Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
baby, ja mám od včera takú migrénu, že neviem čo s ňou. Už večer ma začala bolieť hlava, myslela som, že to prejde, ale v noci som sa zobudila na bolesti a od 2,30 som nespala, až pred pol šiestou som zdriemla, ale to už o chvíľu vstala malá... neviem či to je spln, ale stále ma bolí. Som sa v noci prechádzala po byte, všetko osvietené mesiacom a ja som už mala nervy... Ráno som sa musela premôcť, treba navariť, malú nachovať... ešte som musela dôkladne upratať spáleň, lebo už nebudem mať čas, boli sme aj na ihrisku, som myslela, že ma to na čerstvom vzduchu prejde, ale stále to drží... ufff
baby, tie strie naozaj časom vyblednú... nestresujte sa kôli tomu, ono Vás to prejde, keď budete mať pri sebe drobcov a potom si uvedomíte, keď sa na Vás bábo usmeje, že sa oplatilo mať na tele každú jednu striu alebo vyrážku 😅
Ja som presne ten typ, ktorý keby kojil asi aj 3 roky, tak neschudne ani gram, ja som po 6 mesiacoch musela nabehnúť na diétu (už mám odskúšanú a chystám sa ňu aj teraz), ale teraz by som chcela aj viac cvičiť, ak sa bude dať, lebo už som dorodila 😝 teda už sa viac nechystám a chcem dobre vypadať aj po dvoch pôrodoch🙂)
ináč ani ja nemám ešte rozhodnutie. Neviem ani či mi prišli peniaze, musím ísť pozrieť do bankomatu, lebo ja idem z materskej do materskej, tak mi na sociálke povedali, že musím doniesť rozhodnutie, lebo teraz dostávam rodičovský, ten mi pozastavia a budem dostávať materskú.
ahojte! tak som doma z poradne, no môj doktor ma teda nepotešil 😠 , hlavička je vraj ešte dosť vysoko takže na pôrod to v najbližších dňoch nevyzerá, ale inak všetko o.k. prietoky vraj ukážkové a tie bolesti, že to je v tomto období tehotenstva bežné.... 😝 takže ja si tu ešte pekných pár dní pobudnem s Vami ako 2v1.... 😀
Taaak to je zasa príspevkov,ale už som sa dočítala až na koniec,dnes som bola v poradni,ale tiež nič nové,vraj som už v termíne takže tvrdnutie brucha je normálne,vraj už k tomu len bolesti a mám si brat rovno tasku a utekat na porod,,,,no už len tie bolesti 😒 ono sa jej to povie,vraj poloha dobrá,na porod pripravená,ale ešte sa neotváram,ale,že to sa može velmi rychlo zmenit 😉 tak ale ja sa neponáhlam i ked dnes sa asi fakt prvý krát cítim,že asi už pojdem,ale neviem... To rozhodnutie o materskej nemám ešte ani ja. 🙂
@ivusik33 mna tak strašne bolela hlava min. týžden,takú bolest som ešte necítila,tiež som nemohla ani zaspat,skoro celú noc som bola hore,ale ráno som prišla na to,že to som mala asi ,,z očí" naviem či tomu veríš,ale ja som pred pár rokmi začala,,lebo okrem tej bolesti hlavy mi bolo aj na zvracanie,, 😖 a tie strie,no nechcem nikoho strašit,mne po malej ostali len nejake dve a to uplne male,ale vidno ich dodnes,zato mám švagrinú a tá má 12 ročné dieta,ale tie strie,no akoby rodila pred rokom...
@zufzufmeister 😀 😀 dobre som sa pobavila na tvojom príspevku,mne sa pri prvom tehu tiež zhoršila plet,vlasy,tie kg šli síce dole ale prišli ked som dokojila 😖 ale s tými zubami som sa tešila,lebo počas tehu sa mi nepokazili,no ale počas kojenia sa mi normálne stoličky začali krúšit,tak som si zasa kúpila calibrum tie vitamíny sú velmi doležité,aj pri tehotenstve,ale hlavne pri kojení,kedže všetko ide do mliečka 🙂
no to som....ale teraz byvam na Sliaci....
vo Zvolene...a dufam ze uz v najblizsich dnoch lebo ma uz nebavi sa do lc vozit do poradne...a ty?v lc budes rodit?
Ahojte, bola som dnes na prietokoch a CTG, všetko v najväčšom poriadku. 🙂 Doktor povedal, že ma nechce strašiť, ale že pôrod už od toho 19.júna môže prísť, aby som to radšej vedela. 🙂 Náš malý je zadočkom otočený hore. 🙂 Pochválil mi bruško, že je pekné opálené a hlavne žiadne strie. 😀 Tak som mu hovorila, že aj veľmi dúfam, že už sa mi neurobia! 😉
@lucia1981 Ahoj, tak tu budeme pekne spolu čakať, kedy to príde, ale už je to blízko dúfajme. 🙂 My cez víkend dokončíme a uložíme spáleň, takže budúci týždeň som pripravená ísť kľudne rodiť. 🙂 Ináč dosť sa mi pohoršilo, dokonca mi opuchli nohy, čo som doteraz vôbec nemala. ☹ Ledva kúsok prejdem a už ma bolí a pichá zo spodu, nevládzem jednoducho, rýchlo sa unavím, musím zabrzdiť z tempa. 🙂
@ajjkas Ahoj, tak ešte sa nič nedeje. ☹ To mi je ľúto. A ako sa ináč cítiš? Okrem tvrdnutia bruška máš aj opuchy alebo nejaké iné problémy? Ja už ledva chodím, rýchlo sa unavím, dnes už nič nerobím,musím viac oddychovať!!! Cez víkend bude dosť roboty všetko upratať a uložiť, to budem vyšťavená ako pomaranč. ☹
....baby idem sa roztopiť vonku teplota 31 stupňov a u nás v pokdroví 31,6 .... 😝 😝 😝

@kaara1980 mne nedosla ani materska ☹.dosli mi akurat detske pridavky na deti,ale nic ine.