icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
21. jún 2011

@lucia1981 no tak to ti to tiež prajem až na zajtra,no a tá zatka,tak to neviem,ale skús si to nájst niekde na nete,mne tu raz kaara poslala na to aj link,lebo som nevedela o žiednej zátke,ale včera som si akurát spomenula,že den pred porodom som mala také slabé krvácanie.Normálne som na to zabudla 🙂

kukujka
21. jún 2011

@monitas84 ahoj ja sa mam lepsie bolesti miernejsie stehy vypadli len dva este je ich tam vela ,ale uz aspon nekrvacam ani ked kojim,tuto noc sa budila cca kazde 2,5hodiny ale celu noc k nej vstaval manzel chcel aby som si odychla jedine co mi ju vzdy podal na papanie

lucia1981
21. jún 2011

@kukujka tak to máš potom zlatého manžela, ten môj je tiež taký, pri prvom drobčekovi som nekojila len 2 týždne a tiež veľakrát v noci ho nachoval, prebalil aby som si oddýchla a dúfam, že aj pri druhom bude taký.... 😉

monitas84
21. jún 2011

@ajjkas Ahoj, no veď im sa to ľahko povie, nie oni si to musia celé pretrpieť. ☹ Ináč akú si mala noc, vyspinkaná a oddýchnutá? Tiež som zvedavá, ktoré porodili. 🙂

monitas84
21. jún 2011

@ajjkas Slabé krvácanie a to môže byť???

kaara1980
21. jún 2011

ahojte.tak ja som stále bruchatá.V noci som tiež nič nespala.K ránu som mala aj bolesti,ale ani nie tak brucha,ale odspodu akoby ma chytil krč do krčka.trvalo to hádam 10 minút a normálne som sa naľakala.Odvtedy mám hnedý výtok.6eby som sa už pomaly otvárala?Dúfam,že to príde už dnes,nech mi to zajtra nemusia vyvolávať ☹
Inak aj mňa dnes bolí hlava,teraz neviem či z nevyspatia,alebo je zas zlá biozáťaž

kukujka
21. jún 2011

@lucia1981 ahoj a preco si tak malo kojla,stratila si mliecko?ano manzel je uzasny som stastna,ze ho mam

monitas84
21. jún 2011

@kukujka To som rada úprimne, že Ti je stále lepšie. 🙂 Máš zlatého manžela, keď k malej vstane a priloží Ti ju. 🙂 Potom ju dá aj odgrckať zakaždým alebo ako?
Ináč som to tiež hovorila manželovi, žeby mohol v noci vstávať k malému a prikladať mi ho, no som zvedavá 😀

kukujka
21. jún 2011

@monitas84 on ju najprv prebali poda mi ju napapa sa a da ju odgrgnut a potom ulozi do postielky velmi mi to pomoze ked takto vstava uz to dv noci urobil odkedy sme doma a sam to navrhne ked vidi na mne,ze uz nevladzem

9lea
21. jún 2011

Ahojte kočky, tak ja sa hlásim tiež ešte ako 2 v 1. Noc v pohode zaspavala som ako vždy, ale už som aj ja unavená z toho chodenia na wc a pálenia záhy, každú hodinku a pol musím ísť. Ale už sa aj u mňa pohlo, o štvrtej mi začala odchádzať zátka, úplne hnedý, tmavý vytok, no a odvtedy mám bolesti, dá sa to predýchať také tvrdnutie bruška, len mi je strašne zle na vracanie, stále ma naťahuje a už som asi dostala aj hnačku. Neviem či toto patrí tiež k predpôrodným príznakom, ale ak áno, tak dúfam, že do zajtra to bude za mnou.

monitas84
21. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, neboj nebudú Ti pôrod vyvolávať, príde to samo, aspoň podľa toho čo píšeš, veľmi dúfam.
Nech sa Ti to už rozbehne. 🙂 Hlava aj mňa stále bolí, už som aj jedla a neprestáva to, no dnes budeme mať asi taký deň. ☹

lucia1981
21. jún 2011

@kukujka ja som mlieko aj mala, ale maličký vždy keď sa najedol tak vždy plakal a nakoniec detská lekárka povedala, že aby sme ho netrápili že mliečko pravdepodobne nemám dobré, ono bolo vždy ako voda a tak sme prešli na UM... ☹

monitas84
21. jún 2011

@9lea Ahoj, držím Ti palce, nech to už máš úspešne za sebou. 🙂 Som veľmi zvedavá či budeš mať dievčatko alebo chlapčeka. 🙂 😉 Zajtra budeš mať svoje maličké už pri sebe. 🙂

kaara1980
21. jún 2011

@9lea včera jedna baba v poradni vravela,že ona celý pôrod prezvracala.že tak sa jej aj začal pôrod,zvracaním.Takže už to asi bude 😉
@monitas84 dík....no uvidíme,snáď sa to zas nezastaví.Ja som sa tiež schválom najedla,aj vody riadne napila a nič mi tá hlava neprechádza.Asi je tlak na prd

kukujka
21. jún 2011

@lucia1981 to ma mrzi dufam,ze pri druhom drobcovi uz bude mliecko dobre.ja som za zo zacitku s kojenim riadne vytrapila mlieko nie a nie prist az na stvrty den a to bola mala uz brutal hladna

lucia1981
21. jún 2011

@kaara1980 neboj sa už je to na dobrej podľa mňa, hnedý výtok mám aj ja od včera, ale mne začal ráno trval do poobedia, potom nič a dnes od rána zase, bolesti klasika ako každú noc... no ale u Teba to vyzerá, že fakt podľa mňa už dnes pôjdeš.... 🙂

lucia1981
21. jún 2011

@9lea ahoj! no ešte šťastie, že si sa včera pobalila lebo to aj u Teba vidím tak, že dnes už pôjdeš.... 😀

9lea
21. jún 2011

@kaara1980
@monitas84 No ja dúfam, že ak sa to ma začať, nech sa to začne, ale ja sa už asi dnes nenajem, lebo mi je fakt nedobre, a aj hlava ma bolí, normálne sa mi krúti. To bude asi tiež pre tlak, ja som už včera mala v poradni vysoký, dnes pri tomto stave je už asi vyšší, alebo čo.

kaara1980
21. jún 2011

@lucia1981 už v to dúfam,pre istotu som si hneď ráno skompletizovala tašku 😉

kaara1980
21. jún 2011

@9lea a pri pôrode sa ti ešte zvýši....aspoň pi.Tu v pôrodnici je vraj zákaz pitia ☹

lucia1981
21. jún 2011

@9lea veru ako píše kaara1980 aspoň sa snaž čo najviac piť....

9lea
21. jún 2011

@lucia1981 no to som už mala tušenie, a ešte včera som tiež rozmýšľala čo musím ešte dnes spraviť, tak ak niečo spravím, tak bude asi, že dám ešte vyprať, prezlečiem čisté periny, nech prídeme do čistého a to bude asi na dnes všetko. Lebo asi ak zostanem sedieť, tak to môže všetko aj prejsť, tak nech sa to radšej rozbehne. 🙂

9lea
21. jún 2011

@kaara1980
@lucia1981 No to ešte asi zvládnem piť, ale jedlo už ani pomyslieť, už len pri pomyslení mi je zle.

kaara1980
21. jún 2011

@9lea 😀 tak tie periny ti to určite rozbehnú.ja som tiež ešte chytro ráno umyla kúpeľňu a zložila prádlo...lebo by ma to tam hádam aj počkalo

koc1nka
21. jún 2011

Dobre ranko.Ja som bola vcera na ctg,vsetko ok,vysetroval ma dr.,ze som otvorena na 1prst,inak posledne 3dni bolesti riadne,no a ako som dosla domov,tak bolesti,ale nepravidelne a od dnes rano hnedy vytok,takze asi hlienova zatka.Ale ta moze odtekat aj dlhsie pred porodom,nie?

lucia1981
21. jún 2011

@koc1nka ahoj! ja mám hnedý výtok od včera ale s prestávkami a čítala som teraz na nete, že hlienová zátka môže odchádzať aj niekoľko dní pred pôrodom....

koc1nka
21. jún 2011

@lucia1981 sak prave,este sa nemozme tesit predcasne.Mas ho tmavo hnedy,ci bledohnedy?Mna tak napadlo,ze ked ma vcera vysetroval,ci mi nespravil ten hamiltonov hmat.Vysetroval ma dlho a vykrucal tam prstami,druhou rukou ma drzal za podbrusko a strasne to bolelo,som sa az rukami musela zapierat.

lucia1981
21. jún 2011

@koc1nka ja mám taký svetlohnedý a ja idem do poradne až vo štvrtok, teda ak dovtedy budem 2v1... 🙂

koc1nka
21. jún 2011

to cakanie je asi so vsetkeho najhorsie.Keby clovek vedel kedy asi az sa vie zariadit,pripravit a hlavne upokojit.Ja mam poradnu v piatok,ale ta spociva teraz tak,ze len zapise a nic sa ma ani neopyta,ze ako sa citim a tak.Ale sak jak do piatku vydrzim,tak sa mi usta nezavru od otazok,len ci sa aj odpovede dockam.Tak drzim prsteky,nech sa nam to pomaly odstartuvava.

lucia1981
21. jún 2011

@koc1nka môj doktor ten sa už na mne niekedy smeje, keď ho zahrniem otázkami a nezabudne sa ma spýtať "...to máš zase z nejakej diskusie z netu....? " 😀 😀 😀 tak ale zase vždy mi na všetko odpovie, ja som dosť ukecaná a on tiež, keby mi nič nepovedal, tak to si ani neviem predstaviť... len sa pekne aj ty popýtaj čo a ako aby si vedela.... 😉

janka830
21. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, aj ja som mala presne to isté ako ty ten hnedý výtok od včera od rána asi tak do 2hej poobed..potom poradňa tam ako ma kontroloval tak som mala zase ten výtok po vyšetrení..a dneska ráno som mala zase ten výtok teraz zase slabne tak neviem že čo..Dr. mi povedal že sa nemám plašiť že to sa otvára krčok, aj keď u mňa nejako pomaly lebo ho mám otvorený len na špic prsta, aspoň niečo...ak sa to nepohne do piatka tak piatok by som mala nastupovať do nemocnice..