Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@ivusik33 toto poznam aj ja tie behačky celý den a najviac ma štve,ked sa cez den poriadne ani nezastavím a nič porobené za mnou nevidno,no tak to si neviem ani predstavit tak pri dvoch detoch byt tehotna,už pri jednom je to zátaž,no a tiež počúvam sem-tam ako mi je dobre ked som celý den doma 🙂
@fleuerette velmi ti drzim palce neboj zvladnes to,budes to mat za sebou,zelam vela stastia a nech ti to dobre dopadne a hlavne nech ste zdravi
@fleuerette drzim palceky,neboj vsetko dobre dopadne 🙂.ja som to chcela tak ako ty,ze jeden den ma prijmu a hned urobia aj sekciu,tak je to podla mna lepsie.mna prijmu v nedelu a v pondelok mi naplanovali cisarsky....to ja uz sa vidim aku paniku tam chytim pri tom cakani 🙂
@fleuerette ahoj aj ja sa pridavam,drzim ti palce aby si to dobre zvladla aby si mala dost sil,a aby ste boli zdravi.... 🙂 🙂 aj mne sa to pomaly blizi,a cim je to blizsie tak ani neviem co s tymi myslienkami v hlave 🙂 aj sa tesim aj sa trocha obavam 😒
@katinka71 Katka ja tiez chodim kazdy tt a je to otravne a zbytocne. Ocuram papier, odmeram tlak, odvazim hrocha a dr poviem ze som v poho. Som tam 3 minuty a cela ta namaha zobudit sa a umyt sa a cestovat tam a ist naspat je pre mna uplne zbytocna.
Dr ma nekuka nespara sa vo mne, netusi ci som otvorena zatvorena, nic mi neni, som v poho akurat by som radcej lezala s nohami na stole pred telkou ako sa trtošila v poradni.
Si v poho, nemas problemy, kasli na lekarov si zdrava a nie chora.
Mne sa chce uz len do porodky, nech mi daju pokoj s kontrolami a kablami a uzv a vsetkym.
@lucia1181 budem držať palce, to čakanie je fakt hrozné. nech to v pondelok všetko dobre dopadne
@silviadaisy30 ďakujem, tiež držím palce.....
začína sa to to pekne rozbiehať 😀
@daniela1974 mas pravdu ,tak som sa k tomu aj ja postavila,pobalene mam,dr tvrdi ze to budem mat do 2 tyzdnov za sebou,tak som zvedava ,drzim ti palce,pekny den prajem
@fleuerette
@lucia1181
obidvom vám držím palce, nech to máte čím skôr za sebou a aby ste boli všetci štyria v poriadku ...
@10andrea12 gratulujem a prajem vam vela zdravicka.. 🙂
@fleuerette @sissika @katinka71 dakujem a vam tiez dievcence drzim palceky,nech to mame uz vsetky za sebou a nase pokladiky vedla seba 🙂
@fleuerette drzim ti palce, nech vsetko dobre dopadne a zvladnete to v pohode.. treba mysliet na to, ze za chvilocku budes drzat v naruci svojho synceka..viem, ze sa to lahko hovori, mna bude tiez urcite chytat panika, ked sa to bude blizit... 😉
Ahojte kočky,chcem sa spýtať kedy sa robia tie prietoky? A čo to vlastne je niečo ako UZV??? Budúci utorok idem ráno na stery a na odbery, to budem v 36 t.t. Sestrička mi povedala, že mi už nebudú robiť UZV len prietoky. Tak ako budú vedieť veľkosť malého a všetko čo treba pozorovať?
@fleuerette Ahoj, budeme na Teba myslieť, nech to máš už čím skôr za sebou a nech ste zdraví, nech sa čím skôr zotavíš a čím skôr domov! Mňa už tiež chytá panika a ešte nikde nič! Známe ma len vystrašili, že to bude drsné, bude to des atd. Ani neviem ako to dopadne, doktor mi hovoril, že budem rodiť normálne, no uvidíme. ☹
@daniela1974 Ahoj , súhlasím s Tebou, aj ja začnem už chodiť každý týždeň a bude to o ničom, vyčkávať rady v horúcej čakárni a načo, vnútri budem sekundu a dovidenia. Preto cestovať a behačky. 😢
@10andrea12 Ahoj, gratulujem a prajem len to najlepšie!!!! 🙂
baby nezavidim vam tie behacky po poradniach atd,.... ja uz nemam ziadnu kontrolu vobec nic 🙂 len cakat s vylozenymi nohami do buducej nedele,uz len oddych a nechat sa hyckat 🙂 no len keby furt bol dakto po ruke....ale kedze sa neda stale len lezat aj tak vsetko tlaci,tak musim na vzduch prevetrat hlavu,,,pekny den vam zelam 🙂
@bubu84 Ďakujem za informácie. Na tú biometriu si sa pýtala sama? Alebo Ťa posielal Tvoj gynekológ? Mne také nič nespomínali. Naposledy ako stále spomínam ma vyšetril a pozrel v tom 30 t.t. a odvtedy nič. Bola som u neho v 32 t.t. len sme sa porozprávali, ked to môžem tak nazvať a povedal nebudem Vás vyšetrovať, lebo máte zoslabenú tú imunitu, potom v 34 t.t. som k nemu ani nešla, sestrička ma vybavila raz dva, že k doktorovi ísť netreba. No a teraz idem utorok, to bude 36 t.t. tak som zvedavá čo bude!!!! Hnevám sa na ten prístup, ide tu len o peniaze, niektoré pacientky doktorov riadne pokazia z úplatkami a potom by chceli od každej a tá čo nedá, od tej bere za UZV, za ten papier žiadosť o materskú atd, je to smutné!!!! 😠
tak s tou poradňou je to fakt divné, ja sa objednávam vždy na čas, takže tam nečakám a okrem toho tlaku, moču a ultrazvuku ma vždy pozrie aj zo spodu, skontroluje krčok či sa otváram a popýta sa na tvrdnutie a iné problémy a mne to tak vyhovuje aspoň idem domov kľudnejšia
@andrejecka Ahoj, presne o to ide, aby som vedela na čom som. Nemá význam tam behať na to, že mi zmeria krvný tlak sestrička a pozrie moč, to je všetko, môj doktor je asi veľmi zaneprázdnený človek. Veľmi dobre pozná môj prípad, mám rizikovú graviditu a nejako ma aj tak zanedbáva, to sa mi nepáči. Len už pomaly neviem k akém gynekológovi prejsť, sú tu nejakí o ničom!!!! O tomto som počula samé chváli, tak som k nemu išla, zo začiatku bol výborný, no ale teraz som z neho sklamaná, z toho jeho prístupu!!! Nemali by nabrať toľko pacientok, lebo potom nestíhajú!!!! 😠
Ahojte kočky.Tak ja som včera ´šťastne absolvovala 360km cestu.Až na to,že som bola spuchnutá ako balon,ale dalo sa to.Teraz budem do nedeľe oddychovať,nemusím variť,upratovať atď.Dnes som si obehala sociálku aj úrad práce a tetušky ma velice moc potešili,lebo všetky popôrodné papierovačky môžem vybaviť cez mamku a nemusím sa sem trepať s novoredencom.Dnes som sa tešila,že si pôjdem aj zaplávať do tatralandie,ale jen do jedného vlažného vnútorného bazénu,ale nejak som sa spoliehala,že tu mám plavky a trt-musia byť niekde doma.Tak som vyslala chlapov samých.Aspoň tam nič v bazéne nechytím 😕 Užívam si 3mesačného synovca-taký je drobný,že moja Lucia sa hádam narodí taká ako je on teraz 😉 Len sranda je ho nosiť na rukách s tým mojim brušiskom 😀 A ešte niečo je tu super-nieje tu taký hyc a nelietajú tu všade tie ,peľušky, z topoľov.
Pekný deň

Tak, dnes posledná poradňa. Feši je v poriadku, bazén má ukážkový, ako povedal lekár. Von sa mu nechce ani náhodou 😵 , ale hold nemá na výber. Termín je 31.5., o 13:00 sa mám hlásiť v pôrodnici, o 14:00 sa pôjde na to. Aké jednoduché, až ma z toho mrazí 😕 , čím viac sa termín blíži, tým väčšia panika ma chytá.
A ešte super vec, do pôrodnice mám prísť nalačno, piť môžem akurát ráno. Ak bude v utorok 31 stupňov ako dnes, tak to bude paráda. Skolabujem ešte skôr, ako ma uspia 😠 😠 😠 .