icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

nela00
17. jún 2011

@sissika gratulujem k Dominkovi, nech ste zdravučkí a nech sa ti rýchlo zahoja boliestky! nemáte fotečku?

sissika
17. jún 2011

@nela00 ďakujeme

ajjkas
17. jún 2011

@sissika nie ja som si to s tým nespájala,len som sa opýtala,lebo sa mi zdalo,že ti to mali vyvolat ešte pred termínom,to sa mi zdalo super,ved načo čakat ked babo je už pripravené. 😉

sissika
17. jún 2011

@ajjkas ved sa aj tesim, ze sme to dali s tou vyvolavackou, takto je uz maly tu a nemusim sa strachovat, kedy to na mna pride ...

monitas84
17. jún 2011

@sissika To mi je ľúto moja. ☹ Prajem Ti skoré uzdravenie a zahojenie. už bude len lepšie, hlavne, že máš malého už pri sebe a máš z neho radosť. 🙂 Dominik je pekné meno, my ho už v rodine máme tiež. 😉

kaara1980
17. jún 2011

@ajjkas no,akcia zlyhala...už to nebudem riešiť.nech to príde,keď bude mať 😉

kaara1980
17. jún 2011

@lucia1981 veď áno,ešte stále je čas 😀

kaara1980
17. jún 2011

@monitas84 nie nie,kofolu som počas trehu pila asi 2x a kávu som prestala piť už v 2 mesiaci tehu,lebo mi z nej bolo strašne blbo

monitas84
17. jún 2011

@ajjkas Nikoho neotráviš. 🙂 Veď sme tu na to, aby sme si pomohli a radili. 🙂 Takže kľudne si vylej srdiečko, ked sa Ti potom uľaví, tak to stálo za to!!! 🙂 😉

kaara1980
17. jún 2011

@sissika no vitaj.Gratulujem,a želám vám všetko len to najlepšie a malému hlavne veľa zdravia,šťastia a lásky 😉

nela00
17. jún 2011

@sissika krásny je!!!!

kaara1980
17. jún 2011

@sissika krásne miminko 😀

kaara1980
17. jún 2011

@bubu84 no čo,rodíš?

monitas84
17. jún 2011

@sissika Máš krásneho chlapčeka. 🙂 Stálo to za to!!! 🙂 Tie bolesti Ti dúfam čím skôr zmiznú a nech si zase v pohode a zdravá. 🙂

ajjkas
17. jún 2011

@monitas84 to máš pravdu,táto diskusia je velmi dobrá aj ked si človek potrebuje vyliat srdiecko,ale teraz je to tu samých krásnych príspevkoch a detičkách,tak možno inokedy,ja budem mat take obdobie určite ešte dlho ☹ kedže človek ktorému som najviac verila ma najviac sklamal,tak to len tak neprejde,je,ale zvláštne ako ludí zmení čas,niekomu ked pribúdajú roky tak mu odbúda z mozgu,,,ale nevadí,život ide dalej 🙂 😉

monitas84
17. jún 2011

@ajjkas To je zlé, malo by to byť naopak, čím starší tým múdrejší, skúsenejší a zodpovednejší!!! 😠 Kľudne niekedy napíš, keď to budeš potrebovať. 🙂

kaara1980
17. jún 2011

@zufzufmeister ja som zo začiatku jedla len dusené mäso,ryžu,zemiaky,cestoviny.Nekorenené,solené len tak kúsok.Postupne som pridávala a skúšala.Hlavne nejedz sladkosti,čokoládu,veci čo vyvolávajú alergie a čo zdúvajú.Potom postupne môžeš pridávať nové veci,ale radšej po troche,aby si videla reakciu na dané jedlo.Ja som už potom -4 mesiace mal malý-jedla na vianoce aj kapustnicu a nič mu nebolo.Raz som si dala karfiol,trúba,pritom mne samotnej nerobí dobre a malý sa šiel potom zblázniť.Alebo som jeden deň jedla kapustový šalát a nič mu nebolo,tak som si dala aj na druhý deň a to rovno aj na obed aj večeru a chudiatko zdulo ako žabku.Všetko to závisí od miminka.Niekomu robia zle aj jablká

zufzufmeister
17. jún 2011

@kaara1980 no dúfam, že sa dokážem kontrolovať 🙂 alebo bude malý žrút po mne a budeme baštiť všetko do radu 🙂 veď dúfam, že táto diskusia pretrvá a budeme si aj potom radiť a vymieňať skúsenosti, lebo je to fajn 🙂 a možno zorganizujeme aj nejaké stretko ako som tu občas videla na fotkách 🙂 to by bola iná sranda 🙂

leni831
17. jún 2011

@sissika gratulujem ku krasnemu miminku

leni831
17. jún 2011

ahojte babulky,tak ja mam dnes termin a cakam co pride ako aj kazdy den..,.tak drzte palceky nech to uz pride ja uz chcem to malinke drzat v naruci.....

kaara1980
17. jún 2011

@zufzufmeister neboj,len zo začiatku na to musíš ísť opatrne.moja švagriná tá chaluje všetko za radom a malému nič nieje.Len mu kečup robí zle a nedávno si trúba dala spišský párok štipľavý 😠 .hlavne tie alergény-jahody,marhule,čokoláda,koreniny,orechy atď.Lebo malé sa potom môže vysypať ale môže mať aj horšie reakcie

kukujka
17. jún 2011

@zufzufmeister jem vsetko okrem strukovin a kapusty a stiplaveho ved si musi zvyknut

janka830
17. jún 2011

@sissika nádherný chlapisko to je, gratulujem 🙂

kukujka
17. jún 2011

@sissika gratulujem k syncekovi je uzasny neboj rany sa zahoja ja som tiez dopadla nastrihnuta a dotrhana,ale urcite nam to stalo za to

janka830
17. jún 2011

Ahojte, konečne som sa prečítala až do konca... 😅 včera som mala poradňu a išla som tam celá pobalená veď som mala 2dni do termínu, bola som psychicky pripravená len na vetu : "ste otvorená, idete rodiť"....no a houby, nič sa s tým krčkom vraj nedeje teda skracuje sa ale neotvára.. 🙄 sakra...takže všetko nasvedčuje tomu že budem rodiť po termíne, teda dúfam že do zajtra sa ešte niečo udeje...mm je v pohotovosti po ruke, využívam jeho služby 😀 ale volajako to nezaberá...od dneska sedávam už len na fit lopte možno by to mohlo pomôcť nejako 😅 v pondelok mám prísť na poradňu znova a ak sa stále nič nebude diať tak sa vraj dohodneme na ďalšom pokračovaní....dúfam že sa to dovtedy rozhýbe lebo nechcem vyvolávačku..bojím... 😖

janka830
17. jún 2011

@leni831 budem držať palce aby sa to pohlo čo najskorej 🙂
@kukujka waw, ty to tak všetko lahodne zvládaš..ja si normálne začínam priať aby som to zvládala ako ty... 🙂 aj si si všimla že keď si niečo zjedla že by nato zle reagovala ?

kukujka
17. jún 2011

@janka830 vobec to nezvladam dobre mavam kadejake stavy ,ze sa az rozrevem,ze nic nezvladam,ale som stastna,ze mam chapaveho manzela,ktory ma vo vsetkom podrzi a pomaha mi

janka830
17. jún 2011

@kukujka ale veď to sú určite ešte aj hormóny, podľa mňa to zvládaš..teda tak keď ťa čítam, taká pohoda s teba sála..dodávaš mi taký pocit že sa to dá zvládnuť...lebo ja mám hrozný strach že nebudem vedieť čo a ako...

janka830
17. jún 2011

@monitas84 Ahoj, ja som sa dneska rozhodla variť špenát, varené zemiaky a k tomu vajíčko na tvrdo... 😅 je to ľahké celkom rýchle a som si nato chutila už od včera..🙂 ako sa dneska cítiš?

mirkafrost
17. jún 2011

@janka830 no takto som presne dopadla ja v pondelok na poradni. V pondelok som mala termín a šla som na poradňu s tým, že dr. povie, že mám ísť do nemocky na príjem ale on povedal, že som otvorená ne jeden prst a že kľudne sa tu na poradni môžeme stretnúť aj na druhý týždeň...no haha.tak so veľmi zvedavá, že čo ide byť na ten ďalší týždeň a či už ma niekam aspoň pošle alebo čo...