Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@monitas84 brusko sa pekne stiahlo liuska je taka na striedacku raz diabol a raz anjel este trosku vymysla s papanim,ale pekne pribera na domacnost som sama varim len take jedla narychlo vcera napr.rezance s makom ,dnes budu asi spagety ked som nieco nevedela,alebo som bola moc unavena tak som volala mamine ta hned dosla a pomohla no dnes odchadza na mesiac do nemecka tak som si aj porevala ako budem bez nej lebo neviem komu zavolam ak budem zas potrebovat svokre asi tazko ved ta sa ju boji aj chytit bez zavinovacky
@lucia1981 Ahoj, keď máš dnes toľko energie len ju rýchlo využi a niečo porobkaj doma, keď je čo ešte. 😉 Tiež špekulujem čo robiť. Možno umyjem okná, nemám ešte čo robiť až zajtra sa sťahujeme do spálne, tak sa cez víkend nebudem nudiť a ideme aj oberať čerešne. 😒 Nechce sa mi nemám to rada, trvá to dlho kým sa niečo do bedničky nazbiera. 😒 No, ale treba. 🙂
Prosím Ťa, kde si objednala ten červený náramok pre maličkého? Potrebujem niečo aj ja. Bývam síce v meste, ale je to tu skôr ako na dedine, každí každého pozná. Včera na mňa kričala dokonca jedna neznáma, ešte si celá, myslela som si, že sa niečo deje, dávno som Ťa nevidela. 😠 Neviem kto to bol. 😀
Tá ocikaná plienka naozaj pomáha, švagriná s tým pretierala synovi tvár a pomáhalo to, bol kľudný. 🙂 😉
@monitas84 neviem či sa aj ja nedám zase na tie okná, lebo tie naše strešné v podkroví, tie sú hneď špinavé a poobede máme ísť k susedovcom na guľáš bude tam plno detí a bude treba za nimi behať tak to sa nudiť už teda určite nebudem, ten náramok som objednala z http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11119808..... no tie čerešne to my sme mali ísť ku svokre oberať ale mm jej hneď vysvetlil že mne nedovolí sa naťahovať a že keď je doma, tak nech oberie a zavarí aj pre nás 😀 😀 😀 tak nám už doniesla zavarené, čo som bola riadne prekvapená z nej 😕 😕 😕 no a tie otázky si ešte celá a tak, ja si z toho už nič nerobím radšej.... 😎
@ajjkas Ahoj, ale vysvetli to môjmu manželovi, on bez svojich miláčikov nezaspí, už riešil kde bude postavená postieľka a kde klietka z jeho korelami a andulkami. 😠 Presne to som mu povedala, budú mi tie potvory malého stále rušiť a budiť. Veď každé skoré ráno robia budíček nám, že sa nevyspím, alebo uprostred noci sa asi lakajú a trepotajú strašne krídlami, normálne sa na to budím, že mi ide srdce vyskočiť z miesta, vyľakajú ma, tak čo náš maličký a jasné robia kopec prachu, nestíham utierať nábytok!!! 😠 Mám ich rada, no ale neviem ako budeme s nimi fungovať. 😒
ja som to chcela riešit klasickou šnúrkou z galanterky,ale ak je nejaký orig. náramok,tak to ma zaujma a s tou plienkou to som počula,ale nevedela som čo na tele sa má s nou potriet 😒 🙂
@kukujka Tak máš určite aj veľmi elastickú pokožku, keď si už v pohode a bruško pekné štíhle. 🙂 To je super. Veru tak, ešte, že máme naše mamy, veľa nám pomôžu, môžeme sa na ne vždy spoľahnúť, moja s tým tiež ráta, že bude viac u mňa ako doma, len to má horšie v tom, že opatruje našu drahú babku, ktorá mala porážku. ☹ Ale sa posnažím aj ja porobiť čo najviac, nech nemusím stále niekoho otravovať. Rýchle jedlá sa budú veru chystať! 🙂 Malú utieraš s ocikanou plienkou alebo si jej dala červený náramok?
@monitas84 no to som ti chcela presne napisat,to trepotanie kridel,to je hrozne,ked ti nahodou manžel povie,že si male zvykne,tak to určite nie pretože oni kričia v roznych intenzitach zvuku takže na to si nezvykne ☹ aj mne bolo nasho luto,ale co uz zvykol si aj na chodbe 😉 lepsie on ako mala 😀 a ten prach a male pierka vsade,to uz som nezniesla,ked to bolo vsade a take male babo to malo dychat 🙂
a k tej šnúrke,teraz ma napadlo,že už som to malej nedávala na rúčku,ale urobila som jej mašličku a pripínala som jej ju na perinku 🙂
@lucia1981 Tak si šetri radšej sily na tie detičky, tam sa nabeháš. 🙂 Máš šikovného manžela, dobre to vymyslel s tymi čerešňami. 😀 Teba len nech šetrí a nie,aby si sa narobila a naťahovala. 🙂 Narobíš sa doma dosť. 🙂 Svokra môže toľko pomôcť. 😀 Ja si berem na tú oberačku so sebou mamu a dúfam, že pôjde aspoň jedna z mojich sestier.
Nejako to zvládneme. 😉 Ďakujem za stránku, idem si to pozrieť. 😉
@ajjkas Presne tak, v tom sa zhodneme. 🙂 Aby si sa zasmiala, tak ráno, keď vystrájali, išla som ku klietke, že na nich hodím deku, niekedy to zaberá. 🙂 V tej tme som stúpila do ich zeleného trusu, hneď som bola na plafóne, nervy som dostala. 😀 Manžel sa okolo nich tiež motal a on nič!!! Zase som to schytala, hneď umyť nohu. 😀 Možno budem mať šťastie, len neviem v čom. 😀
@monitas84 ja som jej nedala ani naramok ani s tou plienkou to nerobim ja som o tom este ani nepocula,ale k nej celkovo moc ludi nechodi .no brusko nieje este az tak stihle ale ja som ho ani pred otehotnenim nemala dake super aj vtedy tam bola slanina ale za tie dva tyzdne od porodu sa krasne stiahlo ved uz skoro ani nekrvacam len trosicku ked kojim tak sa maternica musela tiez pekne stiahnut
@kukujka Uvidíš neskôr či Ti nebude plačkať,keď začneš možno viac chodiť von a budú Ti ju obdivovať. 🙂
Hlavne nech si zdravá aj keď nie dokonale štíhla, to je to najmenej!!! 🙂 Aj tak je to výborné ako si sa dostala späť do formy a schudla si!!! Len veľa navštevuj chladničku,aby si zase až prehnane neschudla. 😉 Potrebuješ veľa energie, sladkostí mňam. 🙂
@monitas84 no tak z očí mala len na krtinách a potom ešte raz,ale to ešte nemala tú šnúrku a poom,si nejak nepamatam,že by sme mali nejaké trápenie pre plač z ničoho nič,ona bola do 3 mes, idealne dieta,no ved aj potom....sem tam 🙂 no tak s tm štastím to by si mala využit,skús si kúpit aspon žreb 😀 😀
ahojte.Dnes som sa ani ja dáko nevyspala.Ja neviem čo to moje dieťa v bruchu robilo,ale to bolo strašné.3 hodiny sa v noci prevaľovala,vyťahovala....ja reku super,asi už hádam padne dolu a nič.Ja mám bruško snáď ešte vyššie ako som mala.Ani ohnúť sa nemôžem,lebo mi niečo zavadzia pod pravým rebrom.Ako tá sa tam natiahla,ja nechápem 😕
Inak s tým urieknutím,ja tomu verím,párkrát sa to aj nám stalo.Hlavne susedka má taký blbý pohľad.Ona to asi ani nechce,ale proste tak kedysi aj na brata môjho pôsobila keď bol malý.Ja som vždy len krpca pretrela po čele mokrou plienkou.Má to byť vraj panenský moč.V kočíku som mala vždy červenú plyšovú hračku,lebo vraj ten kto nazrie do kočíka tak najskôr mu padne zrak na to červené a tým už potom neuriekne dieťa 😕
@lucia1981 tu je viac farieb na výber kuk http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10916959&tab=6

@monitas84 ahoj! ja si už tiež neviem poriadne pospať a dnes aj malý vstal o siedmej a už je v škôlke takže rozmýšľam aj ja, že čo robiť aby som sa nezbláznila od nudy..... 😖