icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
17. jún 2011

@kaara1980 a čo ty tu ešte robíš??? akcia vyvolávačka nepomohla??? 😀 už sa musíš zmierit s tým,že pred termínom to nebude,tak ako som sa s tým zmierila ja 🙂 🙂

lucia1981
17. jún 2011

@nela00 ja som si to tam ani nevšimla, že sú aj iné farby ale to asi preto, lebo každý hovorí, že práve tá červená účinkuje, tak neviem 😉

bubu84
17. jún 2011

Ahojte, tak ze stale doma, ale idem teraz volat do nemocnice, ci nemam nahodou prist, stale mam ten silny hlien, uz sa mi to nezda normalne a je toho strasne vela.. 😒 Inak v pohode, trosku sem tam bolesti,ale nie pravidelne.. a u nas je uplne super teraz, dost sa po nocnej burke ochladilo, tak ze bol by uplne super cas na porod... 😀

lucia1981
17. jún 2011

@kaara1980 no ale do termínu máš ešte dva dni, tak ak nie dnes možno ešte zajtra.... 🙂

lucia1981
17. jún 2011

...inak mne sa malý narodil dva týždne pred termínom a vraj by to malo platiť aj pri druhom, no u mňa teda asi nie a to som sa tešila, že tiež bude skôr... 😖

monitas84
17. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, to je tiež výborný nápad s tou červenou plyšovou hračkou. 🙂 Tak Tvoja malá Ti nedala spať, nepila si náhodou kofolu, alebo niečo s kofeínom? Ja sa nevyspím, keď to preženiem s kofolou. 🙂 Ale tie vody ma tak vysušujú, že mi tak dobre padne raz za čas kofola. 😉

monitas84
17. jún 2011

@nela00 Juj aj pri pôrode? To som nepočula. 😕 Dúfam, že ked sme doteraz nepopraskali, tak sa už tie mrchy neurobia! Tiež sa stále natieram ako bláznivá. 🙂

nela00
17. jún 2011

čítala som to, že keď stláčali brucho 😕

monitas84
17. jún 2011

@bubu84 Ahoj radšej zavolaj, nech si kľudná. 😉 Keď máš toľko hlienov, to som ešte nepočula.
Potom daj vedieť čo Ti povedali. 🙂

monitas84
17. jún 2011

@nela00 Tak mám nápad, pôjdeme aj rodiť namazané a poriadne s hrubou vstvou. 😀
Ináč ako pozerám tvoje bruško na Tvojej profilovej fotke, mám ho presne také aké je Tvoje ten tvar všetko. 😀
To bude tým asi, že čakáme chlapčekov. 😀 Zaujímavé. 😉 😉

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 ...aj ja som počula,že termíny si deti vždy držia takže ako prvé tak aj druhé,,,no moja bola na termín presne,ale tebe to vychádza na tieto dni,no tak vidíš: dnes ti to podla mna ozaj vychádza. 🙂 😉

lucia1981
17. jún 2011

@ajjkas no bodaj by si mala pravdu, veľmi by si ma potešila..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ajjkas
17. jún 2011

@nela00 možem potvrdit,ja som si našla asi 3 strie po porode,ale to až tak dolu na podbrušku,do dnes som si len myslela,že to bolo pri porode,teraz to mam potvrdene,lebo pred tým som o nich nevedela.

nela00
17. jún 2011

@monitas84 namazané 😀 pri chlapcoch vraj bývaju viac dopredu, pri dievčatách do bokov 🙂

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 no tak na teba si dnes posvietim 😀 😀 😀 večer ta tu skontrolujem 🙂 🙂

monitas84
17. jún 2011

Čo budete dnes dobré variť baby? Ja budem chystať len vyprážanú tekvičku a asi aj kareláb. 🙂 Mäso mi nechutí. 😒 Radšej si dám dobrú zeleninku zo záhrady. 🙂 Mňam. 😀

sissika
17. jún 2011

Ahojte, malý sa narodil 12.06.2011 o 20:20 hod, mal 3300 g a 53 cm. Už sme doma z nemocnice, teraz váži 3130 g. Taký sme z neho šťastný ... 🙂

ajjkas
17. jún 2011

@monitas84 ani mne nejak v poslednej dobe nechutí maso,hydinové v pohode,ale ostatné vobec,dnes idem robit "francúzke" zemiaky,už naozaj neviem čo mám varit a ešte mám aj takú na nič náladu,zas sa mi nič nechce.... ☹

ajjkas
17. jún 2011

@sissika Gratulujéééém a vela zdravia a ako porod? 🙂

sissika
17. jún 2011

@ajjkas ďakujeme a pôrod ... keby som sa tak veľmi nepotrhala, tak by to bolo ok

monitas84
17. jún 2011

@sissika Super gratulujem, prajem Vám veľa zdravia, šťastia, lásky, mliečka, všetko len to najlepšie. Má pekné miery, také akurát. Ako sa volá maličký? 🙂 Ako Ti to celé prebiehalo? Ako sa cítiš?

ajjkas
17. jún 2011

@sissika ked si dobre pamatám tak tebe mali vyvolávat,však?tak ti prajem skoré zahojenie 🙂

monitas84
17. jún 2011

@ajjkas Kura by som aj zjedla, ale len biele mäsko. 😉 Veru stále varíme a už nevieme čo variť pomaly. 🙂 Prečo máš nanič náladu? Trápi Ťa niečo? Alebo ide len o to, že by si už išla rodiť?

sissika
17. jún 2011

@ajjkas ano, bolo to s tou vyvolávačkou, ale to s tým natrhnutím nemá nič

monitas84
17. jún 2011

@sissika Potrhala si sa? Nestihli Ťa nastrihnúť alebo prečo? Však maličký mal miery také akurát, žiadne moc veľké bábo. 🙂

zufzufmeister
17. jún 2011

@kukujka ahoj a ako sa stravuješ? ja mám z toho dilemu, čo vlastne pri kojení je vhodné jesť a nie je.... a každý mi niečo iné vraví? čo sa ti osvedčilo?

sissika
17. jún 2011

@monitas84 malý sa volá Dominik, teraz sa cítim vcelku fajn, i ked to ešte stále dosť bolí, a priebeh? bolesti trvali od 15.00 do 19.00, potom prišiel pôrod, ten trval asi hodinku ...

sissika
17. jún 2011

@monitas84 nastrihli ma ... ale aj tak som sa dost natrhla

ajjkas
17. jún 2011

@monitas84 No trápi,ale to je velmi zložité,vždy si poviem,že aspon koli detom by som mala byt v pohode,ale už nevládzem 😒 ☹ Ale nechcem nikoho otrávit mojou náladou tak sa to snažím maskovat,neviem ako dlho ešte vydržím,preto by som bola rada,keby ešte malé počkalo,aspon do termínu,no uvidíme

ajjkas
17. jún 2011

@zufzufmeister ak možem tak sa zapojím,ohladom toho kojenia,,,čítala som ako niekomu radia jest 3dnove rozky a tak,ale podla mna okrem strukovín,pri kojení sa može papat čokolvek a bábetko si zvykne aj keby bolo niekedy mliečko hustejšie,ale viem,že citrusové džúsy mojej malej nerobili dobre a potom mi to aj dr.potvrdila 😉