Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
kočky,mne je dnes strašne čudne.Akurát som bola na wc a mám hnedkastý výtok.Normálne ma chytá panika.Aj keď viem,že síce nemá prečo,lebo som sa od rána dosť ponaťahovala-prezliekam periny,vysávala som,jedna práčka je už takmer dopratá,ešte dve....a to chcem piecť 2 čerešňové koláče na večeru nech majú chlapi a sľúbila som,malému,že zo škôlky pôjdeme na ihrisko(včera ako som tam tak sedela,ma napadlo,čo by som robila,keby mi tam odtiekla voda 😕 )Ja len dúfam,že sa to len pomaly otváram,lebo ma aj nejak od spodu bolí,ako keby starý nástrih.Ja sa len pekne dnes pobalím 😅 ,pre istotu
AHOJ AK MAS HNEDY VYTOK AKOBY KRVAVY TAK JE TO JASNE,JA SOM TO MALA PAR HODIN PRED PORODOM
@kaara1980 ..aj mne uz pred tyzdnom v piatok asi odtiekla hlien.zatka-celu intimku som mala od hned.vytoku a tento piatok ma zase bolelo brucho ako na menstruaciu, vlastne uz v noci zo stvrtka na piatok som sa zobudila na tie bolesti, castejsie mi aj tvrdlo brucho, ale ze vsetko je ok..tak ja len dufam..inac aj mna napadaju myslienky, ked niekde som, ze co ak mi odtecie plod.voda, co spravim 🙂
JA SOM MALA TAKY HUSTY HNEDOCERVENY,A YA PAR SOM RODILA,ALE AKO CITAM JE TO VELMI ODLISNE U KAZDEJ TAKZE ASI TAZKO PORADIT
@mrepanova Prajem ti mať už pokladíka domka. Ja som už ťažko niesla, keď bol pod lampou so žltačkou. Lebo ma na to pripravovali, že keď by sa bol malý naródil v 26.tt, tak bude zo dva mesiace v inkubátore a to by som ho mohla chodiť len na chvíľku pozrieť. Tak preto mi to už bolo ľúto. Ale už bude dobre, už budete spolu...držím všetky palčeky, aby to už bolo.
JUJ BABY JA MAM TAKE NERVY,POSTIELKA UZ MALA BYT KEDY....NAKONIEC JU DOVIEZLI ZLU TAK SME JU VRATILI ,NEZ SA TO DOREKLAMOVALO TO TRVALO,OBJEDNALI SME NOVU A ZASE TO TRVA,ZASA TO DOVEZU NA POSLEDNU CHVILU..UZ SOM SA MOHLA DAVNO TESIT
@kaara1980 RADESJ SA zbal,bude to istejsie.mna doktor stale ubezpecuje ze male bude urcite skor aako mam skusit vydrzat este tento tyzden.Veru kazde tehotenstvoje ine to je fakt.pri tomto mam stale kontrakcie a pobolievanie ci bruska alebo maternice a v noci mavam krce v nohach,dnes uz aj cey den..citala som ze to byva aj koli magnesiu
@kaara1980 hradza a teda ani stara rana ma vobec nebolieva, a to som bola potrhana jak reseto ☹ len kost ma riadne bolieva, ako ked si dakde riadne susku narazis 😀
@kaara1980 Čítam, že sa nejako rozbiehaš. 🙂 Žeby si nejako rozbehla nás, júnovky 19-teho? 🙂
Mne už tiež nie je ľahko, síce nič neodteká (keď nerátam teda ten žltý sajrajt po vaginálnych tabletách na streptokoka 😖 ), ale zato každý boží deň ma chytajú prudké kŕče v podbrušku. Ja neviem, či sa to tam nejak rozťahuje alebo čo. 😅 Akonáhle viac chodím (ale už aj v pokoji), príde kŕč, vtedy musím zastať kde som, pokrčiť sa a predýchavať. Možno si ľudia naokolo vtedy myslia, že ma to tam aj chytí, ale v tej chvíli sa len modlím aby mi to prešlo a sú mi srdečne ukradnutí. 😀
hej tie krce na ulici nemaju chyby.. 😀
@leni831 tak mne dr nič nepovie.V pondelok ma vyšetril ako z rýchlika a do knížky načmáral nejaké kliky háky,ktorým asi rozumie len on.Ale v podstate pred pôrodom sa situácia mení zo dňa na deň
@andrea1977 aj to ma bolí,nedávno som sa rozprávala s jednou pani a tá mi tiež vravela,že pri prvom dieťati nič a pri druhom myslala,že skape ako ju bolel podvozok.Ale táto hrádza..je to také ako keby ma krč do pošvy chytal či čo.Už druhý deň v kuse ma to bolí,predtým to bolo raz za čas
@janina7911 mňa toto čo ty spomínaš chytí vždy v autobuse,keď sa niekam teperím.Asi preto,že ma to tak ponatriasa 😀 ,tak predýchavam do brucha,ako kázala na predpôrodnej a v podstate to aj vždy rýchlo prejde.Len sa vždy modlím,nech zrovna nieje ,moja, zastávka,lebo mám pocit,že už už mi praskne voda a čo potom..
@kaara1980 ..je pravda, kazde tehotenstvo je ine a to nie len u kazdej zeny, ale u jednej zeny sa neda porovnavat prve tehu s druhym-teda da sa, ale je ine, ze? 😉 pri prvom tehu som nebola do poslednej chvile vobec taka ubolena ako som pri tomto..
..inac pri prvom tehu mi odtiekla hlien.zatka dva tyz.pred porodom a to som si niekde citala, ze sa to moze stat az 6 tyz.pred porodom..mojej sestre 3 dni pred porodom, ale poznam pripady, co odtiekla hlien.zatka a o par hod.aj plod.voda..takze radsej treba byt uz zbalena pre pripad 😉 aj lekar ma upozornil, ze do poradne mam uz chodit zbalena, ale to aj preto, lebo mne do porodnice trva cesta 1hod.15min., kedze som sa rozhodla rodit v inom meste 😎 dufam, ze neporodim na polceste 😀
@nenullienka ..jeeej, srdecne blahozelam..hlavne vela zdravicka prajem a rychle zotavenie!!!
@kaara1980 no ten moj ten tiez nie,nieco si zamrmle aj to musim usi natahovat aby som aspon nieco zachytila.Som z neho sklamana,je mlady ale tvari sa akoby to robil za trest..bola som na koze a mala som suknu s takou pevnou gumou,to je jedina ktoru obleciem.Este mi siel urobit sono ale kedze mi sukna nesla vyhrnut na brusko tak sa na to okamzite vy.....akoze pre mna nebol problem ju vyzliect,proste sa na to vykaslal mal to na haku ,otrasne chovanie a pristup
@nenullienka strasne moooc gratulujem,skoro mi slzy vybehli 😨 ,aj ked to bolo hrozne a urcite si sa velmi bala ,tak to mas za sebou a uz sa tesis z pokladika.este raz moc gratulujem,kazdy den som si na teba myslela a zavidela ti ze uz masmiminko
no holky... uz to asi vypada tak ze sa zaradim k vam...ale do polnoci este daleko:DD
@nenullienka gratulujem maminka a želám vám veľa zdravia,šťastia a lásky.Preto si sa tak dlho neozývala,Aj som dnes na teba myslala,že ktovie či to už nemáš za sebou 😉 .Som rada,že všetko dopadlo ok
@nenullienka gratulujem, máš krásneho synčeka a prajem vam všetko len to naj naj naj
@nenullienka srdecne blahozelam, Matejko je nadherny 🙂 tebe prajem rychle zotavenie, vela mliecka, drobcekovi vela zdravicka a nech krasne rastie 🙂
@ingemor budeš v tv novinách aspoň 😀 .Veru toto je úplne iné tehu ako to prvé.Pri prvom som síce bola na rizikovom,lebo som predtým potratila,ale mala som ,len, tvrdnutie bruška.Taraz mi bolo zle takmer do 5 mesiaca,na amnio som bola,lebo boli zlé výsledky atď.A to ako ma všetko bolí,tak to ani nevravím.Ale dá sa,sú na tom ženy aj horšie 😉 .Vydržíme,hlavne nech je všetko ako má byť
@leni831 ja som sa ani nestihlo s mojím porozprávať,či si ho môžem zazmluvniť a povypytovať sa na ten pôrodnícky gél...No ale aspoň že ma vyšetril 😀
@menulienka gratulujem k syncekovi,je krasnucky,prajem vam obom vela zdravicka ,nech sa cim skor zotavis

@jankam76 tak to mas aspon o zabavu postarane 🙂 Ja som dnes bola za malim a sestricka hovorila ze asi este par dni a budem si ho moct zobrat domov 🙂 tak dufam ze na buduci tyzden ho uz pustia