icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
30. máj 2011

@mipolka gratulujeme vam a prajeme hlavne vela zdravicka.. 😉

bubu84
30. máj 2011

@jankam76 gratulujeme k malinkemu a prajeme hlavne vela zdravia.. 😉

bubu84
30. máj 2011

@fleuerette drzim palce nech vsetko dobre dopadne.. uz to budes mat aspon zasebou, zvladnete to.. neboj.. 😉

bubu84
30. máj 2011

@macaobuchova ja mam 25.6. ale dufam, ze to bude skor.. 😉

bubu84
30. máj 2011

@kaara1980 tak to je dobre, ze je vsetko ok.. a ze je malicka v poriadku.. 🙂
co sa tyka toho teplomera, tak otestuj a daj potom prosim vediet, kupila by som ho tiez.. 😉

andysok
30. máj 2011

@bubu84 ajooooj kedy mas poradnu?

bubu84
30. máj 2011

@andysok ahoj... zajtra, idem aj na to sono na 8.45 hod. a ty?

andysok
30. máj 2011

@bubu84 ja az v stvrtok ale mne uz daju dolu rovno steh a ostanem v nemocke 😉 tak som zvedava na vahu maleho Kubka 😉

andysok
30. máj 2011

@bubu84 na sono ides na 49?

bubu84
30. máj 2011

@andysok tak to som aj ja teda zvedava, ci bude vacsi ako hovoril moj lekar.. 😉 ty sa mas, uz to budes mat mozno tento tyzden zasebou.. ja som uz stale cim dalej tym viac nervozna a vsetko ma rozculuje, ale musim sa kontrolovat, aby to na maleho nevplyvalo zle..

bubu84
30. máj 2011

@andysok 49? to je tusim 59 😉 je to kusok od tych ambulancii..

andysok
30. máj 2011

@bubu84 boh vie kolko tam tých son alebo ako sa to sklonuje je 😀 no a tasko povedat ci to budem mat uz za sebou............povodne sme mali byt radi ak vydrzime do 20 maja potom ma chceli rodit uz v 30 a teraz ma v nemocnici nechce............ 😀 ale ja by som uz rada veru

bubu84
30. máj 2011

@andysok neboj, bude to uz zachvilocku a budes mat deturence pri sebe.. ten steh ked ti daju dole, tak urcite najneskor za nejaky ten den sa budu uz aj pytat na svet... 😉

andysok
30. máj 2011

@bubu84 joooooooooooj to by som veru brala...ved ja budem mat net v telefone v nemocnici takze urcite dam vediet 😉 zajtra som zvedava na tvoje infoooo

bubu84
30. máj 2011

@andysok jasne dam vediet , ako sme dopadli.. zajtra si chcem ist vybavit aj ten epidural, len je naprd ze sa to da az od 13.00 to sa budem musiet este niekde potulat..

andysok
30. máj 2011

@bubu84 tesim sa na infosky..... 😀

andrea1977
30. máj 2011

dnesny den bol den blbec 😖 volala mi triedna mojej dcery, ze mam prist pre nu, ze mala na TV uraz 😠 tak sme trvrdli na chirurgii, ma zlomeny malicek na ruke, dali jej dlahu a vo stvrtok rano ideme na sadru ☹ zas si tam posedime zopar hodin 😖 ledva chodim a teraz este ju musim obskakovat, pubertacku velku 😀

bubu84
30. máj 2011

@andysok jasneeee 😀

bubu84
30. máj 2011

@andrea1977 no to ti verim, potesi to urcite, behat hore dolu po lekaroch.. 😒 a este v takomto stave a teple..drzim palce nech to zvladnete a vela zdravia

andrea1977
30. máj 2011

@bubu84 dakujem, hadam to dako zmakneme 😉

bubu84
30. máj 2011

ahojte, neviete nahodou, existuje tu nejaka tebulka kde sa budu postupne dopisovat nase narodene babatka? rada by som uz pozrela, nakolko sa to tu uz zacina pekne rozrastat... 😉

fleuerette
30. máj 2011

To by jeden neveril, čo to dá námahy zbaviť sa chlpov pri takom obr bruchu 😅 😅 , No ale hygienická príprava za mnou, to bol teda výkon si všade dočiahnuť 😀. Nechty prelakované výživným lakom, zajtra zmyjem vlasy, nech som na tom operačnom stole fešanda......... alebo skôr aby som zabila čas 😀 😀
Ale podarilo sa mi upratať pracovňu, vypratať šuflíky aby sa mala mamika kde zložiť, keď mi príde pomôcť po pôrode. Oprala som periny a vankúše, upratala stavanú skriňu v chodbe . . . no a stihla som nasrať MM 😎 .

No ale posúďte sami. jeho brat nám požičal kameru, a môj MM odložil kameru do pracovne na gauč. Išla som ju spratať do skrine a celá kamerová taška bola od nejakej plesne, fúúúúj, Na tom čiernom to bolo dosť neprehliadnuteľné. Tak som hodila poznámku podotýkam, že bez akéhokoľvek zvýšenia hlasu, že to je paráda o týždeň máme doma dieťa a po dome sa povaľujú plesnivé veci. No a reakcia môjho MM?: "no jasné, moja chyba, lebo som to nevidel" a bez pozdravu odišiel na futbalový zraz.
A potom, že s tehotnými mávajú hormóny. To už fakt nemôžem nič povedať 😠 😠

9lea
30. máj 2011

Ahojte, tak všetkým mamičkám, ktoré to už majú za sebou prajem hlavne veľa zdravia. My sme dnes už tiež po poradni, všetko o.k., len to, že brucho mám už také tvrdé, sa mi zdá, že prasknem, aj doktorka mi hovorí, bruško nie je veľké, ale bábo v ňom poriadne, tak som teda zvedavá, či to bude naozaj veľké babätko, alebo nie. Povedala som jej, že ma teda tlačí už aj v podbrušku, tak mi povedala, že má aj prečo, lebo už cíti normálne, že mám hlavičku nízko a oproti minulej poradni mám už v karte napísané, že som otvorená asi zatiaľ na 1, ale predsa. Tak možno sa aj čoskoro dočkám, aj keď myslím, že to bude až na termín. Ale tak necháme sa prekvapiť. Asi sa už aj zbalím, lebo nakúpené je už všetko, len akosi to nie je všetko v kope v jednej taške.

bubu84
30. máj 2011

@fleuerette to ti verim s tym holenim, to je zabava teda... 😀 a tak isto velmi dobre poznam tie reakcie, uz to mame skoro na dennom poriadku, ale nemyslim si ze by to bolo tymi hormonmi to bude veru niecim inym... 😉

fleuerette
30. máj 2011

@bubu84 ani nehovor, ja sa snažím celú dobu ovládať, a to som za normálnych okolností pekný nervák, aby MM ani nepocítil, že má doma prehormónovanú tehulu. Ja viem, že má strach a paniku, z toho ako sa nám zmení život, že vôbec netuší čo má čakať ako to bude. Ale to ani ja. A k tomu som ešte ten najväčší sebec pod slnkom, nikdy som sa nikomu neprispôsobovala, riadila som si život podľa seba. Pre mňa to bude taká ohromná zmena. Už nikam neutečiem. Žiadne výlety za kamarátkami do zahraničia, žiadne kávičkovanie u kamošky do tretej do rána, žiadna spontánna dovolenka zo dňa na deň.......
No asi si budeme musieť pohovoriť keď sa vráti.....

kukujka
30. máj 2011

@fleuerette to s holenim poznam je to pre mna nocna mora nechapem ako sa normalne holia tucny ludia

fleuerette
30. máj 2011

@kukujka xixi, to ani ja, mňa zachránila jediná vec a to je moja tzv. globálna hyper-mobilita. Aspoň na niečo to je dobré. Je fakt, že už si nadám nohu za hlavu, ale aspoň trochu sa poskladám 😀 😀

andrea1977
30. máj 2011

@kukujka oni si to s tym sadlom asi len prekryju, naco by sa holili 😀

bubu84
30. máj 2011

@fleuerette velmi dobre poznam... 😉

mausy21
30. máj 2011

ahojte...ako sa citite?mna strašne dnes boli cela prava strany bruškaa ani nemožem chodit....