Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
hm,škoda tak držím aspoň palčeky nech to aj tebe dobre dopadne 🙂
@mirkafrost sa ti urcite oplati pockat si na drobceka ved on ti to potom vsetko vynahradi.mne to brusko uz trosku zacalo aj chybat sa mi pacilo byt tehotna
@kaara1980 ano velka tam vyzera byt vobec nie na dva tyzdne
@ingemor zvladame zatial vsetko mozem povedat n vybornu aj ked v porodnici som bola zufala,ze to nedokazem nasli sme si system zvykli si na seba a uz sa len so vsetkeho tesime
baby, uff ale ste toho popísali za dva dni...
všetkým novým maminám prajem veľa zdravia, mliečka, pohody a lásky... nech si na seba s bábätkami rýchle zvyknete 🙂
My sme boli cez víkend u našich, včera prišiel mm, tak som rada, že je už doma. Od večera ako sme prišli domov periem už 3 várku, chcem všetko vyvešať, aby mi to poschlo a zajtra aby som stihla požehliť... potrebujem si podokončovať ešte nejaké veci, veď v utorok už ideme do nemocnice 😕 bože ako to ubehlo, nechce sa mi veriť. Začínam mať trochu strach, lebo viem čo ma čaká... ale nechcem na to ešte myslieť, lebo ma chytajú rôzne nálady a začínam byť nejaká precitlivelá 😨 Juj.. dosť už !!
tak ako to vidím, ďalší deň za nami a stále sme tu 2 v 1. Ja mám zajtra normálne strach ísť do poradne, že čo mi tam povedia, vôbec sa mi tam nechce, a už sa mi nechce vymýšľať ani žiadne vyvolávače a urychľovače, všade ma pichá, bolí, občas pichanie v krížoch ako pred menštruáciou, ale už to ani neberiem vážne. Takéto čakanie, to je hrozné. 🙂
Dobré ránko prajem 🙂
tak ja stále 2v1, ale myslím že dneska v noci som cítila prvýkrát kontrakcie...začali o 22:50 trvali len krátko a 23:10 začali znova ale len také silné fakt ako pri menštruácii (teda myslím, lebo ja som mala vždy len bezbolestnú)..a potom som zaspala takže asi sa už neopakovali... 😅 ale dneska ráno som sa zobudila a mám taký hnedkastý výtok, tak sa snáď dneska niečo pohlo dopredu.. 😅 dúfam...uvidím čo povie Dr. na poradni, aj keď tá ma čaká až neskoro poobede...
@lucia963 ja idem rodiť do ružinova, len teda ešte neviem kedy 😉 držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂 možno sa stretneme...
ahojte,aj ja sa hlásim stále guľatá.Tak ako mi bolo večer všeliako,tak mi je teraz úplne fajn ☹ O 11tej idem do poradne,normálne mám blbý pocit,že mi zas dr povie,že sa nič nedeje.Síce už cítim viac tlaky na spodok,ale bruško mám stále vysoko.Najhoršie je,že zas ako pri Jakubovi,mám falošné kontrakcie raz za uhorský rok.
ahojte 🙂
tak sme sa aj my prehupli do 40tt 😅 v noci som sa zobudila na bolest ako pri ms ale nebolo to nic strasne, aj som zaspala a teraz nic.
kaari tie tlaky také ťahanie a pichanie az dolu myslíš? aj ja to mávam ale brucho tiež vysoko. zajtra uvidíme čo bude na poradni 😕
@janina7911 gratulujem, Simonka je nádherná. Super váha 😀 😀 😀 S tým mliečkom držím silno palce aby sa to spustilo.
@kukujka aká je krásna.
dobre ranko,tak a zase dalsi vikend este s babetkom v brusku,aj ja idem dnes na poradnu ale az o jednej.Kabelu mam pre istotu v aute nachystanu ale neviem ci to bude treba.Ja som mala vcera velmi zly den,Citila som sa hrozne bola som cela ubolena ,nemotorna kazdy pohyb mi robil problem a bola som z toho strasne nervozna a nerobim nic ine len lietam na wc.tesim sa strasne na malicke ale uz by by sa mi aj velmi ulavilo od bolesti keby sa narodilo...
@janina7911 Ahoj, gratulujem k dcérke. 🙂 Vyzerá skôr drobučká ako valibuk,aspoň na fotečkách. 🙂 😉
Dobré ránko prajem. Konečne som si všetko prečítala, čo ste tu za ten deň popísali. 🙂 Dobre som sa aj vyspala, to bude možno tým, že sme zase v spálni, je hotová!!! Hurá. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dnes je tu chladno, fúka vietor, ale nevadí lepšie keď je horúčava, už nevládzem byť na slnku.
Som zvedavá komu sa to už rozbehne a pôjde rodiť. 🙂 Ešte nás tu zopár ostalo. 😉
ahojte! prajem všetkým dobré ráno a pekný deň! ja mám za sebou hroznú noc, vôbec som nevedela spať, mala som bolesti už od večera ale teraz zase nič, už mám z toho nervy aj mm už bol včera pripravený že ideme lebo tá bolesť sa stupňovala a vyrážala mi až do krížov ale to bolo všetko, tak to vidím na ďalší týždeň strávený tu na MK ako kinderko.... 😀
@kaara1980
@nela00 Ahojte, presne to isté mávam, čo tu opisujete pichanie a podobné bolesti, už ich mám aj dva týždne, no nič sa nedeje, tak ja ešte určite mám čas. 🙂
Ale Vy by ste už mohli ísť pekne bezbolestne rodiť, nech máte už konečne svoje detičky pri sebe. 🙂 😉
Potom sa nezabudnite podeliť s nami, že ako Vám prebiehal pôrod.
@lucia1981 Ahoj, tak tu ešte spolu chvíľu asi pobudneme a popíšeme, aj keď by sme to už chceli mať za sebou. Hoci sa toho celého strašne bojím. ☹ Ja som zvedavá, čo mi povie doktor zajtra v poradni, ako to tam dolu vypadá, dva týždne ma nepozrel, tak dúfam, že sa zajtra vyjadrí!!! 😠
@monitas84 to pocasie je fajn,len mi robi problem to oblecenie pretoze uz mi je vsetko male uz fakt nemam co na seba natiahnut mam strasne velke brusko ...ja zase naopak strasne zle som spala stale beham na wc,mam velmi skarede sny za poslednu dobu a rano tak pri pol siestej nemozem spat..tak potom to dobieham poobede hodinkou

@ingemor gratulujem,prajem veľa veľa zdravíčka, malá je krásna 🙂