icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

sissika
31. máj 2011

@bubu84 to sa ani neotvaras?

janka2504
31. máj 2011

@janka2504 ja som bola vcera na poradni som zatvorena ako nebeska brana 🙂 ale buduci tyzden sa uz dohodneme ako dalej kedy sa spravi cisarak podla ultrazvuku lebo mala jeuz velka a zacina mi dozrievat plodova voda tak som zvedava ked to bude

janka2504
31. máj 2011

@bubu84 ja som namiesto tebe napisala sebe asi mi uz sibe s tej nudy 🙂

bubu84
31. máj 2011

@kaara1980 ahoj, no ako? uz lepsie?

sissika
31. máj 2011

@janka2504 čo znamená, že ti dozrieva plodová voda?

cottoncandy
31. máj 2011

@bubu84 ahoj, ja idem k môjmu pôrodníkovi zajtra, tak uvidíme, čo sa dozviem... teplomer kúpil dnes ráno manžel v tom lidli, čo je na Gagarinovej, vraj ich tam mali kopec, skúste sa tam cestou zajtra zastaviť, hádam ho ešte budú mať...mne sa zdá byť dobrý, aj dizajnovo fajn

bubu84
31. máj 2011

@nenullienka Gratulujeme k malickemu ... hlavne ze vsetko dobre dopadlo, prajeme vela zdravicka.... 😉

janka2504
31. máj 2011

@sissika no tto ze uz nebude dobra na vyzivovanie babetka a mohlo by sa nou otravit

sissika
31. máj 2011

@janka2504 tak na toto som ani nemyslela ...

janka2504
31. máj 2011

@sissika ani ja som nevedela to mi doktorka povedala 🙂

bubu84
31. máj 2011

@janka2504 hej, hej bude podla vsetkeho maly sloniik ... 😉 no uvidime, ono sa to moze aj zmenit...nechame sa teda prekvapit a uz budeme len cakat... 🙂

bubu84
31. máj 2011

@sissika neviem ci sa otvaram, asi nie, nic take mi lekarka nepovedala, akurat teraz pozeram do lek.spravy, ma tam uvedene.. vag:vulva, vagina bpn, krcok skrateny na 1cm, branka pre prst, vak blan hmatny, nalieha hlavicka,OP 140/min. tak neviem ci to znamena, ze sa otvaram, alebo nie.. 😒

bubu84
31. máj 2011

@cottoncandy Keby si nahodou zajtra isla, nekupila by si mi ho prosiim.. 😉 tak drzim palce nech ti zajtra prva poradna v nemocnici dopadne dobre... 🙂

bubu84
31. máj 2011

@janka2504 neboj uz coskoro to budete mat za sebou... a budes mat malicku pri sebe... 😉

janka2504
31. máj 2011

@bubu84 no dufam lebo uz sa mi aj o tom sniva 🙂)

kaara1980
31. máj 2011

tak už som sa ako tak pobalila.Len ma nádejná svokra nakakala,lebo že ona má papierové podložky ešte čo jej ostali po babke a dnes sa dozviem,že trt.Tak zajtra ešte musím ísť dáke kúpiť.Ale dnes som naozaj nejaká pokazená.Ledva som došla pre malého do škôlky a chudiatko ,ani na ihrisko sme nešli.Netrúfam si.Stále mám taký béžový výtok.Inak ma aj hlava bolí a je mi na grc,tak len dúfam,že na mňa nič nelezie 😕
@bubu84 fíha,tak to už sa otváraš pomalinky.ja asi ani to,prečítať sa po mojom dr veru nedá nič.Inak pri Jakubovi som mala mäkký krčok a skrátený už mesiac pred pôrodom a nakoniec som mala aj tak problémy pri pôrode sa otvoriť.

andrea1977
31. máj 2011

@bubu84 tak to si na prst otvorena 😉

andrea1977
31. máj 2011

@kaara1980 ja sa tiez dnes cely den citim na prd 😝 aj maly je akysi nepokojny, neviem co mi je ☹ mozno z pocasia, mavam velmi nizky tlak, tak mozno z toho 😒

bubu84
31. máj 2011

@kaara1980 to znamena, ze sa uz otvaram..?
ten vytok som mala tiez, to bolo pred 2tyzdnami, ale potom to preslo,.. no uvidime teda, podla velkosti maleho, by som to fakt rada mala uz najneskor za tie dva tyzdne za sebou a nie az 25.6... 😒
drzim ti palce, keby sa nahodou malickej uz na svet chcelo prist, nech vam vsetko dobre dopadne a ste zdrave..

bubu84
31. máj 2011

@andrea1977 veru to pocasie je dnes velmi divne.. k nam sa podla vsetkeho blizi burka...

andysok
31. máj 2011

@bubu84 ďalšiu poradnu Máš o týždeň? A dnes ti Sono robila ktorá dr?

bubu84
31. máj 2011

@andysok ano o tyzden v utorok a sono mi robil MUDr. Krizko, taky v pohode lekar, dnes toho lekara MUDr. Karkalika-kam chodim do poradne zastupovala nejaka doktorka MUDr.Linhartova..
som zvedava ako dopadnete vo stvrtok, ty sa ako citis?

cottoncandy
31. máj 2011

@bubu84 zajtra idem na Kramáre, musím ísť autobusom, lebo auto máme stále v servise, ide ma z toho poraziť, takže neviem, či budem niekde v dosahu Lidla, ale ak by som mala ja alebo môj muž nejakú možnosť, tak ho kúpime...dám ti vedieť

bubu84
31. máj 2011

@cottoncandy ok, jasne, si zlata... 😉 no pekne, to stale este nemate hotove to auto??

kaara1980
31. máj 2011

@andrea1977 asi je to tým počasím,lebo má prísť front zas.Ja mám tiež nízky tlak a keď sa ešte zníži von,tak idem skapať.
@bubu84 ale dáko neverím žeby sme šli do pôrodnice skôr 😉 ,aj keď by som neprotestovala.Budúci otec má 5teho narodky a 7 meniny,tak by som mu nemusela darček zháňať,ani tortu piecť 😀

andysok
31. máj 2011

@bubu84 Križko je po pišuli doktor mám ho rada ;) no cítim sa tak normal cez deň len lezim ale mám hrozne noci som hore každú hodinku a uz sa teším na štvrtok lebo uz chcem byt radcej v nemocnici......chápeš ;)

bubu84
31. máj 2011

@andysok chapem, velmi dobre... 😀

kukujka
31. máj 2011

dnes som zvladla vylet do antola cely park som prebehla a necitim sa unavena ani po tej dlhsej ceste autom tam a spat.tak dufam aspon v to,ze sa dnes v noci konecne vyspim ked som sa vybehala lebo uz ma to nebavi vobec nebyvam unavena celu noc nespim a zaspavam az nad ranom

a este som bola pozriet v lidli ten teplomer tak ako som cakala uz ho nemali

cottoncandy
31. máj 2011

@bubu84 ani mi nehovor, pokazená klíma a nefungujúci alternátor... dúfam, že do koca týždňa ho už budeme mať hotové, lebo ma to už riadne štve

bubu84
31. máj 2011

@kukujka tak to ti zavidim, ze este tolko vladzes, ja uz neprejdem skoro nic a ked aj hej, tak potom fucim ako lokomotiva.. 😉