icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ejkam
18. jún 2011

Pridávam sa ku šťastným mamičkám. 14.6.2011 sa narodil náš pokladík Tomáško. Mal 3650 gramov a 50 cm. Pocit pri pohľade na môjho synčeka po narodení bol neopísateľne krásny. Termín sme síce mali 25.6.2011, ale sme radi, že už je na svete a je v poriadku. . Teraz si na seba zvykáme. 🙂 🙂 🙂

kaara1980
18. jún 2011

@megi1989 fíha,to máte dedičné?moja mama rodila bratov pred termínom,ako aj ja malého a mňa prenášala,vraj som bola strááášne škaredé dieťa preto,lebo som sa šúpala ako had 😀
@ajjkas už sa pečú,to som zvedavá aké budú,ešte som nikdy pagáče prekaldané nerobila 😕 .či budú vôbec jedlé 😀
@lucia1981 ja som na tom tiež tak,najskôr mi bolo zo všetkého zle a teraz to asi dobieham či čo
@lucia963 však určite pôjdem aj ja s tebou 😀 -možno 😕 .Drž sa!

kaara1980
18. jún 2011

@ejkam gratulujem a želám vám len to najlepšie 😀 .Nato,že sa narodil skôr,mal super miery,takmer také ako mal môj malý pred 5 rokmi 😉

lucia1981
18. jún 2011

@lucia963 držím palčeky nech to máš čím skôr a čo najmenej bolestne za sebou... 🙂

lucia1981
18. jún 2011

@ejkam blahoželám.... 🙂

lucia1981
18. jún 2011

...stále sem niekto napíše, že už je doma z pôrodnice a kedy to už budem môcť napísať aj ja...???? 😢 😢 😢

kakajka
18. jún 2011

@lucia1981 ahoj, ja sice patrim k majovkam, ale zahliadla som vas tu a neda mi nereagovat 🙂 ja som mala termin 26.5. a takmer vsetky kocky zo skupiny uz mali babatka doma, len ja som sa este gulala, nakoniec sa malicka narodila 29.5., takze som este prenasala 😝 takze este presne pred mesiacom som prezivala rovnake pocity ako ty a teraz, ked vidim tehosky, tak mi veru to brusenko aj chyba, hlavne ked viem, ze to uz pravdepodobne nikdy nezazijem, lebo dalsie babo neplanujem.. takze uzivaj si to kym mozes, kazde obdobie ma svoje caro 🙂 ja som sa vtedy utesovala jahodami a podobnymi alergenmi, vacsina bab to uz nemohla 😀

lucia963
18. jún 2011

@kaara1980 @lucia1981 ďakujem
kedy ste sa vychystali do pôrodnice teraz som si sledovala kontrakcie a mám ich každých 8 minút, pri prvej dcerke som išla ked boli každých 7 minút ale bola som tam ešte celý deň kým sa narodila 🙂

silviadaisy30
18. jún 2011

....vynechala som len 1 den a uz 3 maminky tu napisali ze maju babätka,tak im z celeho srdca gratulujem a zelam vela zdravia a nech si to mamickovanie krasne uzivaju 🙂 🙂 ,,,,a dakujem mamickam co mi odpisali na temu o kupani babätka,vidim ze vsetky kupete kazdy vecer tak zacnem aj ja 🙂 🙂

silviadaisy30
18. jún 2011

...este sa chcem opytat maminiek co maju babätka,ako casto ich kojite?tiez kazde 3 hodiny,aj v noci?ja zatial ano ale zakazdym ju musim budit lebo spinka 🙂 juuuj stalo sa mi tejto noci,mala nechcela spat bolelo ju brusko,a ja uz hotova ked konecne zaspala ze sak aspon na hodinku pospim ved budik mam nastaveny ale co predstavte si hodinu zvonil a vobec som ho nepocula ☹ ale Nikolka spala dalej 🙂 ..no len v nemocnici povedali ze ich nemame nechavat dlhsie ako 4 hodiny bez mliecka 😒

kukujka
18. jún 2011

@megi1989 mne to zacalo odtekat tak cca o 10tej vecer a rano o siestej odtieklo prudom

kukujka
18. jún 2011

@silviadaisy30 ja kojim tak ako si pyta raz si pyta po troch raz po stryroch,alebo po dvoch hodinach ako kedy.
tie ktore mate uz deticky ako chodite von raz za den?

benice
18. jún 2011

@lencita Blahoželám k narodeniu synčeka a prajem mu veľa zdravíčka a šťastíčka ... Naozaj mal ukážkové miery a to je super, že aj mliečka máš dosť ... Len tak ďalej a nech sa vám darí 🙂

benice
18. jún 2011

@kaara1980 Vybrala si si krásnu kuchyňu, takú by som brala aj ja ... Máš dobrý vkus!!!

benice
18. jún 2011

@nela00 Ahojky. No ja stále trčím doma a to mám dnes termín ... 😒 A to ma ešte doktor na sone strašil, že to môže prísť o 2-3 týždne skôr ako mám termín ...

benice
18. jún 2011

@penelope10 Blahoželám Ti k narodeniu synčeka a prajem mu veľa zdravia a šťastia a mamičke veľa síl 🙂

kaara1980
18. jún 2011

@lucia963 predpokladám,že už si v nemocnici 😉 Drž sa
pri druhom dieťati sa má ísť vraj už keď sú pravidelné každých 10 minút,lebo je to rýchlejšie

benice
18. jún 2011

@ejkam Blahoželám k narodeniu Tomáška a prajem mu veľa síl, zdravia a šťastia .... A taktiež veľa síl mamičke 🙂

megi1989
18. jún 2011

@kukujka No, tak u nas by to uz mohlo prist 🙂 myslim, ze zakazdym, ked mi stvrdne brusko, tak citim bolesti, ale stale nie nejako moc silne, este trosku pockame, ulozim synceka spinkat, a potom vklude z postielky budem sledovat ci to naozaj mozu byt kontrakcie - nechcem zbytocne cestovat 30 km 🙂
A inak ako sa mate ? Malicka ti uz papa pravidelnejsie ? 🙂

9lea
18. jún 2011

Ahojte kočky, ja som tu od včera večera nebola a teraz som hodinu čítala príspevky, a tu každý doma z pôrodnice, alebo sa každému niečo deje a ja som stále tu. Ani neviem ako prešiel dnešný deň, od deviatej rána som sa činila a zastavila som sa asi pred hodinou a konečne sedím. Bolia ma nohy , najhoršie je to s tými bolesťami v podbrušku, neviem, prečo ma to tak bolí, keby sa aspoň niečo dialo, ale okrem toho nič, len ten hrozný tlak.

9lea
18. jún 2011

@lucia963 prajem veľa síl pri pôrode, ak to už ovšem nemáš za sebou 🙂

ajjkas
18. jún 2011

@silviadaisy30 ahoj,ja neviem či je to dobré budit dieta aby papalo,tak ako napisala kukujka,treba jej dat ked si bude pýtat,normálne ma zarazilo že ti to povedali v porodnici,ja som mala asi slabsie mlieko,tak mi moja vstavala každe 2 hodiny,ale raz za cas sa stalo,že si pospala aj dlhšie hlavne poobede,ale vždy som zavidela mamickam ktore kojili len niekedy po polnoci a potom až nad ránom,podla mna to dieta hladne a smadné spinkat nebude.Bud rada,že si mozte pospat 🙂 🙂

kukujka
18. jún 2011

@megi1989 tak dufam,ze to uz budu kontrakcie,ja som ani po tom velkom odteceni naraz nemala ziadne pockala som doma hodinu a potom som radsej sla.my sa mame dobre len keby sme v noci lepsie spali mala sa uz rozpapala v pondelok sme boli na vazeni a uz mala svoju povodnu vahu na dalsie vazenie ideme zas v pondelok tak uvidime ci to zas bude viac

9lea
18. jún 2011

@kaara1980 kuchyňa vyzerá štýlovo a super, potom fakt pošli foto tej tvojej. 🙂

kukujka
18. jún 2011

@ajjkas mne tiez v porodnici povedali,ze ju mam budit ked bude spat dlhsie ako tri hodiny ,ale ked spi aj 4 tak ju necham kym sa zobudi ved ona najlepsie vie kedy ma papat.ja som ju aj zo zaciatku budila tak ako mi povedali,ale potom som zistila,ze je to hlupost

9lea
18. jún 2011

inač všetkým novým maminkám gratulujem a prajem veľa, veľa zdravíčka a skore zotavenie 🙂

ajjkas
18. jún 2011

@kukujka ja neviem teda,to mi je nejaka novinka,,budit deti aby sa napapali.Počula som,že niektoré mamičky robia detom režim,že ich budia na kupanie a na všetko,ale ze to uz kazu aj porodnici? neviem,to je na kazdom ako si to zariadi,ale urcite by som sa opýtala,že prečo,čo sa stane po 3 hodinách?

lucia963
18. jún 2011

som stale doma,mam taký pocit ako keby sa to zastavilo a pri tom som doteraz upratovala a vešala prádlo,tak neviem

lucia1981
18. jún 2011

@silviadaisy30 no ja neviem, ale ja som tiež drobčeka nikdy kvôli papaniu nebudila a určite to nebudem robiť ani teraz pri druhom... 😉

9lea
18. jún 2011

@lucia963 a ja že už máš po, tak dúfam, že sa ti ešte niečo rozbehne 🙂