Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
tak ako tak čítam,tak sa to každej pekne rozbieha,,no len aby ste nešli všetky naraz,s kým si tu budem potom písat? 😀 ja som tiež zvedavá,čo mi zajtra povie,kedže idem prvý krát do nemocnice do poradne,ale najradšej by som bola,keby ma tiež objednali na nejaký konkretny dátum,lebo niektoré ako som sa tu dočítala tak čakajú aj týžden a až potom ich objednajú 😖
dnes je prvý letný den,tak baby šup,šup,po detičky 😀 😀
@ajjkas tak to by bolo super, keby človek vedel čo bude dopredu, mm je z toho tiež hotový, aj dnes robí na takom mieste kde nemá dobrý signál tak stresuje a každému čo má naplánovanú robotu tento a budúci týždeň hovorí " viete možno sa ešte termín zmení, lebo manželka má rodiť, tak ak náhodou tak to posunieme... a pod....." tak sa už tomu len smejem.... 😀
mne dnes prišlo konečne to rozhodnutie zo sociálnej,ale vela som sa toho teda nedozvedela ☹
@lucia1981 no ja mám ešte presne ako ty poradňu vo štvrtok a povedal že ak by sa to dovtedy nerozbehlo samé by mi spravil ten hmat, že sa mám pripraviť že je to dosť nepríjemné niektorým ženám..a že v piatok alebo sobotu by som nastúpila do nemocnice ak by sa to nerozbehlo...ale vraj víkend už doma nestrávim určite.. 🙂 čítam že ty ešte plánuješ stihnúť kaderníčku 🙂 pôjdeš rodiť pekne upravená ...ja som išla ku kaderníčke pred 2mesiacmi tuším, že by som aj ja išla ešte narýchlo? nech sa ma nezlaknú?? 😀
ja by som najradšej rodila dnes lebo moji rodičia aj svokra všetci sú 21vého, moji dvaja súrodenci a ja sme všetci 1vého (ale dovtedy sa mi čaka´t nechce) a mm je 28meho ale tiež sa mi to zdá ďaleko ale bolo by fajn keby aj on má dátumovo niekoho 😅 ale na pôrod to nevyzerá tiež som unavená od rána, žiadne bolesti len zase ten výtok ale už sa mi zdá znova slabší...je aj pod mrakom tak to môže byť z toho...
no kočky, tak mne to trošku prešlo, bo ma bolela hlava na roztrhanie a bolo mi od rána zle, ale som sa bola troška najesť, tak mi je lepšie. Ten vytok je u mňa ale poriadny, veľmi veľa ho je, tak mám stále taký hrozný pocit, či to už nie je plodová, ale ešte nie. Ale nejako nestresujem, zajtra už mám ráno tak či tak nástup do nemocky, ale nech sa to radšej ešte dnes rozbehne samo. 🙂
@janka830 inak o tom hmate som do nedávna vôbec nepočula, musím sa na to spýtať môjho doktora, aj keď ja som ešte v termíne ale na budúci týždeň ak sa nič nebude diať tak by som to možno aj skúsila, ja nechcem aby mi museli pôrod vyvolávať a verím tomu, že to príde samé len už aby to bolo čím skôr.... 🙂 ja som už na nervy sama zo seba, nevládzem, hneď sa zadýcham a to čo inokedy poupratujem za 2 hodinky robím aj pol dňa.... 😒
@lucia1981 ja som tiež o tom hmate vôbec do teraz netušila, vlastne ako o všetko 😅 ..som prvorodička a nad všetkým len vyguľujem oči, všetko je nové...a tiež nechcem aby mi pôrod vyvolávali, budem ti držať palce aby sa ti to rozbehlo samé a pekne nejako jemne ak sa to tak vôbec dá 🙂 ja už doma ani nemám čo upratovať..všetko je porobené ešte teraz chcem ísť dole mamine povysávať ale musím počkať lebo dneska ide na nočnú a spí takže to spravím až poobede 🙂 kam ideš rodiť?
@lucia1981 ja som sa o tom hmate tiež dočítala až sem,musím si o tom ešte niečo prečítat,ale určite to je super ked ti to urýchli porod. ja som z toho celeho tehotenstva už tiež unavená,všetko mi lezie na nervy a som strašne podráždená,všetko mi vadí,no je toho proste vela,fakt je to už dlho,ten nekonečný posledný mesiac ☹ 😠
@janka830 ja upratujem každý deň, aby mi prešiel čas a dookola to isté, utrieť prach, vysávať aj keď netreba, no my máme doma 5 ročného čertíka ktorý zase vie občas urobiť poriadny neporiadok.... ja idem rodiť do LC, je to od nás 40 km, pôvodne som chcela v BS ale musela som to zmeniť.... a ďakujem, dúfam, že aj u Teba to tak bude a všetko prebehne čo najmenej bolestivo a rýchlo.... 🙂
@ajjkas no dr. povedala, že ona si myslí, že už by sa to každú chvíľku mohlo spustiť samé, lebo je všetko pripravené a bábätko ma hlavičku už úplne dole. No a ja som mala včera tlak už 140/90, čiže to už je asi ten vyšší, a ešte som aj cela opuchla, čiže asi to aj kvôli tomu nechce naťahovať, inak by ma možno ešte nechala aj dlhšie čakať.

@janka830 a v piatok Ti chcú pôrod vyvolať? ja to mám tiež také slabé a už si z toho ani nič nerobím, len dnes som strašne unavená, som si musela aj doobeda pospať čo nemám vo zvyku .... 😉