icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

silviadaisy30
28. máj 2011

@cottoncandy ahoj ja som najprv kupila ten do uska ma nejakych 6 funkcii,aj meranie vzduchu a co ja viem co,ale pre istotu som si kupila ten aj obycajny digitalny asi za 5 eur v DM. 😀 😀 ,kamosky doteraz pouzivali len tie obycajne a v okoli nikto nema skusenosti s tymi novymi,tak preto 🙂

fixi3
28. máj 2011

@cottoncandy ja som kupila rychlobezku ta najpresnejsie mera teplotu a tiez najrychlejsie... ale ten bezdotykovy sa mi zda tiez fajn lebo je viacucelovy no prilis drahy

lucia963
28. máj 2011

@cottoncandy my sme kupili tiež ten bezdotykový a sme spokojný hlavne aj v tom že ked bola mala chorá,tak som ju nemusela budiť tým že som ju chcela skontrolovať takto som len prebehla pred čelom a vedela som kolko má teplotu,takže je to výhoda hlavne v noci, predtým sme zvažovali cumlíkový ale v lekárni mi tvrdili že malo detí ho chce,hlavne tým že ked aj dieťatko ma cumlík ale môže byť iného tvaru a už ho nechce 😒 ,, takže my sme spokojný a nielen pre dieťatko ale aj pre nás,odmeria rýchlejšie ako klasický 🙂

cottoncandy
28. máj 2011

ďakujem za tipy, zvažujem, zvažujem, že ktorý kúpiť...možno naozaj oba
@lucia963 áno, to s tým budením je dobrý argument, prečo kúpiť bezdotykový, neviem si totiž predstaviť, že by som mala malinkú budiť kvôli meraniu teploty

kukujka
29. máj 2011

@cottoncandy ja som kupila cumlikovy digitalny aj ked ja neznasam digitalne teplomery su strasne nepresne ked som este robila tak som v praci skusala mnoho dogitalnych a mali velike odchylky oproti ortutovym.pre mna je lepsie merat s ortutovym dlhsie a presne ako s digitalnym nepresne,ale co uz ked ich rusia

monitas84
29. máj 2011

Ahojte kočky, chcem sa spýtať tie čo máte chlapčekov aké krémiky používate? Hovorí sa, že je tam potrebná špeciálna starostlivosť o pipíka atd. 🙂 Hovorili mi, že chlapčekov bolia často aj brušká, vraj je na to niečo od Bupi. Poraďte prosím. 🙂 😉

kaara1980
29. máj 2011

my sme nedávno kúpili digitálny teplomer a keď malý mal teplotu,tak reku ho vyskúšame.Skoro som ho šmarila od srdu do koša,lebo malému odmeral 36,4 a nezdal sa mi,tak som mu ju odmerala opäť ale ortuťovým a tam hneď vybehla na 38,2.Tak som si odmerala ja a aj priateľ tým digi a mne vyšlo 36,3 a drahému 36,6.Tak kašlem naň.Máme rýchlobežku.Inak Jakubovi som nikdy nemerala teplotu rektálne,a už od miminka klasika pod pazuchou.A teraz mu v noci aj v spaní bez problémov šuchnem pod pazuchu teplomer a odmeriam,ani to nezistí.Ale mám plán kúpiť bezdotykový

@monitas84 Ja som nepoužívala nič špeciálne.Len na zadoček rybaciu masť čo predpisuje pediater.Pipík stačí umyť,nikdy sa mi nestalo,žeby sa mu zapálil alebo niečo podobné.Na bruško to len vetrovú masť čo dostať v lekárni

kukujka
29. máj 2011

@kaara1980 presne tie digitalne su nahovno uz si len musime davat pozor aby sa nam tie klasicke ortutove co mame doma neporozbijali lebo uz take nezozenieme

uz mi ide na nervy ako sa ma kazdy pyta,ze kedy to uz bude a kedy mam termin najradsej by som im uz jednu vrazila sto razy im poviem a aj tak sa znovu pytaju

monitas84
29. máj 2011

@kukujka Ahoj, súhlasím s Tebou, keď sa nepýtajú na termín, tak sa pýtajú na meno!!! 😠
My sme prezradili každému, že to bude chlapček, tak aspoň to meno chceme nechať ako prekvapenie!!!
Je to na nervy.

mipolka
29. máj 2011

Ahojte, rada by som sa pochvalila nasou malou princeznickou Klarou 🙂 Narodila sa v stredu o 23:11, vaha 2570 g, 47 cm, takze ziadny valibuk, ale krasne papame a uz priberame 🙂 Je dobrucka ako anjelik, dufam, ze jej to zostane co najdlhsie 😉 Drzim vam vsetkym palce, aby ste sa uz aj vy coskoro tesili z malych slniecok 🙂

jankam76
29. máj 2011

@kaara1980
@mrepanova
@helenkasabinka. Ahojte maminky. Pozdravujeme Vás všetci štyria. Máme synčeka Michaela. Narodil sa v Žiline expresne 23.5.2011 o 7,35hod., vážil 3220g a meral 49cm. Bol v 36+4tt. Stihli sme aj žltačku a teraz od včera si zvykáme domka. Dnes nám ochorel Martinko, má horúčky a bolí ho všetko...

kaara1980
29. máj 2011

@mipolka
@jankam76 milé maminky,Klára a Michaelko.Želám vám v živote len to najlepšie,hlavne veľa zdravia,šťastia,lásky a dlhý a krásny život 😉

kaara1980
29. máj 2011

@kukujka mi hovor niečo o tých blbých rečiach.Ešte aj kadejaké neznáme ženské sa mi prihovárajú že ,už to bude každou chvíľou,že?, a mňa ide šľahnúť.A teraz ako som bola u našich,to bol des.A keď som povedala,že termín mám až 19teho,tak zas reči ,to bude určite veľké dieťa,keď máš také veľké brucho, 😠

benice
29. máj 2011

@kaara1980 Z toho si nič nerob, aj mne to vkuse každý vraví ... Reči typu: "ten váš chlapček bude asi 4 kilový chlap .... " atd ... A ešte ma strašia, že chlapci sú vraj lenivý a veľmi sa neponáhľajú na svet ... Ale ja by som ho už chcela držať v náručí aj hneď ...

benice
29. máj 2011

@mipolka Ahoj, blahoželám k dcérke a prajem jej veľa zdravíčka a šťastíčka ... A nech pekne poslúcha a rastie do krásy ... 🙂

benice
29. máj 2011

@jankam76 Blahoželám k narodeniu synčeka a prajem mu hlavne veľa zdravia, šťastia a nech pekne poslúcha rodičov a robí im len radosť ... Inak na to, že sa narodil skôr, mal celkom pekné miery ... 🙂

janina7911
29. máj 2011

Baby, nič si nerobte z toho, že vás všetci otravujú s tým, že kedy už idete rodiť a čo to bude a ako sa bude volať... Mňa to tiež hnevalo, keď mi bruško vybehlo rýchlo v nejakom 30tt a začali blbé reči typu "to budú dvojčatá?" "Tebe sa bude ťažko rodiť veľké bábo".
To, že máme veľké brušká vidia, ale keby si kus uvedomili, že aj bez blbých rečí nám je už takto ku koncu ťažko, tak to nie. 😖
Tak si z toho nič nerobme a tešme sa na tých našich drobcov, oni vedia, kedy sa majú pýtať von, hlavne nech sme všetci v poriadku. 😉

janina7911
29. máj 2011

@mipolka
@jankam76
Blahoželám k bábätkám, hlavne veľa zdravia, málo plaču a kopec radosti. 🙂

monitas84
29. máj 2011

@mipolka
@jankam76 Ahojte, gratulujem, prajem len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka!!!!! 🙂

monitas84
29. máj 2011

@mipolka Aký si mala pôrod ak sa smiem spýtať?

sissika
29. máj 2011

@adrika214 melón na pálenie záhy? tak to som este nepocula, ale vyskusam ... 🙂

sissika
29. máj 2011

@ivusik33 ti som ani nevedela, ze uz pred porodom musim mat pediatra, to musim uz teraz sa s niekym dohodnut?

andysok
29. máj 2011

@jankam76
@mipolka maminky gratulujem k detickam a želám veľa zdravícka a mliecka ;)

janina7911
29. máj 2011

@sissika Dohodnutého pediatra by si mala mať už pred pôrodom. Nemocnica posiela výsledky prvých vyšetrení rovno jemu už, čiže si budú od Teba pýtať naňho kontakt. 🙂 A kontaktovať pediatra by si Ty mala prvý pracovný deň po prepustení z pôrodnice - dohodnúť si prvú poradňu.
My sme už tiež vybavili pediatra pre malú minulý týždeň a ešte bol zlatý, že ak nás prepustia v čase jeho ordinačných hodín, tak mu len máme zavolať, že nás rovno cestou domov vezme na prvú poradňu prednostne. 🙂

katinka71
29. máj 2011

@mipolka
@jankam 76 gratulujem vam k babätkam,prajem vela zdravicka

janka830
29. máj 2011

@mipolka @jankam76 Gratulujem a prajem vám veľa zdravíčka a nádherných spoločných chvíl 🙂

andrejecka
30. máj 2011

@mipolka
@jankam76 gratulujem vám maminky a prajem len to naj naj naj

sissika
30. máj 2011

@janina7911 tak toto som ani nevedela, ďakujem ti pekne ...

andrea1977
30. máj 2011

@monitas84 a ake bude to meno? 😀 😀 😀 😀

andrea1977
30. máj 2011

@mipolka gratulujem mamicka 🙂 a obom vam prajem hlavne vela vela zdravia a lasky 🙂 a tak potichucky ti zavidim, ja si niekedy hovorim, ze uz tusim nevydrzim ani den ☹