Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahojte.tak ja som stále bruchatá.V noci som tiež nič nespala.K ránu som mala aj bolesti,ale ani nie tak brucha,ale odspodu akoby ma chytil krč do krčka.trvalo to hádam 10 minút a normálne som sa naľakala.Odvtedy mám hnedý výtok.6eby som sa už pomaly otvárala?Dúfam,že to príde už dnes,nech mi to zajtra nemusia vyvolávať ☹
Inak aj mňa dnes bolí hlava,teraz neviem či z nevyspatia,alebo je zas zlá biozáťaž
Ahojte kočky, tak ja sa hlásim tiež ešte ako 2 v 1. Noc v pohode zaspavala som ako vždy, ale už som aj ja unavená z toho chodenia na wc a pálenia záhy, každú hodinku a pol musím ísť. Ale už sa aj u mňa pohlo, o štvrtej mi začala odchádzať zátka, úplne hnedý, tmavý vytok, no a odvtedy mám bolesti, dá sa to predýchať také tvrdnutie bruška, len mi je strašne zle na vracanie, stále ma naťahuje a už som asi dostala aj hnačku. Neviem či toto patrí tiež k predpôrodným príznakom, ale ak áno, tak dúfam, že do zajtra to bude za mnou.
@lucia1981 no to som už mala tušenie, a ešte včera som tiež rozmýšľala čo musím ešte dnes spraviť, tak ak niečo spravím, tak bude asi, že dám ešte vyprať, prezlečiem čisté periny, nech prídeme do čistého a to bude asi na dnes všetko. Lebo asi ak zostanem sedieť, tak to môže všetko aj prejsť, tak nech sa to radšej rozbehne. 🙂
Dobre ranko.Ja som bola vcera na ctg,vsetko ok,vysetroval ma dr.,ze som otvorena na 1prst,inak posledne 3dni bolesti riadne,no a ako som dosla domov,tak bolesti,ale nepravidelne a od dnes rano hnedy vytok,takze asi hlienova zatka.Ale ta moze odtekat aj dlhsie pred porodom,nie?
@lucia1981 sak prave,este sa nemozme tesit predcasne.Mas ho tmavo hnedy,ci bledohnedy?Mna tak napadlo,ze ked ma vcera vysetroval,ci mi nespravil ten hamiltonov hmat.Vysetroval ma dlho a vykrucal tam prstami,druhou rukou ma drzal za podbrusko a strasne to bolelo,som sa az rukami musela zapierat.
to cakanie je asi so vsetkeho najhorsie.Keby clovek vedel kedy asi az sa vie zariadit,pripravit a hlavne upokojit.Ja mam poradnu v piatok,ale ta spociva teraz tak,ze len zapise a nic sa ma ani neopyta,ze ako sa citim a tak.Ale sak jak do piatku vydrzim,tak sa mi usta nezavru od otazok,len ci sa aj odpovede dockam.Tak drzim prsteky,nech sa nam to pomaly odstartuvava.
@koc1nka môj doktor ten sa už na mne niekedy smeje, keď ho zahrniem otázkami a nezabudne sa ma spýtať "...to máš zase z nejakej diskusie z netu....? " 😀 😀 😀 tak ale zase vždy mi na všetko odpovie, ja som dosť ukecaná a on tiež, keby mi nič nepovedal, tak to si ani neviem predstaviť... len sa pekne aj ty popýtaj čo a ako aby si vedela.... 😉
@lucia1981 Ahoj, aj ja som mala presne to isté ako ty ten hnedý výtok od včera od rána asi tak do 2hej poobed..potom poradňa tam ako ma kontroloval tak som mala zase ten výtok po vyšetrení..a dneska ráno som mala zase ten výtok teraz zase slabne tak neviem že čo..Dr. mi povedal že sa nemám plašiť že to sa otvára krčok, aj keď u mňa nejako pomaly lebo ho mám otvorený len na špic prsta, aspoň niečo...ak sa to nepohne do piatka tak piatok by som mala nastupovať do nemocnice..

@lucia1981 no tak to ti to tiež prajem až na zajtra,no a tá zatka,tak to neviem,ale skús si to nájst niekde na nete,mne tu raz kaara poslala na to aj link,lebo som nevedela o žiednej zátke,ale včera som si akurát spomenula,že den pred porodom som mala také slabé krvácanie.Normálne som na to zabudla 🙂