Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@mirkafrost ale tie nany monitory maju aj v tom obchode mamickin sen,ci ako sa to vola tam co je lekaren janskeho hned oproti.
@kukujka no začala som premýšľať že si to zakúpim, ale ďakujem za radu, už ste po obede, maličká ako? je dobručká? ja som pozerala , že čo je dobré na to šitie , tak umývať repíkom a potom tam je taký komplikovanejší recept s listami skorocelu, ktorý musíš rozdrviť atď, takže ti asi neporadím. Tie veci čo si kúpila v lekárni, pomohlo niečo?
zdar kočeny.Ja som stále celá.Dnes zahajujem vyvolávaciu etapu číslo 2,nakoľko dnes máme deň 0 😕 .Od rána máme tour de obchody-zas.Klasika baumax,TPD a boli sme kuk v byte.Kuchyňa je super,ale ešte ju príde chalan zajtra dokončiť,takže to ešte nieje úplné.Ešteže som si včera napácovala morčacie rezne a hneď ráno uvarila ryžu,pretože sme sa skočili len domov najesť a pálime zas do ikey ☹ .Inak ja sa veru na pôrod necítim,škoda.Bola som presvedčená,že malá pôjde presne na termín,aj keď do polnoci ďaleko....nejak tomu ale neverím.A zajtra zas do poradne 😠
@kaara1980 ja som už myslela, že si ma v tom nechala samu, tak teda si opäť akčná, ja dnes ako nedeľa, zase sa vyležím, oddýchnem si a zajtra v poradni bude to isté, až mám strach tam zajtra ísť, že čo mi zas povedia. 🙂 Ale ako vravíš do polnoci ďaleko, tak, ale ak to nepríde dnes, tak nech už ani zajtra nie a od utorka bude račik.
baby tak mňa začalo bolieť brucho, bolesti ako cez menzes ale zatiaľ čo sa tak sledujem tak asi každých 15 minút ma začne bolieť potom to prejde, takže nič moc a inak žiadne príznaky aj keď malý mi už zase hovoril "maminka choď do tej nemocnice pre Lennyho a myslím to vážne...." a tváril sa pri tom ozaj dosť dôležito..... 😀
@mirkafrost to sitie je lepsie aj bolesti odchadzaju len zatim mi vypadli len dva stehy este je ich tam vela mohli by aj ostatne uz vypadat.male dnes celkom dobre boli sme v tescu kupit plienky a este spi,ale predchvilou sa pospucala poprdkala a spi dalej ale uz dlho nebude zobudi sa,ze je pokakana
ahojte aj my sme tu 😉
@9lea zátka odísť nemusí, ani vôda odtiecť, keď sú pravidelné kontrakcie treba ísť. naopak zátka môže odchádzať aj niekoľko tt pred pôrodom, aj voda môže odtekať postupne, alebo odtečie naraz, potom nastúpia bolesti a šup do pôrodnice. teda to len z počutia. prax ešte nepoznám 😲
my dnes ako včera, malý sa prevaľuje, sem-tam pichne tam dolu, ztvrdne brucho.
čo som tu nebola sú tu dve nové detičky! blahoželám rodičom a želám hlavne nech ste zdravučkí!!! 🙂
@janka830 nič som nevyužila, asi len ten pohyb, lebo ja som celý týždeň vždy hyperaktívna, stále niečo robím, ale to je všetko, jem všetko možne, ovocie, kapustu a aj čokoládový puding bol spomínaný a nič. Len ja sa tej vyvolávačky bojím, Tebe aspoň hovorili, že ak nič, tak ťa pošlú do nemocky či nie. Lebo mne to na minulej poradni spomínali a ja nechcem ísť, to je tam hrozne, depresívne a neviem čo ešte. ☹
@9lea aj ja sa veľmi bojím vyvolávačky , snažím sa preto nejako tomu preddísť..lekár povedal že tomu otvoreniu krčka by mohli pomôcť práve spermie, lebo vraj obsahujú niečo čo aj tie čípky na vyvolávanie...tak skúšame s mm, lebo naozaj mám z tej vyvolávačky strach...lekár mi povedal že podľa toho ako na tom bude v pondelok ten krčok tak sa potom dohodneme že čo spravíme, stále dúfam že už budem nejako otvorená, ale.. ☹ povedal aj to že ak v pondelok nič tak by som išla potom ešte vo štvrtok na poradňu a spravil by nejaký hmat či čo...
Ahojte baby, tak sme s malinkou Simonkou konečne od včera doma. 🙂
Také malé zhrnutie: cisarák bol relatívne ok (ešte teraz mi je divné, aká som bola po celý čas pokojná), po ňom to bolo celkom že aj zlé, ale zvládli sme to nejak a dávam sa pomaly dokopy. Simonka mala pri narodení 4020 g a 52 cm, takže celkom valibuk. 🙂 Teraz sa trápime s kojením, mliečko by aj bolo, len ho nevieme dostať von, tak bohužiaľ prikrmujeme.
Záver: malinká je to najúžasnejšie, čo sa nám doteraz s mojím milovaným manželom podarilo. 🙂
@janka830 dr. asi myslel hamiltonov hmat. a este k tomu sexu. pri nom sa vylucuju prostaglandiny, ktore zmakcuju krcok. potom sa dáva infúziou oxytocin a ten sa spusta aj pri masazi bradaviek aspon 15 minut niekolkokrat denne 🙂 tu je o tom hamiltone: https://www.starostlivostodieta.sk/clanok-prena...
@janina7911 gratulujem ku krásnej Simonke!!! ty si mala plánovaný cs?
@janina7911 blahoželám ku krásnej princezničke.... 🙂
tak ja stále nič i ked tiež som mala okolo obeda nejaké menštruačné bolesti,každých 7 min. ale tiež to prešlo 😉 tak ako u teba @lucia1981 my asi pojdeme spolu. 🙂
@9lea tá hlienová zátka nemusí odíst,ja som o žiadnej zátke nevedela,pri prvom mi prišli bolesti a utekala som pri prav. kontrakciách do porodnice 😉
@janka830 a prečo sa tak strašne bojíš vyvolávačky?

@mirkafrost ten monitor som kupila od jednej mamicky zo zh mala inzerat a bol este v zaruke