icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
20. jún 2011

@lucia1981 dík,ale fakt to nevyzerá na pôrod.vy máte aspoň kontrakcie,ale ja takmer nič.Asi mám maternicu z pancieru 😠 .Tašku neberiem 😀 ešte má čas.Ale moja mama mi včera volala,že neporodím,lebo ešte nemá kúpené šampanské.Takže dnes dúfam,že si ho kúpi 😉

monitas84
20. jún 2011

@nela00 Ahoj, pekne už máš tiež 40 t.t. No super, tak to máš už tiež za dverami. 🙂 Každú chvíľu to budeš mať za sebou. 🙂 Ja som v nedeľu začala 39 t.t. Vidím, že obe chodíme utorky do poradne. 😉 Tak si zajtra napíšeme ako sme dopadli a čo nám dobrého povedali. 🙂 😉

kaara1980
20. jún 2011

@monitas84 zas obrovský strach mať nemusíš 😉 .Až také strašné to nieje.Práveže máš výhodu že to bude prvý krát,nevieš do čoho ideš.Ja sa skôr bojím toho ako to zvládnem.Prvý krát som to zvládla napodiv v pohode a keď si na to spomenie,tak nechápem samú seba aká som bola kľudná.

monitas84
20. jún 2011

@leni831 Veru s tým oblečením som tak pomaly už aj ja. Ale už to nejako vydržíme, potom sa budeme obliekať a parádiť, dúfajme. 🙂 Ja sa teším na nášho maličkého, budem si ho pekne obliekať, parádiť, také krásne detské oblečenie je všade, človek si ani nevie vybrať. 🙂
Tak si pospinkaj poobede, to aj tak dobre padne. 🙂 😉 Mňa dnes ešte čaká upratovanie oblečenia do skríň, tak sa dúfam nebudem nudiť. Musím zavolať kaderníčke, v sobotu sa so mnou nechcela moc baviť, nerobila, mala voľno, čo som nevedela a vyrušila som ju. ☹ Chcem,aby ma čím skôr vzala, len neviem,či bude mať niečo voľné, keďže sa k nej treba objednávať aj mesiac dopredu. ☹ Tak mi treba neskoro som to vymyslela. 😠

andrea1977
20. jún 2011

ahojte kocky, tak sme s matejkom doma 😀 narodil sa 15.6., 3500 g a 48 cm. tie ktore to mate pred sebou drzte sa, lebo ja to tu tak skoro nestihnem docitat, ze ktore ste porodili 😉

nela00
20. jún 2011

@monitas84 no zajtra uvidíme či sa niečo pohlo 😉 hlavne nech je všetko ok
🙂 a spálňa ako? určite sa podarila 😉
fakt budete chcieť epi? to sa pýtajú na príjme?

lucia1981
20. jún 2011

@monitas84 ja si tiež myslím, že báť sa nemusíš, nie je to také hrozné ako niektorí hovoria a keď uvidíš toho maličkého drobčeka tak v tej chvíli zabudneš na všetkú bolesť čo si musela zvládnuť.... 🙂

leni831
20. jún 2011

ja som velmi zvedava na poradnu pretoze vzdy ako som tam prisla tvrdili ze s mojim nalezom urcite porodim skor takze by som mala mat doma uz trojtyzdnoveho drobca,no a nakoniec prenasam..mam aj troska obavy preco sa nic nedeje ked som tolko otvorena...naozaj neviem som z toho dopletena teda

lucia1981
20. jún 2011

@andrea1977 blahoželám a prajem veľa zdravíčka a šťastíčka a nech Vám drobček robí len samú radosť.... 🙂

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 Kľudná??? Ty musíš byť potom veľmi kľudný človek. Čo Ti môžem v dobrom závidieť. Ja po tých potratoch a všetkom zlom a bolestivom som skôr nervózna, histerická, urevaná......................už radšej ani nechcem pokračovať čo všetko ešte!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Drahý ráno predtým než išiel do roboty sa prihováral malému, že izba je hotová, postieľka pripravená, aby už išiel von konečne. To sa mu povie tak ľahko,aj ja ho tu chcem už mať no asi strach z pôrodu je váčší a asi sa bude stále len stupňovať. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nela00
20. jún 2011

@andrea1977 gratulujééém! pekné miery 😉 Matejkovi do života len to najlepšie!!!! nech rastie do sily a robí rodičom radosť! a aký bol priebeh?

monitas84
20. jún 2011

@andrea1977 Ahoj, gratulujem, prajem všetko najlepšie, hlavne veľa zdravia a mliečka!!!! 🙂 Pekné miery má maličký. 🙂

monitas84
20. jún 2011

@nela00 Ahoj, spálňa hotová, ešte chcem kúpiť tie nálepky na stenu k postieľke. 🙂 Potom dám aj fotečky. Tu v pôrodnici epi nedávajú, takže nič také nehrozí.

andrea1977
20. jún 2011

@nela00 velmi dobry, fakt, to som vobec necakala. asi od rana 6,00 zacali bolesti, o 8,30 som isla do porodnice, tam mi asi o 10,00 odtiekla spolu zatka a voda a o 11,20 bol na svete 😀 ked ma o 9,00 prijimali bola som otvorena na 4 cm

leni831
20. jún 2011

@andrea1977 gratulujem

kaara1980
20. jún 2011

@monitas84 ja som potratila v 9tt.Tak to ti môžem povedať,že pôrod sú oveľa znesiteľnejšie bolesti.Potratila som v noci v nemocnici-2týždne ma tam držali a aj tak nič z toho-a ako som šla v tých bolestiach na wc,tak som tam na chodbe odpadla.Normálne som nevedela o svete.Pôrod je niečo iné,toho som sa inak tiež bála,že to bude také isté,ale nebolo.Takže neboj 😉

nela00
20. jún 2011

@andrea1977 no super! ešte raz gratulujem! a som zvedavá na Matejka 😵

kaara1980
20. jún 2011

@andrea1977 gratulujem a želám vám všetko len to najlepšie 😀 .Si odtiaľto zmizla,tak hneď bolo jasné,že už si v nemocnici 😉 .Bol ten druhý pôrod ľahší,či ťažší ako sa hovori?

andrea1977
20. jún 2011

@kaara1980 tento bol lahsi, ale asi len preto, ze mi ho nemuseli vyvolavat , ale aj prvy bol v pohode 🙂

andrea1977
20. jún 2011

vsetkym dakujem za gratulacie, hadam sa este dnes pripojim a pridam foto, pa

kaara1980
20. jún 2011

@andrea1977 jej,si ma potešila....dúfam,že mi ho nebudú tiež zas vyvolávať 😠

ajjkas
20. jún 2011

Dobré ránko.tak ja sa tiež hlásim ako 2v1,ale nevadí,termín mám až zajtra 🙂 Bolesti včera mierne,ale prešli tak dúfam,že do stredy vydrží a uvidíme čo v poradni 😉

@andrea1977 Gratulujem k malému,aj k dobrému porodu,hlavne sa držte,vela,vela zdravíčka..tak vidíš dočkala si sa,teraz ešte my 😉

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 To mi je veľmi ľúto, tiež viem veľmi dobre aké to je. ☹ Hovorím si, že možno po tom zlom, budem mať bezproblémový pôrod. Musím sa k tomu postaviť pozitívne. 🙂 😉

kukujka
20. jún 2011

@nenullienka dakujem aj tvoj krpcek je nadherny

lucia1981
20. jún 2011

..baby tak ja som sa dala na rozmrazovanie chladničky a už teraz fučím ako lokomotíva, asi to nebol dobrý nápad.... 😒 vôbec nevládzem s dychom a zase ma začína bolieť brucho.... 😒

ajjkas
20. jún 2011

@monitas84 to si pekne napísala,určite si si vytrpela dost,tak naozaj a spon ten porod by si mohla mat čo najmenej bolestivý. Inak ako v tej novej spálni? korely sú tam? 😀 alebo si ich už vystahovala? 🙂

ajjkas
20. jún 2011

@lucia1981 tak kašli na mrazničku,len pekne oddychuj,ja seba v posledné dni nespoznávam,na to aká som bola celé tehu aktívna,tak teraz len posedávam,no a vobec nič sa mi nechce,nejak sa nemožem k ničomu prinútit 😖

lucia1981
20. jún 2011

@ajjkas ja som toto odkladala už vyše týždňa a keď to neurobím teraz tak tak skoro to nebude, veď čo ak pôjdem o chvíľu rodiť...??? 😀 😀 😀 nejako to dokončím a potom ľahnem a už asi prstom nepohnem.... 🙂

ajjkas
20. jún 2011

@lucia1981 tak tak,treba oddychovat kým možme,potom už budeme zabehnuté v kolotoči domácich prác,tak nám pojde všetko od ruky 😀 ja idem ešte na nákup a zasa telka až kým nepojdem po malú. 🙂

lucia1981
20. jún 2011

@ajjkas na tú telku sa už teším aj ja, ľahnem, pustím si nejaký romantický film a behom 10 minút zaspím.... 🙂