icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
17. jún 2011

@lucia1981 ja neviem,ja som úplne mimo,asi je tlak na prd či čo.Dúfam,že zajtra bude lepšie,lebo takto som úplná zdochlina ☹

kukujka
17. jún 2011

@silviadaisy30 ja kupem kazdy den a na noc davam tiez body a overalik s dlhym rukavom ,ale uvazujem,ze uz dam len overalik a body nie lebo je dost teplo

kaara1980
17. jún 2011

@9lea no dohodli 😕 ...ale nejak sa nám nechce.Dnes by to bolo ideálne veru.Drahý sa ma vkuse pýta,že či už ideme,či mám kontraidikácie.Už mi tým lezie na nervy 😠 Už by asi rád šiel oslavovať 😖 ...Mama mi vkuse vypisuje že či ,už,.Ma znervozňujú a potom som zlá

mirkafrost
17. jún 2011

@9lea ahoj, ja som sa teraz vrátila z prechádzky. aj mňa strašne niečo tlačí dole, pravdepodobne hlavička, ale vždy keď sa prejdem tak je to takto. A keď si k tomu pridám to drobčekové mrvenie sa v brušku...tak fajn 😅 A určite by bolo vhodné rodiť dnes veď je taký pekný deň.

mirkafrost
17. jún 2011

@kukujka no som rada, že sme si takto pekne spolu vyšli a nebudem kočíkovať sama. 😵, máš krásnu maličkú - veľmi ti závidím v dobrom

kukujka
17. jún 2011

@mirkafrost aj ja som rada,ze budeme chodi spolu super,ze byvame tak blizko seba.mala este stale spi dnes je podozrivo dobra som zvedava co bude robit v noci

kaara1980
17. jún 2011

akurátne mi bolo povedané,že zajtra nám idú do bytu montovať kuchynskú linku.Tak reku,dnes veru rodiť nemôžem...ha,a vraj nebolo by dobré ani zajtra ani v nedeľu.Tak ja to kašlem 😠

fleuerette
17. jún 2011

@kaara1980 joj veď takto budeš čakať večnosť 😉 , ale zasa taká nová kuchyňa poteší 😎

kaara1980
17. jún 2011

@fleuerette ale však ja sa teším,že už konečne prerábka bytu finišuje.A som fakt zvedavá na to ako bude nová kuchyňa vyzerať,lebo som ju fakt zliepala v hlave a po pamäti-hlavne farebne.Či to vôbec bude ladiť a nebude to jeden veľký chaos....Ale však oni to zvládnu aj kým ja budem v pôrodnici predsa ☹ Kubko aj tak pôjde určite ku svokrovcom

nenullienka
17. jún 2011

Ahojte babenky, tie čo už máte detičky dávate im čajík? Ja som môjmu Matejkovi dala lebo bol v kočíku keď sme boli vonku taký nervózny a krásne pil. Dávam feniklový. Dr. povedala, že zatiaľ nemám dávať, ale s mojou mamou sme sa zhodli, že v takomto teple musí byť predsa smädný ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ .

zufzufmeister
17. jún 2011

@fleuerette
@nenullienka akurát som dnes na vás myslela, že ako sa vám darí 🙂 tak ako sa darí? :D

monitas84
17. jún 2011

@ivusik33 Ahoj, tiež dúfam, že na to príde sám. 🙂 Nechcem, aby sa niečo stalo maličkému, prach, ten krik čo narobia tie naše korely, alebo skôr tá jedna opica Mia. Tá je teda za všetkých!!! 🙂

lucia963
17. jún 2011

@kaara1980 ahoj, to ti nezávidím keď sa ťa stále vypytujú či už, no mňa sa pýtajú už týždeň všetci a keď niekoho stretnem v meste tak sa tvária ako keby stretli mimozemšťana 🙂

lucia963
17. jún 2011

@nenullienka kludne mu čajík dať môžeš alebo aj len čistú vodičku 🙂

janka830
17. jún 2011

@kaara1980
@lucia963 mne tiež denne zvoní telefón a stále tá istá otázka...normálne som z toho nervózna a celkom aj ľutujem že som povedala že 18teho mám termín...teraz len všetci že prečo..a to tak znervózňuje... 🙄 no nedá sa vysvetliť že malej je vo mne asi dobre... 😅

leni831
17. jún 2011

@janka830 mna sa tiez stale kazdy pyta a tak uz ma nebavi vraviet este nie..a najlepsie je ked sa opytaju kedy.. teda..ako keby to zaviselo odo mna.... ach jo,no nechce sa drobcovi tak sa pojdeme vecer prejst

ivusik33
17. jún 2011

@silviadaisy30 ja som a vlastne stále kúpem Simču každý deň. Vytvorili sme taký rituál, vyzliecť, pošantiť, okúpať, napapať a spať. Teraz keby som vynechala kúpanie, Simča by mi asi ani nezaspala.
Ja si myslím, že keď som ju už raz vyzliekla, tak či ju umyjem len na podložke - teda poutieram, to ju už môžem rovno okúpkať. A tiež je dôležité hlavne u dievčat dbať o hygienu, treba riadne vyumývať krém zo záhybov aj z pošvy (teda ak používaš krém na ritku aj cikulku). Simča ako ročná mala zápal moč. ciest a to bolo, už ako ročná absolvovala gynekológiu aj urológiu... tak si na to dávam pozor. A tiež sme mali zapareniny (až do krvi), keď jej išli zuby, takže ja fakt každý deň kúpem a budem kúpať aj Zuzku. Veď aj ja sa každý deň umývam...

ivusik33
17. jún 2011

@kaara1980 včera si ma navnadila na ten MC donald 🙂 dnes sme išli s malou do europy (naše nák. stredisko) na trampolínu... pekne pešky, aby som ju unavila a cestou naspäť sme sa zastavili na hamburger (teda ja), ona sa hrala v tom ich bludisku, mňam som si pochutila, už som to dávno nejedla a ani dlho nebudem 🙂) ešte by som si mala dať varenú kukuricu, tú milujem a tiež ju celé leto asi nebudem môcť jesť ... a ešte by som si dala dobrý alkoholický drink, ale ten si dlho nedám.. no to oželiem 😝

ivusik33
17. jún 2011

Ja mám teda chute, ale to len po večeroch, že som sama ... zajtra už priletí drahý, tak ma to prejde 🙂

kaara1980
17. jún 2011

@lucia963
@janka830 ja už som z toho vypytovania fakt nervozna.Dosť čo sa ledva hýbem a zavadziam sama sebe,ešte stále niekomu vysvetľovať,že kedy a prečo....teraz došiel drahý a už sa vypytoval,že ako dlho nehávajú prenášať a kydy okolo toho.A čo ja viem?však keď to šlo dnu,tak to musí dáko aj von 😠
@ivusik33 o tých chutiach mi ani nevrav.Zajtra si robím makové rezance.Mám strašnú chuť na mlieko,ale ako som tehu,tak mám intoleranciu na laktozu a mám po mlieku strašné bolesti v črevách,tak radšej neriskujem.A tak som dnes rozmýšľala,že si kúpim sojové mlieko...ale zaváhala som ☹ .Ty bývaš niekde pri Europe?Ja to tam ako tak poznám,lebo v BB mi býva otec-teda na Králikoch konkrétne.A mamka je vlastne zo ZV,takže to tam mám všetko prelozené 😉

kukujka
17. jún 2011

@nenullienka ja davam cajik ked sme vonku nevypije vela,ale vzdy sa ukludni a pokracujeme v prechadzke.v tychto teplotach su podla mna cajiky dobre.davam taky sackovy pre deti nechcela som granulovy sladeny

lucia1981
17. jún 2011

...tak a sme doma, teda len ja a drobec v brušku lebo mm s malým ešte ostali, deti sa riadne vyšantili a všetci sú ešte vlastne tam, len mne už bolo dlho a to som tam aj tak dosť vydržala, guľášik bol dobrý ale rodiť z neho určite nepôjdem.... 😀 😀 😀 cítím sa nejako príliš dobre, ani žalúdok už nebolí no neviem čím to je......
@ivusik33 Ti závidím ten hamburger, ja by som si tiež dala, keby sme tu mali MC Donald ale brat býva v BB tak neviem či si nedám doniesť keď príde domov, my sa tak 1-2 krát do roka v MC donalde zastavíme a viem sa tam riadne doraziť ale len ja lebo mm to nemá rád.... 😉
@kaara1980 no tak to sa teším s Tebou že budeš mať zajtra namontovanú kuchyňu to by si ale ozaj rodiť ísť teraz nemala..... 🙂 a už Ti je trošku lepšie?

9lea
17. jún 2011

s tým termínom to je presne tak aj u mňa, ale ja to neriešim, keď sa ma pýtajú, že kedy termín, tak radšej hovorím, koncom júna a mám od všetkých pokoj, nech si každý vyberie, moja najbližšia rodina a blízky vedia presne kedy a ostatných mám už na háku.

9lea
17. jún 2011

Inač som sa tiež teraz dojedla, zapekané cestoviny zo syrom a teraz mám chuť ešte na niečo sladké, no jej ja budem mať v pondelok opäť kilo alebo dve na vyše, však som tento týždeň ako bol ten spl len jedla.

9lea
17. jún 2011

@ivusik33 BB poznám aj ja, som tam študovala, a do Europy som chodila veľmi často, utrácať peniažky na oblečenie, ktoré teraz sedí v skrini a môžem sa naň len pozerať. 🙂

9lea
17. jún 2011

@kaara1980 tak ja sa tiež teším, že budeš mať kuchyňu, ale už by sme mali ísť do tej nemocky, však je už piatok a deväť hodín večer a stále nič. Ale ja ešte nejdem, lebo som sa ešte stále nedostala k baleniu, iba som pripravila tašku, do ktorej to idem všetko dať, tak aj to je pokrok, nie.

9lea
17. jún 2011

@lucia1981 inak ja sa tiež cítim dobre, len tie bolesti v podbrušku, ja sa už nemôžem sama postaviť z postele, tak ma dole všetko tlačí, a keď sa postavím tak idem zohnutá ako nejaká starená až kým sa po pol minúte nevystriem a nerozchodím.

lucia1981
17. jún 2011

@9lea ...ale už by si sa naozaj mala pobaliť, ja som zbalená už asi mesiac pre istotu.... 😎

katinka71
17. jún 2011

@nenullienka ahoj ja som tiez riesila dnes cajik,rozhodla som sa tiez dat,sackovy feniklovy od prveho tyzdna,veru pil iba tak hltal

9lea
17. jún 2011

@lucia1981 no ja viem, len ja neznášam balenie, mne to pripomína školu a zahraničie, stále som sa vždy len niekam balila. Ale ja to dnes nejak ešte zvládnem, len si idem pohľadať ten zoznam, čo mi všetko treba 🙂