icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
18. jún 2011

@nenullienka kráásny drobček,držte sa a kludne mu dávaj aj čajík,čo tam po Dr. 😉 mlieko,nie je všetko,treba sa mu určite aj napit,ved Dr.zakazujú aj chodák pre detičky a aká je to dobrá vec. 🙂

ajjkas
18. jún 2011

@monitas84 No ved to aj ja sa stále nudím a pritom mám tolko roboty,len to by sa mi muselo aj chciet,ja som úplne bez života,ešte aj počasie je na nič ☹

kaara1980
18. jún 2011

@lucia1981 prežila som to...aj my tak chodíme,ale dnes robia tú kuchyňu tak nebol ráno čas.Ale tak som si vzala radšej ruksak,trošku ma zabáralo do zeme 😀 .Ale aspoň som si prešla 2km.Aj tak som zabudla olej 😠 ,tak budem musieť ešte ísť do večierky,ale to až keď pôjdem s krpatým na ihrisko

kaara1980
18. jún 2011

@ajjkas mňa dnes krpatý nechal vyspať normálne že do pol 8mej 😕 ,inak tiež už buntoší skoro.Milujem jeho ,Dobré ráno mamka,ideme už vstávať?,Ale už si ide aj sám do kúpelne pre veci,pooblieka sa...takže občas len ležím a on sám na sebe pracuje 😉

kaara1980
18. jún 2011

@nenullienka ten je rozkošný...a aký pohoďák 😀

monitas84
18. jún 2011

@ajjkas Mysli na Lianku v brušku a tam máš aj Andrejku, ktorá Ťa tiež veľmi potrebuje a ľúbi svoju maminku. 🙂 Nepadne jej dobre vidieť Ťa smutnú,bez nálady. To Ti hoovrím podľa seba, aj mňa bolí, keď vidím, že sa moja mama trápi alebo keď nemá náladu. ☹ Skús niečo robiť pomalyčky. Nech Ti ubehne čas. 🙂 Dúfam, že všetko bude dobré, prajem Ti to zo srdca. 🙂

monitas84
18. jún 2011

@kaara1980 Je šikovný tvoj malý, len ho nechaj, nech sa učí trošku k samostatnosti, bude to pre neho a aj pre teba oveľa lepšie. Tak sa kuchyňa robí, no super. Akej farby ju budeš mať? Bude rohová? S barovým pultom? 🙂

ajjkas
18. jún 2011

@kaara1980 No ved aj moja sa vie sama poobliekat a tak,ale to nie je ono,to musím vždy vstat z postele ja,no teraz nie kedže vstáva neskor,uvidíme ako to bude potom,kolko času na nu budem mat a ako si zvykneme,ona je dost samostatná,len sa bojím aby si nemyslela,že jej venujem menej pozornosti 🙂

monitas84
18. jún 2011

@ajjkas To som zvedavá či Ti nebude žiarliť na Lianku. 🙂 Potom dúfam dáš vedieť ako to znáša malá. Nie, že bude ako ked som bola malá ja a špekulovala som čo s dvojičkami, keďže som žiarlila. 😠 😀

ajjkas
18. jún 2011

@monitas84 dakujem,ked ja viem,že to nevplýva dobre ani na tehotenstvo a ani na malú,ale ono to prejde,zase som o niečo múdrejšia, v živote to tak býva,že človek sa učí na lastných chybách najlepšie... ☹ no ale ideem si najst nejaku robotu,pre začiatok asi vymením škrečkovi piliny,chudák už mu to tam začína "rozvoniavat" 🙂

monitas84
18. jún 2011

Fuj riadne mi tu smrdí, mamina mi došla natierať v spálni radiátor to je ale smradu!!! Manžel je ešte v robote, tak nám mama pomáha, hlásia búrku, fúka aj vietor, už nech to je dokončené konečne!!! 🙂

sissika
18. jún 2011

všetkým ďakujeme za gratulácie ...

ajjkas
18. jún 2011

@monitas84 no ved toho sa bojím aby nežiarlila,ale ked ona je strašne starostlivá,má takého ročného bratranca,tak ona sa prenho stale obetuje,či už ide o hračky alebo o sladkosti,,susedom kočíkuje,,no teda asistuje pri kočíkovaní,len sa bojím,že ked si uvedomí,že to malé tu bude už navždy s nami,či to nebude brat inak 😖
tak to máš šikovnú maminu,len aby ta z tej farby nebolela hlava

kaara1980
18. jún 2011

@monitas84 práveže je to leňoch,tak nech máká na sebe 😀
Kuchyňa bude takáto,ale farbu som vybrala-korpus dub a skrinky vanilkové,tak som zvedavá,ako to vypáli.Máme malú kuchyňu a ešte k tomu takú čudnú,tak sa iné vymyslieť nedalo

kaara1980
18. jún 2011

@ajjkas ja mu dám veci vždy do kúpelne,takže vie kde ich má,aj zo skrine si vezme slipy a ponožky.Inak on je strašný leňoch,minule mu vravím nech si uprace hračky...tak mi na to povedal to,čo mu vravievam ja-máš ručičky?tak uprac....skoro ma šľak trafil

kaara1980
18. jún 2011

@monitas84 čo si nekúpila v baumaxe sprej na radiator?

nela00
18. jún 2011

čaute čaute 🙂
zrušili mi admini moje brucho. čo už 🙄 takže ako vidím čakateľky sú tu. ale do večera dlhá chvíľa 😀 ktovie čo andrea1977, benice, bubu,...?
praktická kuchynka 😉 farebná kominácia bude pekná určite

kaara1980
18. jún 2011

@nela00 prečo ti ho zrušili?no andrea1977 tá už hádam aj domov príde z pôrodnice a bubu tá to má určite už za sebou 😀 .Ako ja im závidííííím 😕

nela00
18. jún 2011

kaari nemôžeš mať len časť teľa, musí byť vidieť tvár 😀 ale veď ja sa chcem teraz pýšiť s bruchom nie so ksichtom 😀

kaara1980
18. jún 2011

@nela00 aha,to som nevedela 😒 však keby si tam mala nohu,tak to pochopím,ale však to bola dobrá fotka

ajjkas
18. jún 2011

@kaara1980 no ved aj ona ma pripravene veci,to ako nie je problem,ale ja som to myslela tak,že ked ma chce dostat z postele tak si stale nieco najde,čo jej treba,tak s tými ručičkami ta pekne zrušil,aj my máme doma takú papulku,že niekedy mi odpovie mojimi slovami 😉
kuchyna je krásna,tak ale nech sa ti to paci hlavne v prevedeni ake si si vybrala 🙂

lucia1981
18. jún 2011

@nenullienka je strašne zlatučký, na spapanie..... 🙂 🙂 🙂

janka830
18. jún 2011

Dobré ránko, ja to vidím tak že na termín to nebude...sakra... 🙄 dneska ma zastavila jedna pani s otázkou "do kedy to chceš vláčiť so sebou?" 😠 som sa len usmiala že, hmm dokedy bude treba..nemám to rada, a to som si myslela že som vycvičená veď od detstva bývam na dedina...No tieto denno denné otázky sú na mňa priveľa...vrrr.. 🙄

@kaara1980 v tej sa bude parádne variť.. 😉 vyzerá dobre, potom niekedy daj aj fotku reálu ....
Ženy ja chcem dneska rodiť!! ..🙂 od rána si tu hopkám na fitlopte..snáď sa to nejako pohne...
@nela00 no pekne, takže aj s tvárou? ...zaujímavé...akurát keď fakt sa človek pýši prevažne bruškom...inak tiež si myslím že bubu to má už asi za sebou

lucia1981
18. jún 2011

...ten náš drobec dnes ráno tiež vstal sám, vôbec nás nezobudil, ale zato zišiel dolu za mojou maminou aby mu urobila kakao a zapla rozprávky a pekne čakal kedy sa zobudíme.... 🙂

lucia1981
18. jún 2011

@ajjkas ja sa tiež veľmi bojím, čo bude keď budú dvaja, teraz sa na bračeka veľmi teší, stále mi hladká a bozkáva bruško a pýta sa kedy už "odtiaľ vylezie"... 😀 tak ale keď prídem domov z nemocnice až potom uvidíme čo bude, on je naučený že všetko sa točí len okolo neho, je to miláčik rodiny, moji bratia tí tiež robia všetko preto, aby bol krpec spokojný a zrazu keď tu už nebude len on....no neviem,neviem.... 😖 😖

lucia963
18. jún 2011

ja už snaď ani neporodím...

monitas84
18. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, na obrázku to vyzerá veľmi dobre, takže v skutočnosti to bude ešte krajšie, super výber. Potom hoď fotky, ked to budeš mať hotové. 🙂 😉

monitas84
18. jún 2011

@kaara1980 My tu nemáme Baumax. 🙂 Baumax je len v Nitre a to je asi 60 km. Takže sme si museli vystačiť len s obyčajným smradom na radiátor, smrdí to, tak sa sťahovanie do spálne zase odkladá. 😠 ☹

lucia1981
18. jún 2011

@kaara1980 vyzerá naozaj super.... 🙂

monitas84
18. jún 2011

Ideme na tie čerešne, prajem Vám krásny deň. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂