Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
moni bola som včera, krčok zatvorený, keď do termínu nebudeme na svete tak šup zas k dr. a potom na príjem.
lucia tu máš navolený termín pôrodu podľa poslednej ms?
@kaara1980 drž sa 🙂 a ozvi sa...
@monitas84 ahoj, no inak ja chodím od 36. týždňa do B. Štiavnice do pôrodnice do poradne, čo je údajne dobrá pôrodnica, aj teda mám z nej taký pocit. Na poradňu chodím priamo k primárovi a tiež ma ešte ani jeden krát nepozrel zdola, iba brucho mi vždy pozrie a inak nič, urobia záznam, prietoky - to vždy, ale zo spodu ma nepozerá tiež, tak neviem či je to normálne, alebo nie...
moni aj som sa pýtala na to a dr. povedal, že sa môže otvoriť aj za pol hodinu, podľa toho aké sú kontrakcie. tak uvidíme 😕 vyvolávačka asi až keby sa nič nedialo po termíne 😅
Inak ja som bola včera na tej poradni a aj na sone a doktor mi, že koľko ste pribrali? a ja že 20 kilo a on, tak ale nevyzerá že by to bol nejaký obor, taký priemer - 3 - 3,5 kg... :D Nuž, aj som si myslela, že to dieťa nemám v stehnách a v zadku :D ach bože, ja už len dúfam, že sa po pôrode dám do nejakej normy, lebo som už ozaj riadna mašina, ako moja mama vtipne poznamenáva... Sedeli sme v pizzerii s celou familiou, sestrami, neterou a mama im tam začala vyprávať, ale úplne že na plnú "hubu" že veď už má skoro sto kilo, to je mašina, to bude pôrod ako nič... tak len pozerám, že by mohla hlasnejšie, lebo vpredu to nepočuli dobre... Bohovo vtipný sú všetci... Inak ja od siedmej maľujem obývačku, treba ešte jeden náter, tak čo budem 🙂 A už ma to ozaj nebaví... ach jaj, dúfam, že nebudem dva týždne ešte prenášať, lebo to bude humor 🙂 Ozaj idete niektorá rodiť do štiavnice?
@zufzufmeister ty si teda aka akcna malujes no mne sa ku koncu uz nechcelo nic a neboj porodis a takých 10 kg tam hneď nechas 😉
baby co uz mate deticky maju nejaky rezim co sa denodene opakuje ?moja vobec nie kazdy den spi a papa v iny cas
@siuzi007 ďakujem 🙂 a čo ty? ako sa ti darí? ako to zvládaš?
@zufzufmeister No už som absolvovala všetky úrady takže teraz konečne troška kľud aj keď večer padám na hubu a doma máme ako po nájazde kukláčov ale to teraz neriešim snažím sa užívať si čo najviac malinkú a popri tom sa venovať aj chalanom 😵 takže trávim veľa času vonku už sa teším keď sem napíšeš tú skvelú správičku 😉 myslím na teba a držím palce
baby,co uz vsetky rodite? 😵 😵 😵
@kukujka ahoj, aj môj malý nemá vôbec žiadny režim. Papáme vždy v iný čas. Neviem kedy si nejaký vytvorí. Ja poriadne nemôžem doma nič spraviť.
@kaara1980 držím palce, nech všetko dobre dopadne 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@zufzufmeister Ahoj, tak sme na tom rovnako, možno to naozaj nie je nutné a stačia prietoky a ctg. Keď to máme v poriadku, tak asi je všetko ok pre doktorov. 🙂
@zufzufmeister Tak budeš mať malého tak akurát s mierami, to je super. 🙂 Dobre som sa zasmiala, Tvoja mamina je teda číslo. 😀 Neboj nie si sama,aj ja som pribrala už 20 kíl!!! 😠 Ale viac už nemôžem to je hranica!!!
No teda, paráda, že maľuješ, klobúk dolu, o chvíľu pôjdeš rodiť a pustila si sa do maľovania. 🙂 😉 Tak to dúfam úspešne aj dokončíš. Akej farby budeš mať obývačku??? My sme dali ešte asi pred tromi rokmi na zelenú, ale chceme nejakú svetlú, asi dáme žltú ako aj spáleň. 🙂
Baby, tak dnes sme prvýkrát vyliezli von v kočíku a zdá sa, že malej sa to celkom ľúbi. Teda dovtedy, pokiaľ neprestaneme húpať. 🙂
Len to kojenie sa nedarí, mám pocit, že dochádza mliečko... odsať sa podarí vždy len zopár kvapiek. Idem skúsiť piť vineu, vraj po nej môže nabehnúť mlieko...
@janina7911 aj motilium sa odporúča na podporu tvorby mlieka. skús si dať do vyhladávača 😉
ahojte,tak ja som dnes bola posledný krát u mojej Dr. a prvý krát v nemocke v poradni,no tak od mojej som sa dozvedela,že zo spodu to až tak na porod nevyzerá,na ultrazvuku si pozerala strašne dlho placentu a vravela,že to príde už za pár dní,tak neviem,ale v nemocnici ma objednali až na pondelok,tam mi spravili akurát záznam a z dola ma nepozeral,no,ale je to normálne,že až na pondelok?? ved to je 6 dní po termíne,tak som dr. povedala či si ma nechce nechat v nemoc. a on,že kde sa ponáhlam,ved prenášat sa v klude može 2 týždne a že porod sa vyvoláva ked tam už babatku nie je dobre a nie preto,že mamičkám sa už nechce 😒 🙂
@zufzufmeister ahoj,nechcem ta nejak odhovárat od malovania,ale vraj by ženy takto pred porodom nemali velmi dvíhat ruky,pretože sa može babatku omotat pupočná šnúra,ale neviem,tiež som to len počula 😉
@nenullienka
@monitas84
@zufzufmeister
@kaara1980 ahojte kočky, tak ako sa máte, čo nového u vás, ja odkedy sme doma s malým tak nestíham absolútne nič, domácnosť hore nohami, zuby si umývam po obede, ak náhodou stihnem, no des, a prečítať si novinky na koníkovi . . . . . nula bodov 😀 , ako dlho to potrvá???
inak ja som bola na tých pásoch prvý krát,j(edine pred porodom,ale to už len koli kontrakc.,)ale dr,sa ma pýtal,že máte bolesti? a ja,že nie,potom pozrel do toho papiera s pásov a vraví,ale bolesti už máte,,tak som mu povedala,že cítim skor nejaké stahy ako bolesti,neviete nič o tom či vám tam tie slabé bolesti ukazuje ???? 😒 😖

@nela00 Ahoj, veru moja aspoň sa teším novým vlasom. 🙂 😉 Možno sa viac dozviem zajtra, idem na ctg a prietoky, keď sa doktor k tomu vôbec vyjadrí. 😠 Väčšinou povie len dobre a môžem ísť domov, to sa mi zdá málo, hnevá ma, že Vám ostatným povedia ako ste na tom a ja nič neviem. ☹
A ty sa ako cítiš? Kedy ideš do poradne? Už sa Ti to tiež kráti. 🙂 😉