vcera som bola v poradni 36 +3 tt iba ctg mi urobili ziadne sono,mam prist iba na porod uz ziadny termin do poradne som nedostala,v nemocnici som si tiez pytala termin na kontroly vraj nie je potrebne ked ma moj gynek.neodporucil,ostala som poriadne zaskocena,ked citam ze na sk chodite posledny mesiac kazdy tyzden do poradne

@bubu84 bejbe do ruzinova nepotrebujes poporodne vlozky tam ich vyfasujes automaticky ;) ´ja uz so dostala taky info papier čo potrebuješ ak chceš hod mi do posty mail poslem ti ho