Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@sisi0211 gratulujem a prajem vám obom vela zdravíčka 🙂
@zufzufmeister V zdravotnej poisťovni si over, či zamestnávateľ nahlásil Tvoj nástup na MD - je to vlastne ohlásenie zmeny platiteľa na štát - tak ako každú zmenu, aj táto mala byť nahlásená do 8 dní. Ak by sa Ti náhodou stalo to, čo mne, tak mne pani na pobočke len povedala, že keď mi príde rozhodnutie o materskej, mám jej doniesť fotokópiu, nech aspoň niečo majú v spise...
Čo sa týka sociálky, po včerajšku idem aj tam si minimálne telefonicky overiť, či z roboty poslali papiere k materskej. 😖 Keď nie, pôjdem do roboty asi urobiť bordel...
A čo sa týka výberu poisťovne pre malú, my sme všetci vo VŠZP a tam prihlasujeme aj malú. Problémy má prakticky asi každá poisťovňa, len ja keď som zisťovala, ako sú na tom lekári so zmluvami, tak najviac ich má zmluvu práve so VŠZP, takže toto už neriešim.
Aj tak mám niekedy pocit, keď všade u lekárov cálujem, ako keby som nikde ani poistená nebola. 🙄
@sisi0211 Super, gratulujem!!! 🙂 Takže sme sa tam nestretli, neva. 😀
Tak sa obe držte, hlavne nech ste v poriadku a už si to všetko okolo maminkovania len užívate. 😉
@janina7911 Ahoj ja sa len chcem spýtať bola si tam kvôli potvrdeniu ktoré je ževraj potrebné pri vybavovaní prídavku k príspevku ? Lebo kamošky čo teraz rodili vraveli že zo zdravotky vôbec netreba žiadne potvrdenie iba od gynekológa o návštevovaní poradne a detského že sa bábo dožilo 28 dní 🙂
@siuzi007 Ahoj, áno, bola som kvôli potvrdeniam k príspevku pri narodení a príplatku k tomuto príspevku. Ja čo som hľadala info na nete, čo všetko treba, tak tam bolo aj to. 🙂 Aj na tých tlačivách/žiadostiach to v prílohách je uvedené. Či to naozaj bude treba, netuším, ale mala som cestu okolo, tak som tam zašla a vybavila. 🙂
@andrea1977 No veruna fotkach je velka ale v skutocnosti je drobulinka
@nenullienka ahoj uz si tu dlhsie nebola takze predpokladam,ze si uz v nemocnici tak ti drzim palce nech si ty a drobcek v poriadku
@sisi0211 jeeej, ty sa mas, gratulujem a obom prajem vela vela zdravia a lasky 😉
@sisi0211 gratulujem a zelam vela vela zdravia 🙂 🙂
dlhšie som tu nebola a už sa to tu rozbieha..no pekne..gratulujem maminkam a želam vela zdravíčka 🙂 aj ja už chcem mat drobca pri sebe 🙂 závidím vam 😉
Vsetkym vam dakujem za blahozelania, ste zlate. 😉
Nech aj u vas prebehne vsetko v poriadku a nech uz mozeme pokecat o kazdodennych starostiach s babatkami 😀 Dufam, ze tento forum neskonci porodom 😎
@sisi0211 aj ja sa pripájam k zástupu gratulantov🙂
Ahojte kočky, neviem, či ste už kupovali, ale potrebujem poradiť, aký mám kúpiť teplomer pre malinké? Môj manžel by chcel kúpiť ten beezdotykový infra teplomer, ale ten sa mi zdá pridrahý a neviem, či by to neboli vyhodené peniaze? Aký teplomer budete kupovať vy? Pátrala som aj tu na koníkovi, ale našla som množstvo názorov a akosi si neviem vybrať...ďakujem a užívajte si víkend, aj keď je daždivý
@cottoncandy Ja som kúpila cumlíkový, vyšiel ma na 7,15 €. Teraz len veriť, že malinká bude cumlíkový tip a že s ním aj niečo v prípade potreby pomeriame. 😀
@cottoncandy aj ja rozmyslam nad tym infra do uska alebo na cielko, od zajtra ho maju v Lidli za 11 e, tak ho asi skocim kupit.

Ahojte,
tak moja malinka je uz na svete. 😀 😀 😀 Rodili sme v stredu, vazi 3000 g a meria 51 cm 😉