icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

monitas84
20. jún 2011

@nenullienka Ahoj, tak si ma nepotešila s tymi plienkami. ☹ Ja som si tiež kúpila Pampersky a už som počula sťažnosti, že nie sú dobré!!! Presne tento istý problém mali aj iné, že pretiekli. 😠

zufzufmeister
20. jún 2011

Kks, ale ja už mám dosť, neviem čo mi je, mňa nenormálne bolia kríže od včera, nemohla som ani spať, a všetky kosti, už som si myslela, že možno sa bude dačo diať, ale nič, akurát ma všetko príšerne bolí... Dúfam, že na mňa niečo nelezie... celkovo mám dosť, ja ak budem prenášať čo len jeden deň, tak to bude, so mnou už nikto nevydrží, nervózna som ako pes :(

monitas84
20. jún 2011

@andrea1977 Je krásnučký a zlatučký. Gratulujem môžeš byť hrdá mamička. 🙂 😉

monitas84
20. jún 2011

@lucia1981 Kam si sa nám to rozbehla??? 🙂 No veď ma počkaj predsa. 🙂 Fakt tu ostanem pomaly sama a môžem sa sťahovať k júlovkám. ☹

monitas84
20. jún 2011

@zufzufmeister Ahoj, neboj sa už to príde skoro. 🙂 Nebuď nervózna tým si to aj tak skôr neprivoláš. 🙂 Kubko si povie sám kedy pôjde von. Aj, keď to čakanie je strašné, lebo nevieme kedy to príde.

kaara1980
20. jún 2011

tak kočeny,som doma z poradne.som si tam dnes posedela 3 hodinky,dr došiel neskoro a ešte aj utekal k pôrodu medzi tým....Dnes som sa ako vždy nedozvedela nič,ale pri vyšetrení som skoro zdochla od bolesti.Vraj ak neporodím zajtra,tak v stredu o 9tej sa mám hlásiť na pôrodnici.Dievčatá,ale myslím,že dovtedy nevydržím.Dnes ma chytajú nejaké časté bolesti a aj kontrakcie mám častejšie.A malá je už asi dolu,lebo ledva chodím.Takže hurá,blíži sa to 😕

kaara1980
20. jún 2011

@andrea1977 jejooo...inak som si všimla,že samé vlasaté detičky sa nám tu rodia 😉

lucia1981
20. jún 2011

@monitas84 neboj sa ešte som tu, zatiaľ sa skoro nič nedeje a ja leňoším pred telkou a manžel príde až večer takže bez neho by som aj tak rodiť nešla... 😀

lucia1981
20. jún 2011

@kaara1980 tak super správičky, vidíš možno už len pár hodín a budeš to mať za sebou, držím palčeky nech je to čím skôr... 🙂

mimiss
20. jún 2011

@andrea1977 gratulujem k maličkému.. 🙂 je nádherný sa narodil o den neskôr aj taký vlasatý ako ta naša bambulka 😀

kaara1980
20. jún 2011

@lucia1981 no dúfam,však ak nie teraz,tak v stredu vraj rodím určite....len nechcem vyvolávačku ☹

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 Super, teším sa s tebou, nech to už máš čím skôr úspešne za sebou. 🙂 😉

9lea
20. jún 2011

@andrea1977 Gratulujem k maličkému a prajem veľa, veľa zdravíčka. Malinky je krásny 🙂

monitas84
20. jún 2011

Mám radosť, podarilo sa mi na zajtra nasáčkovať ku kaderníčke, tak pôjdem rodiť aspoň upravená. 😀
Povedala som jej, že ja potrebujem čím skôr prísť a dala ma na zajtra. 🙂 Tak, kéď skončím v poradni, šup do kresla ku kaderníčky. 🙂

lucia1981
20. jún 2011

@monitas84 ja by som tiež tú moju chcela ešte v stredu stihnúť.... 🙂

9lea
20. jún 2011

Ahojte kočky, tak dnešná noc ukrutná, samé somariny sa mi snívali a stále som bola na wc, to mi ale najprv vždy stvrdne bruško na skalu. Ráno som mala taktiež poradňu, kde som si sadla, a čakala takú necelú hodinku. Sestrička ma v tom zavolala i ja som sa nemohla postaviť, lebo ma už tak tlačí v podbrušku, také dve ženy asi tak v 37 tt na mňa tak ľútostivo pozerali. Potom keď mi sestrička namerala už vysoký tlak a videla aká som opuchnutá už ma ani nikam neposielala ešte čakať, len ku doktorke. Ta mi povedala, že všetko je pripravené, hlavička nízko, už len nechápe, prečo sa tomu babätku tak nechce, ale že si myslí, že keby som si ešte poriadne užila jeden pohlavný styk, tak do zajtra to mám za sebou. Ale ak nič, tak v stredu mám taktiež už nástup do pôrodnice a tam to budú asi vyvolávať. Ach jej, jaj, juj, ešte nemám stres, ale zajtra večer ma už asi chytí, ak sa to samo nespustí.

mimca20
20. jún 2011

@monitas84 No neboj, neostavas tu sama. Este som tu aj ja, my mame termin teraz v stredu, ale tiez to na nas dajako nejde tak uvidime 🙂. Kedy to mas termin??

lucia1981
20. jún 2011

@9lea tak ty to už tiež budeš mať čo chvíľa za sebou a už si sa pobalila? 😀

9lea
20. jún 2011

@lucia1981 no keby sa to začalo aj teraz, nebudem namietať, ale vyhlasujem tu a teraz, že sa idem teraz pabaliť 🙂 Takže sa idem teraz odmlčať, offline

nela00
20. jún 2011

@kaara1980 čo ťa bolelo pri vyšetrení? si otvorená? nerobil ti toho hemiltona?
@ivusik33 cs máš plánovaný lebo nie je otočené bábo alebo kvôli veľkosti?
@lucia1981 tak sa začína odchod zátky 😉 ešte ma predbehnete 😉
@9lea držím palce nech sa to rozbehne ešte do tej stredy 😵

kaara1980
20. jún 2011

@monitas84 no,ale teraz ako ležím,sa mi v celku popravilo..ale však prinajhoršom v stredu 😉
@9lea sme dopadli rovnako 😀 ,len mne sa neunúval povedať či sa aspoň krčok skrátil ☹
@nela00 joj neviem,len sa hrabal vo mne,asi prehmatával krčok či čo...no ale bolelo to riadne.možno aj preto,že som tesne predtým mala kontrakciu ☹

monitas84
20. jún 2011

@lucia1981 Neboj mi stíhame, aspoň dúfam. 🙂 😉

monitas84
20. jún 2011

@mimca20 Oficiálne 3.júla,ale môj doktor tvrdí, že to bude o dva týždne skôr, tak neviem. Viac budem vedieť snáď zajtra, idem do poradne. 🙂

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 To vie nahnevať aj mňa, doktor ma vyšetrí a poriadne sa nevyjadrí, tak ako máme vedieť na čom sme??? 😠 Zajtra mu dám kopec otázok po vyšetrení. Len či aj dostanem odpovede to ozaj neviem. 🙂

kaara1980
20. jún 2011

@monitas84 ja som sa ho opýtala,či to aspoň vyzerá na pôrod a odbil ma,že v stredu určite porodím 😠

monitas84
20. jún 2011

Vlastne podľa môjho doktora by som dnes mala ísť rodiť, povedal, že 20 júna to už príde. 😀 Radšej na to ani nechcem myslieť, ešte chcem stihnúť tú kaderníčku. 😀 Stále si niečo vymýšľam, ešte spáleň, potom kaderníčka, chudáčik maličký v brušku už nevie čo chcem, to bude asi z toho strachu.

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 No to som teda zvedavá, či bude mať doktor pravdu. Bodaj by to tak bolo, nech to už máš úspešne za sebou. Necháme sa asi prekvapiť. 🙂 😉

kaara1980
20. jún 2011

akurát zisťujem,aké znamenie by bola malá,keby sa zajtra narodila.tak mi vyšlo,že približne od 18:30 by bola rak,inak ešte blíženec
http://www.zverokruh.sk/vypocet-znameni-zverokr...

kaara1980
20. jún 2011

@monitas84 neostáva iné ako čakať 😀

nela00
20. jún 2011

moni aj ja mám podľa 3D termín dnes 😀

lucia1981
20. jún 2011

@nela00 neboj sa ja Ťa určite nepredbehnem, momentálne som o.k. trošku som ležala takže ma nič nebolí len som nejaká stále unavená, neviem sa poriadne prebrať..... ☹