Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@9lea ja tiež veľmi zapúcham posledný týždeň. Dnes ked som vtala tak som musela najskôr rozhýbať ruky a prsty, lebo mám valčeky a nedalo sa mi ani šálku mlieka poriadne chytiť. nevieš niečo čo by nám pomohlo?
@mirkafrost tak ty to už máš týždeň po termíne, to ťa už obdivujem, aj ja som dúfala, že zajtra nebudem musieť ísť, ale už teraz tuším, že budem musieť ísť a znova, a aj tak sa dozviem to isté, že ešte nič, ale môže to prísť každú chvíľu. A opuchnutá som aj ja, ani neviem čo na to, lebo keď to doktorovi poviem, tak mi povie, že pokiaľ nemám vysoký tlak, tak je to normálne, len keby to aj tak nebolelo.
@mirkafrost ja presne to isté, uplne tučné prsty a boľavé, členky si nevidím, tie splynuli neviem kde.
@9lea podla mna by nemali nechávat ženy prenášat,ked to nie je na termín,tak na druhý den do nemocky a vyvolat,ved pozerá,.že niektorré tu dost prenášajú ako napr. @mirkafrost 6 dní je už podla mna vela 😖
@9lea ja som minulý týždeň išla na poradňu s tým, že mi dr. povie tak chodte si po tašku a rýchlo do nemocky, lebo mi tu porodíte... ale to asi každá z nás chce počuť a oni nás tam vždy odmenia vetou, že počkáme a to môže byť kedykoľvek. Veď aj ty máš dnes termín a bolo by fajn kedy sa ti to podarilo, veď nedeľniatka sú vraj najlepšie detičky.
Dobré ráno prajem 🙂 Ja sa dnes cítim akosi divne ... Spala som ako všetky posledné noci kadejako ... V noci sa tiež často budím na to, že mi treba ísť na WC a potom aj hodinku - dve neviem zaspať a len sa prehadzujem z boka na bok ...
Baby, potrebujem radu ... Ráno, keď som bola na WC, som mala taký svetloružový výtok alebo čo to bolo a aj na intímke mám taký svetlohnedý fliačik ... Myslíte, že to je tá hlienová zátka??? A ešte mám v podbrušku také bolesti ako som mávala pri menštruácii ... Môže sa blížiť už pôrod???
Inak fakt by to bol krásny darček, kebyže sa nám dnes narodia detičky - na Deň otcov 🙂
Baby nás tu už fakt veľa neostane, štyri alebo päť, ktoré si budeme stále písať, už ma bolí tam a tam a stále nič.
@mirkafrost neboj do rana este daleko mozno poradna nebude.ja som pocas tehotenstva nemala problem s opuchmi,ale po porode som mala nohy riaaaadne spuchnute som s tym nic nerobila a same odislo takze recpt neviem mozno ti tu baby nieco poradia
@benice ahoj, z vlastnej minulotýždňovej skúsenosti viem , že zátka má byť taká hlienovitá ale hlavne musí to byť hnedý výtok ako stará krv alebo taká ku koncu menštruácie a nie svetlo ružový. Ak máš svetlo ružový a taký redší mala by si ísť k dr. na to ma dr upozorňoval.A ak máš k tomu aj bolesti tak by si mala aj ty pokoj v duši, kedy ti nejaký dr. povedal že je to ok ako potom ,ľutovať že si niečo zanedbala.
@kukujka no len ja už som z toho trošku na nervy, naozaj od vtedy ako si tu píšem som nevidela ani jednu čo nechali takto dlhšie prenášať. však ak nič do rána tak ráno u doktora uvidím čo spravia so mnou. včera tú podložku nanny čo ste si tu písali, si kde objednávala.?
@mirkafrost Svetloružové to bolo len na WC papieri, keď som sa utierala ... Ale na intímke mám taký svetlohnedý fliačik ako ty píšeš ... ako keď sa mi končievala menštruácia ... Tak neviem čo to ... Ale myslela som si, že tá hlienová zátka ... že jej má byť viac a nie tak máličko ...
@benice no má to byť skôr ten hnedý a množstvo je individuálne, a mne sa to uvoľňovalo od pondelka a ešte v štvrtok ráno som tam mala také zvyšky. No a u niekoho nastane pôrod ešte v ten deň ako mu to začne odtekať no a u niekoho čo je môj prípad nenastane a prenáša sa ďalej 😀 , je to veľmi individuálne. Hlavne aby s teba netiekla krv taká čerstvá, lebo vtedy obvykle už niečo nieje v poriadku.
@mirkafrost Ďakujem ti veľmi pekne ... Ja som mala aj včera taký hnedý výtok, ale len trošku a dnes trocha viac ... Ale akurát som čítala článok o príznakoch blížiaceho sa pôrodu a tam bolo písané, že výtok nemusí nič znamenať ... Že musia byť buď pravidelné kontrakcie alebo musí odtiecť plodová voda ... Takže asi nič nebude a zajtra pôjdem pekne-krásne do poradne ...
@mirkafrost ..mne tiez odtiekla hlienova zatka 3 tyz.pred porodom a to hned po vysetreni lekarom-kym som prisla domov, mala som celu intimku od hnedeho vytoku ako koncu menstruacie.. inac termin porodu som mala ako ty 13.6., ale rodila som 10.6. planovane s vyvolavackou..
@ingemor a keď si rodila s tou vyvolávačkou bola si už aspoň čiastočne otvorená alebo ako to bolo. Lebo mne povedal doktor, že pôrodné cesty ešte nie sú zrelé a tiež som otvorená len na jeden prst. A keď ti dali vyvolávačku tak čo sa potom dialo, ak môžeš tak napíš, veľmi sa toho obávam, ale len pre to, že vlastne neviem do čoho idem.

@ajjkas ja chcem ísť, mne sa dnes snívalo také krásne bábätko, že bolo moje a že som ho nechcela nikomu ukázať a že to bol chlapček, tak možno to bude on, ktovie. Aj tak nemám žiadne pocity, či on alebo ona.