icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

janka830
17. jún 2011

@mirkafrost zaujímavé že až o týždeň sa máte stretnúť, budem na teba myslieť aby sa to rozbehlo skorej...neviem podľa mňa je to priveľmi stresujúce toto čakanie...ale zase nechcela by som vyvolávačku tak si radšej počkám..ty si aspoň na jeden prst ja vraj iba na špičku, skoro vôbec....som mala bezproblémové tehotenstvo tak sa to na mne vybujačí teraz v závere asi..

mirkafrost
17. jún 2011

@kukujka ahoj ja sa poobede vraciam domkov on našich a dr. dnes povedal že čakáme do pondelka a uvidíme...ale ak pôjdeš okolo 15:00 hod von tak ma prezvoň môžeme ísť spolu...

kukujka
17. jún 2011

@janka830 urcite to zvladne kazda s nas ved niektore uz sme a ostatne budete mamy mame to prirodou dane,ze to musime zvladnut ved co by boli tie male batozky bez nas?

mirkafrost
17. jún 2011

@janka830 presne aj ja som mala všetko bezproblémové a teraz som v strese, že kedy a čo a tiež nechcem vyvolávačku.

kukujka
17. jún 2011

@mirkafrost ahoooj ak nebude dazd tak mozme vybehnut,uvidime ake bude pocasie.takze je s malym vsetko oki?

monitas84
17. jún 2011

@janka830 Ahoj, špenát je chutný, železo potrebujeme. 🙂 Dnes dobre, len keby ma tie potvory korely nezobudili!!! 😠 Nohy trošku odpuchli. 🙂 Ešte som ale nič nerobila, mala by som sa rozhýbať. Akurát len práčka vyprala a ja som vyvešala. 🙂 😉 A Ty ako? Žiadna zmena? Laure sa ešte nechce von? 🙂

leni831
17. jún 2011

Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Pýtalo sa Boha: "Počulo som,že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som maličký a slabý?" Boh mu odpovedal: "Medzi mnohými anjelmi som vybral jedného pre Teba. Ona Ťa bude čakať a starať sa o... Teba." "Ale" ..hovorí dieťa.."..tu nerobím nič len spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné." Boh povie: " Tvoj anjel Ti bude spievať každý deň a bude Ti hovoriť tie najsladšie slová. A budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné!" "Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia"...hovorí dieťa..."kto ma ochráni?" Boh objíme dieťa a hovorí: "Tvoj anjel Ťa bude brániť i za cenu svojho života!" V tom momente zavládol kľud v nebi, ale na zemi už bolo počuť hlasy. Dieťa sa v rýchlosti spýtalo: "Bože, povedz mi meno môjho anjela." Boh odpovie: "Meno Tvojho anjela vôbec nie je dôležité, Ty mu budeš hovoriť: " MAMA "
Zdieľať

kukujka
17. jún 2011

este ku kojeniu a stravovaniu mam nieco mna sa to sice netykalo lebo som mala tekutu dietu,ale ked som bola v porodnici tak ostatym zenam dali na obed kolozvarsku kapustu ked som to videla tak som lutovala tie deti vacsina zien to ani radsej nejedla

princeznal
17. jún 2011

Ahoj holky,

chtěla jsem Vás požádat o takovou maličkost. Pokud se Vám líbí naše soutěžní fotka, tak jestli byste jí mohly dát hlas Soutěžíme o parádní nosítko Manduca pro našeho Tomáška. Předem mockrát děkuji za každý hlásek a přeji krásný sluníčkový den. ♥♥♥
Lucka
http://www.emimino.cz/souteze/foto/prejdi/fotka...

monitas84
17. jún 2011

@leni831 Nádherné!!!! 🙂

leni831
17. jún 2011

@princeznal je krasna a tak som hlasovala,drzim palceky..

zufzufmeister
17. jún 2011

@leni831 mne sa až slzy tlačia... no to tie hormóny 🙂 ale je to krásne, snáď to tak aj bude všetko a zvládneme to 🙂

lucia1981
17. jún 2011

@sissika blahoželám k synčekovi a prajem mu veľa zdravíčka, šťastíčka a aby Vám robil len a len radosť... 🙂

lucia1981
17. jún 2011

@leni831 ...je to nádherné...

lucia1981
17. jún 2011

...baby tak ja som zbehla sem do dediny do potravín a tam dvaja starí chlapi sedeli a popíjali pivo a jeden mi hovorí " a ty si ešte celá? veď si sa dnes už mala rozsypať...." no skoro ma porazilo, do čerta aj s ľuďmi a neviem ako prišiel na to, že práve dnes.... 😠

benice
17. jún 2011

@lucia1981 Ach títo ľudia sú hrozní ... A tie poznámky a reči ... Mňa včera jedna úplne neznáma žena stopla na chodníku a začala sa ma na všetko okolo tehotenstva vypytovať, som skoro odpadla, že to čo ... Riadne šoky ...

ajjkas
17. jún 2011

@leni831... krásne,no a tie hormony robia svoje,dočítala som to so slzami v očiach 🙂

leni831
17. jún 2011

@ajjkas hej je to nadherne a o to viac ked tak velmi cakame na tych nasich pokladikov co mame v brusku...

lucia1981
17. jún 2011

@benice už mi to lezie riadne na nervy a ozaj neviem čo to koho trápi kedy idem rodiť to je moja vec ....hneď mi stúpol tlak... 😖

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 presne ako píšete,ja som jedným časom vravela,že si termín napíšem na čelo a už nemusím dookola odpovedat 😠 ale teraz je to ešte horšie,lebo to už každý čo ma stretne tak vraví a ty si ešte doma? a ty si ešte celá? a pod. ved viete,určite aj samé 😒

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 ale ludia sú taký ked s niekým chodíš tak Kedy bude svadba?? potom A kedy bude malé? no a potom A kedy druhé? 🙂

lucia1981
17. jún 2011

@ajjkas ja sa len bojím, že raz sa neovládnem a odpoviem niečo, čo nebude pekné a potom budú asi všetci spokojní.... 🙄

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 No ved to,ale ja už vela krát odpoviem aj drzo,ale ked ten človek chudák nevie,že je už piaty za poslednú hodinu,čo sa ma pýta to isté 🙂

lucia1981
17. jún 2011

@ajjkas a mrzí ma, že aj Teba niečo trápi, ja síce neviem čo ale podľa seba viem aké je to pocit, keď by som sa mala tešiť na maličké a prežívať krásne obdobie tehotenstva a všetko okolo toho a všetko sa za pár sekúnd zmení, mne tento koník naozaj veľmi pomáha aj keď plačem každý deň a najradšej by som odišla niekam ďaleko a už nikdy sa nevrátila..... a keď mi je fakt najťažšie tak si zapnem net a čítam všetky tieto príspevky a hneď mám trošku lepšiu náladu....

ajjkas
17. jún 2011

@lucia1981 presne,úplne si ma vystihla,preto tu nechcem písat svoje problémy,ked sa tu preberaju same pekne veci okolo tehotenstva babatiek 🙂 ja som rada,že pri tomto fore sa odreagujem a prídem na iné myšlienky a teraz ked som doma sama a nemam s kym pokecat,tak je to fakt super vec, 😀 😀

benice
17. jún 2011

@sissika Blahoželám ku krásnemu synčekovi ... Prajem mu hlavne veľa zdravíčka a šťastíčka ... Tak isto aj maminke 🙂

monitas84
17. jún 2011

@lucia1981 Strašné! 😠 Ešte k tomu to povedali tak škaredo, môžu sa hanbiť!!! 😠 Vidím,že aj u Vás sú len klebetní ľudia ako aj tu, každí sa stará o druhého namiesto toho, aby videli seba a starali sa o seba!!! 😠

ivusik33
17. jún 2011

@zufzufmeister určite by sa dalo, nie hneď od začiatku, ale keď už budeš vedieť, čo jesť ab y to nevadilo malému. Však uvidíš, možno ti to vôbec nebude treba 🙂) to by bolo najlepšie.

monitas84
17. jún 2011

@lucia1981 Potom budeš tá najhoršia, musíme všetko znášať, tie ich blbé poznámky, tiež ma to už nebaví, stále tie isté otázky dokola!!! Tiež chytám nervy,ale snažím sa stále pekne odpovedať, usmiať sa a ísť ďalej. 😒

lucia1981
17. jún 2011

@ajjkas ja som tiež celé dni sama, manžel odchádza ráno o siedmej, malého dám do škôlky o ôsmej a potom až do štvrtej kým nejdem pre malého a nepríde domov mamina tak to je najhoršie...manžel chodí tak o šiestej niekedy neskôr a skôr tak to málokedy, takže ďakujem tomu, kto vymyslel modrého koníka.... 🙂