Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@silviadaisy30 ja kupem kazdy den a na noc davam tiez body a overalik s dlhym rukavom ,ale uvazujem,ze uz dam len overalik a body nie lebo je dost teplo
@9lea ahoj, ja som sa teraz vrátila z prechádzky. aj mňa strašne niečo tlačí dole, pravdepodobne hlavička, ale vždy keď sa prejdem tak je to takto. A keď si k tomu pridám to drobčekové mrvenie sa v brušku...tak fajn 😅 A určite by bolo vhodné rodiť dnes veď je taký pekný deň.
@kukujka no som rada, že sme si takto pekne spolu vyšli a nebudem kočíkovať sama. 😵, máš krásnu maličkú - veľmi ti závidím v dobrom
@mirkafrost aj ja som rada,ze budeme chodi spolu super,ze byvame tak blizko seba.mala este stale spi dnes je podozrivo dobra som zvedava co bude robit v noci
akurátne mi bolo povedané,že zajtra nám idú do bytu montovať kuchynskú linku.Tak reku,dnes veru rodiť nemôžem...ha,a vraj nebolo by dobré ani zajtra ani v nedeľu.Tak ja to kašlem 😠
@kaara1980 joj veď takto budeš čakať večnosť 😉 , ale zasa taká nová kuchyňa poteší 😎
@fleuerette ale však ja sa teším,že už konečne prerábka bytu finišuje.A som fakt zvedavá na to ako bude nová kuchyňa vyzerať,lebo som ju fakt zliepala v hlave a po pamäti-hlavne farebne.Či to vôbec bude ladiť a nebude to jeden veľký chaos....Ale však oni to zvládnu aj kým ja budem v pôrodnici predsa ☹ Kubko aj tak pôjde určite ku svokrovcom
Ahojte babenky, tie čo už máte detičky dávate im čajík? Ja som môjmu Matejkovi dala lebo bol v kočíku keď sme boli vonku taký nervózny a krásne pil. Dávam feniklový. Dr. povedala, že zatiaľ nemám dávať, ale s mojou mamou sme sa zhodli, že v takomto teple musí byť predsa smädný ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ .
@fleuerette
@nenullienka akurát som dnes na vás myslela, že ako sa vám darí 🙂 tak ako sa darí? :D
@nenullienka kludne mu čajík dať môžeš alebo aj len čistú vodičku 🙂
@silviadaisy30 ja som a vlastne stále kúpem Simču každý deň. Vytvorili sme taký rituál, vyzliecť, pošantiť, okúpať, napapať a spať. Teraz keby som vynechala kúpanie, Simča by mi asi ani nezaspala.
Ja si myslím, že keď som ju už raz vyzliekla, tak či ju umyjem len na podložke - teda poutieram, to ju už môžem rovno okúpkať. A tiež je dôležité hlavne u dievčat dbať o hygienu, treba riadne vyumývať krém zo záhybov aj z pošvy (teda ak používaš krém na ritku aj cikulku). Simča ako ročná mala zápal moč. ciest a to bolo, už ako ročná absolvovala gynekológiu aj urológiu... tak si na to dávam pozor. A tiež sme mali zapareniny (až do krvi), keď jej išli zuby, takže ja fakt každý deň kúpem a budem kúpať aj Zuzku. Veď aj ja sa každý deň umývam...
@kaara1980 včera si ma navnadila na ten MC donald 🙂 dnes sme išli s malou do europy (naše nák. stredisko) na trampolínu... pekne pešky, aby som ju unavila a cestou naspäť sme sa zastavili na hamburger (teda ja), ona sa hrala v tom ich bludisku, mňam som si pochutila, už som to dávno nejedla a ani dlho nebudem 🙂) ešte by som si mala dať varenú kukuricu, tú milujem a tiež ju celé leto asi nebudem môcť jesť ... a ešte by som si dala dobrý alkoholický drink, ale ten si dlho nedám.. no to oželiem 😝
Ja mám teda chute, ale to len po večeroch, že som sama ... zajtra už priletí drahý, tak ma to prejde 🙂
@lucia963
@janka830 ja už som z toho vypytovania fakt nervozna.Dosť čo sa ledva hýbem a zavadziam sama sebe,ešte stále niekomu vysvetľovať,že kedy a prečo....teraz došiel drahý a už sa vypytoval,že ako dlho nehávajú prenášať a kydy okolo toho.A čo ja viem?však keď to šlo dnu,tak to musí dáko aj von 😠
@ivusik33 o tých chutiach mi ani nevrav.Zajtra si robím makové rezance.Mám strašnú chuť na mlieko,ale ako som tehu,tak mám intoleranciu na laktozu a mám po mlieku strašné bolesti v črevách,tak radšej neriskujem.A tak som dnes rozmýšľala,že si kúpim sojové mlieko...ale zaváhala som ☹ .Ty bývaš niekde pri Europe?Ja to tam ako tak poznám,lebo v BB mi býva otec-teda na Králikoch konkrétne.A mamka je vlastne zo ZV,takže to tam mám všetko prelozené 😉
@nenullienka ja davam cajik ked sme vonku nevypije vela,ale vzdy sa ukludni a pokracujeme v prechadzke.v tychto teplotach su podla mna cajiky dobre.davam taky sackovy pre deti nechcela som granulovy sladeny
...tak a sme doma, teda len ja a drobec v brušku lebo mm s malým ešte ostali, deti sa riadne vyšantili a všetci sú ešte vlastne tam, len mne už bolo dlho a to som tam aj tak dosť vydržala, guľášik bol dobrý ale rodiť z neho určite nepôjdem.... 😀 😀 😀 cítím sa nejako príliš dobre, ani žalúdok už nebolí no neviem čím to je......
@ivusik33 Ti závidím ten hamburger, ja by som si tiež dala, keby sme tu mali MC Donald ale brat býva v BB tak neviem či si nedám doniesť keď príde domov, my sa tak 1-2 krát do roka v MC donalde zastavíme a viem sa tam riadne doraziť ale len ja lebo mm to nemá rád.... 😉
@kaara1980 no tak to sa teším s Tebou že budeš mať zajtra namontovanú kuchyňu to by si ale ozaj rodiť ísť teraz nemala..... 🙂 a už Ti je trošku lepšie?
s tým termínom to je presne tak aj u mňa, ale ja to neriešim, keď sa ma pýtajú, že kedy termín, tak radšej hovorím, koncom júna a mám od všetkých pokoj, nech si každý vyberie, moja najbližšia rodina a blízky vedia presne kedy a ostatných mám už na háku.
Inač som sa tiež teraz dojedla, zapekané cestoviny zo syrom a teraz mám chuť ešte na niečo sladké, no jej ja budem mať v pondelok opäť kilo alebo dve na vyše, však som tento týždeň ako bol ten spl len jedla.
@kaara1980 tak ja sa tiež teším, že budeš mať kuchyňu, ale už by sme mali ísť do tej nemocky, však je už piatok a deväť hodín večer a stále nič. Ale ja ešte nejdem, lebo som sa ešte stále nedostala k baleniu, iba som pripravila tašku, do ktorej to idem všetko dať, tak aj to je pokrok, nie.
@nenullienka ahoj ja som tiez riesila dnes cajik,rozhodla som sa tiez dat,sackovy feniklovy od prveho tyzdna,veru pil iba tak hltal

@lucia1981 ja neviem,ja som úplne mimo,asi je tlak na prd či čo.Dúfam,že zajtra bude lepšie,lebo takto som úplná zdochlina ☹