Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@bubu84 ahoj, ja idem k môjmu pôrodníkovi zajtra, tak uvidíme, čo sa dozviem... teplomer kúpil dnes ráno manžel v tom lidli, čo je na Gagarinovej, vraj ich tam mali kopec, skúste sa tam cestou zajtra zastaviť, hádam ho ešte budú mať...mne sa zdá byť dobrý, aj dizajnovo fajn
@nenullienka Gratulujeme k malickemu ... hlavne ze vsetko dobre dopadlo, prajeme vela zdravicka.... 😉
@sissika neviem ci sa otvaram, asi nie, nic take mi lekarka nepovedala, akurat teraz pozeram do lek.spravy, ma tam uvedene.. vag:vulva, vagina bpn, krcok skrateny na 1cm, branka pre prst, vak blan hmatny, nalieha hlavicka,OP 140/min. tak neviem ci to znamena, ze sa otvaram, alebo nie.. 😒
@cottoncandy Keby si nahodou zajtra isla, nekupila by si mi ho prosiim.. 😉 tak drzim palce nech ti zajtra prva poradna v nemocnici dopadne dobre... 🙂
tak už som sa ako tak pobalila.Len ma nádejná svokra nakakala,lebo že ona má papierové podložky ešte čo jej ostali po babke a dnes sa dozviem,že trt.Tak zajtra ešte musím ísť dáke kúpiť.Ale dnes som naozaj nejaká pokazená.Ledva som došla pre malého do škôlky a chudiatko ,ani na ihrisko sme nešli.Netrúfam si.Stále mám taký béžový výtok.Inak ma aj hlava bolí a je mi na grc,tak len dúfam,že na mňa nič nelezie 😕
@bubu84 fíha,tak to už sa otváraš pomalinky.ja asi ani to,prečítať sa po mojom dr veru nedá nič.Inak pri Jakubovi som mala mäkký krčok a skrátený už mesiac pred pôrodom a nakoniec som mala aj tak problémy pri pôrode sa otvoriť.
@bubu84 tak to si na prst otvorena 😉
@kaara1980 ja sa tiez dnes cely den citim na prd 😝 aj maly je akysi nepokojny, neviem co mi je ☹ mozno z pocasia, mavam velmi nizky tlak, tak mozno z toho 😒
@kaara1980 to znamena, ze sa uz otvaram..?
ten vytok som mala tiez, to bolo pred 2tyzdnami, ale potom to preslo,.. no uvidime teda, podla velkosti maleho, by som to fakt rada mala uz najneskor za tie dva tyzdne za sebou a nie az 25.6... 😒
drzim ti palce, keby sa nahodou malickej uz na svet chcelo prist, nech vam vsetko dobre dopadne a ste zdrave..
@andrea1977 veru to pocasie je dnes velmi divne.. k nam sa podla vsetkeho blizi burka...
@bubu84 zajtra idem na Kramáre, musím ísť autobusom, lebo auto máme stále v servise, ide ma z toho poraziť, takže neviem, či budem niekde v dosahu Lidla, ale ak by som mala ja alebo môj muž nejakú možnosť, tak ho kúpime...dám ti vedieť
@cottoncandy ok, jasne, si zlata... 😉 no pekne, to stale este nemate hotove to auto??
@andrea1977 asi je to tým počasím,lebo má prísť front zas.Ja mám tiež nízky tlak a keď sa ešte zníži von,tak idem skapať.
@bubu84 ale dáko neverím žeby sme šli do pôrodnice skôr 😉 ,aj keď by som neprotestovala.Budúci otec má 5teho narodky a 7 meniny,tak by som mu nemusela darček zháňať,ani tortu piecť 😀
dnes som zvladla vylet do antola cely park som prebehla a necitim sa unavena ani po tej dlhsej ceste autom tam a spat.tak dufam aspon v to,ze sa dnes v noci konecne vyspim ked som sa vybehala lebo uz ma to nebavi vobec nebyvam unavena celu noc nespim a zaspavam az nad ranom
a este som bola pozriet v lidli ten teplomer tak ako som cakala uz ho nemali
@bubu84 ani mi nehovor, pokazená klíma a nefungujúci alternátor... dúfam, že do koca týždňa ho už budeme mať hotové, lebo ma to už riadne štve

@bubu84 to sa ani neotvaras?