Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@janka830 ja som dnes googlila o tom hmate a teraz fakt neviem,či mi to včera nerobil doktor,lebo som pri vyšetrení skoro dušu vypľula a dosť dlho sa vo mne hrabal ☹
https://www.starostlivostodieta.sk/clanok-prena...
@lucia1981 tvoj synček sa musí veľmi tešiť na bračeka 😉 pametám si keď nám naši oznámili že budeme mať súrodenca tiež sme to veľmi silno prežívali ... 😅 aspoň máš čo robiť keď niečo vyparatí, ja tu len tak sedím hojdám sa na fitlopte, čítam koníka, pozerám fotky a v dobrom závidím tým ktorý už porodili a majú svoje deťurence už pri sebe 🙂 inak dneska mi prišla ten červený ochranný náramok 🙂 tak som sa vytešovala 🙂 že proti urieknutiu už niečo mám, lebo veď bývame na dedine a mama mala skúsenosť že brat bol veľmi nepokojný pri niektorých ľuďoch...
@koc1nka aj mne tak ten výtok ide od ránna a na obed zoslabne a tak to bolo aj včera okolo druhej mi prešiel a potom na večer zase bol...tak ja neviem ...ale Dr. povedal že nemám panikáriť že to je znamenie že sa niečo deje s krčkom , tak pevne verím že sa otvára.. 🙂
@janka830 no dúfam,že maximálne zajtra o takomto čase to budeme mať za sebou a vedľa mňa bude spinkať naša Lucia 😀 Inak ja ako teraz polihujem,tak mi všetko prešlo,výtok aj bolesti.Ale je to aspoň dobré znamenie,že sa niečo deje,pri Kubkovi som nič také necítila.Tak dúfam,že sa otváram
inak musím sa s vami podeliť o ten asi "najkrajší" kompliment aký som za celé tehotenstvo dostala 😀 jeden pán mi dneska povedal že "ty si ako taká krava, tie tiež nosia telatá 10mesiacov".....vypleštila som na neho oči a nebola som schopná slova 😀 som nevedela že či sa mám uraziť alebo smiať...potom mi to došlo také vtipné na ceste domov že som si skoro cvrkla 😀 😀 😀 taký výbuch smiechu som asi nezažila, dúfam teraz len že nikto si nebude myslieť že som mala vypyté 😀 život na dedine :D no
@kaara1980 ahoj,mna vcera tiez doki vysetroval a povedal,ze som na prst otvorena,ale hrbal sa vo mne,prevracal a tocil rukou a prstami,jednu ruku dnu a druhu na podbrusku,trvalo to asi 2minuty ale bolest taka,ze som sa musela rukami zapierat,ten vytok som mala od rana a je fuc,ale citim ze sa nieco deje,lebo aj bolesti mam ine a tlaky s pichanim.
@kaara1980 do večera ešte času dosť, určite sa ti to rozbehne, posielam k tebe nejakú tú pozitívnu silu aby sa to rozbehlo.... 🙂 snaď to aspoň troška pomôže... máme potom doma podobných chlapov ten môj tiež celý sklamaný že nebude blíženec pretože aj on je blíženec a všetkým hovoril že malá bude po tatovi blíženec 😉 😉 a teraz to vyzerá že budeme mať doma raka 🙂
@janka830 booze sak su len noektori ludia sprostiiiii,no co nevyberieme si,kde byvame.Ale v meste je to zevraj to iste,hlavne ak byvas v bytovke,tak cely vchod vie vsetko.Ja byvam na dedine,ale na pecivo radsej nechodim,maleho zaveziem do skoly a maminu vysadim pred obchodom a pockam,kym nakupi,lebo by som musela vybuchnut a to by neprinieslo dobrotu.
@janka830 ďakujem 😉 ,však vydržíme,uvidíme....No môj drahý sa celý čas vytešoval a ako som v nedeľu neporodila,hneď zisťoval dokedy dokedy sú blíženci.No má smolu...Však raka v rodine nemáme,tak nevadí.Síce moja sesternica je rak,ale ja budem radšej nech je rak ako blíženec.Ja som kozorožec a blíženec je vlastne pravý opak 😕 😉 ,ako ja stým mojím starým vydržím
náš tato dnes poskladal postieľku,jupí 😀 ešteže tu v našej garsonke budeme už len maximálne 2 týždne,lebo sa tu nedá hýbať 😕 😠 Kubko bude prekvapený keď príde...jeho stará postieľka,však len nedávno som do nej ukladala jeho ☹
@kaara1980 vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody.Kolko si rodila prve?Ja 14hod,nemohla som sa otvorit,voda uz ziadna,dali po 12hod vyvolavacku a potom do 2hod,ale maly bol uz nasucho,tak mal pupocnik kolo hlavicky a museli ho ozivovat.tentokrat to bude,dufam ine,vtedy sa ani ctg nerobilo,ani ziadny streptokok nezistoval.

@kaara1980 😀 bodaj by som už bola po 😅 ale nie ja tu ešte chvílku potrčím, ale pevne verím že nebudem za tebou až tak veľmi zaostávať 😉 do večera ešte času dosť, určite sa ti to ešte rozbehne a nebudú musieť vyvolávať a aj keby tak aspoň budeš môcť maličkú mať čo najskorej pri sebe 🙂 budem na teba myslieť 🙂