icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

9lea
21. jún 2011

@lucia1981 no štátnice a diplomovka to je tiež na nervy, ale dá sa to zvládnuť, všetko sa dá zvládnuť, keď máš ľudí, ktorí stoja pri tebe a keď sme všetci zdraví, to je najhlavnejšie. Ja som si teraz nachvíľu ľahla, ale bola som dva krát vyvesiť prádlo, umývala som chladničku, teraz idem umyť ešte podlahy v dvoch izbách a ešte by som rada žehlila, a sestra mi ma podstrihnúť ešte troška vlasy. Mňa tiež všetko bolí, ale nechcem ležať, lebo tak sa nič nepohne a už nemám do zajtra veľa času, a ten výtok mi stále neprestal, ako nad ránom začal tak zo mňa ide ako z cisterny, už ani neviem, ktorú vložku som vymenila.

lucia1981
21. jún 2011

@9lea teda ty si toho riadne veľa postíhala dnes a ešte ako čítam si neskončila, no mne sa dnes fakt nič nechce ale už prišiel domov drobec zo škôlky tak ma trošku preberie k životu.... 😀

ajjkas
21. jún 2011

No čo baby už rodíte? nikto nič nepíše... 🙂

lucia1981
21. jún 2011

@ajjkas ja som bola s malým trochu vonku ale už sme doma a vrátili sme sa o jedného viac, prišiel aj malý 3- ročný sused tak sa zatiaľ pekne hrajú ..... inak ledva chodím čo mám také tlaky dolu... 😝

ajjkas
21. jún 2011

@lucia1981 u vas je aspon pekne,my sedíme doma,teda malá mi už zdrhla na dvor,ale počasie o ničom,mne sa tiež nič nechce,ale nemám žiadne bolesti,ty máš tie tlaky už od rána? nieže pojdeš v noci... ráno ešte ku kaderníčke 😀 😀

lucia1981
21. jún 2011

@ajjkas neboj sa už som malému hovorila aby teraz vydržal aspoň do zajtra obeda... 😀

ajjkas
21. jún 2011

@lucia1981 no,ale do teraz si mu hovorila,aby už šiel von a tiež ta nejak nepočúval 😀 😀

lucia1981
21. jún 2011

@ajjkas chudáčik on už asi nevie, že čo má robiť, ale tak ak by sa aj rozhodol hneď teraz tak čo tam po kaderníčke..... 🙂

mimca20
21. jún 2011

Este sme stale domka, zajtra mame termin ale zatial ziadne naznaky porodu. Je to normalne ?? Asi ano, babo si robi uz teraz co chce, ked mu je fajne v brusku tak este nech tam pobudne 🙂. Dnes mame za sebou monitor, a vo stvrtok uz mame ist znova na monitor a kontrolu. Ze vraj teraz uz castejsie 🙂.

kaara1980
21. jún 2011

@mimca20 veru to je normálne 😉 neboj nič,dáko to pôjde

zufzufmeister
21. jún 2011

Ja tiež nič nové... Dneska som bola na poradni, že všetko vyzerá ok, že hocikedy to môže prísť a ak nepríde, tak budúci týždeň poradňa zase :D tak supiš...

mimca20
21. jún 2011

@kaara1980 Tak dikes, hlavne uz to vydrzat. A mna caka dalsi monitor a kontrola znova vo stvrtok, uz stale castejsie a castejsie. Kedze mame zajtra termin a nic....

kaara1980
21. jún 2011

@mimca20 mi o tom hovor o tom čakaní.dúfam,že zajtra budem už po pôrode

janina7911
21. jún 2011

Baby, ešte raz ďakujem za všetky gratulácie, potešili. 🙂

9lea
21. jún 2011

ahojte kočky tak ja ešte takto na večer, doteraz som bola činná, upratala som ešte poriadne dve izby, dva krát dala oprať, prezliekla periny, sestra mi ostrihala vlasky, jej kamoška mi urobila obočie, takže zbalená som a zajtra teda odchádzam, tajne dúfam, že ešte dnes v noci odídem spontánne, ale neviem. Ten výtok mám stále, veľmi silný a už je skôr ružovej farby, nie hnedej, tak ráno som už tak či tak v nemocnici, tak dúfam, že všetko bude o.k a že to je už rozbehnuté, len oni to tam troška nakopnú. Tak sa teda držte a ja sa zas ohlásim, že ako to dopadlo 🙂

kaara1980
22. jún 2011

aj ja sa lúčim,o chvíľu pôjdeme do nemocnice.Keďže mi všetky bolesti prešli,asi ma neminie podobný pôrod ako pri Kubkovi.Však dáko prežijeme 😉 .Tak sa majte 😀

ajjkas
22. jún 2011

@kaara1980
@9lea Držím vám palce,nech to máte čím skor a hlavne bezbolestne za sebou.

monitas84
22. jún 2011

Dobré ránko prajem. Konečne som si prečítala, čo ste dobrého včera popísali. Ja som včera ani nevedela ako tak mi ubehol deň. O 10 hod, som išla do poradne, tam som trčala vyše dvoch hodín!!! 😠 Sestrička uprednostňovala svoje známe, tak som mohla čakať, zbytočne som bola na rade. Potom, keď som sa dostala dnu, tak prišla jedna dílerka a bola u doktora dosť dlho, dokonca tam fajčili spolu. Keď ma ohlásil doktor dnu, fuj strašne to tam mal zafajčené!!! 😠 V kuse kukal na hodiny, už som vedela, vyhodí ma raz dva. Obed!!! Tak aj bolo, ani ma len nepozrel zo spodu, nič!!! 😢 Už tri týždne ma nevyšetril zo spodu, tak ani len neviem ako to tam dolu vypadá. ☹ 😒 Ako som na tom. 😖
Potom rýchlo domov niečo do seba hodiť a rýchlo ku kaderníčke, u tej som presedela tri hodiny. Ale stálo to za to ako vždy, výsledok je pekný, konečne mám zafarbené, ostrihané a upravené vlasy. 🙂 Dala som si zmenu. 🙂
Potom ešte doma variť a bola som úplne vyšťavená, unavilo ma to čakanie a sedenie všade!!!
Dnes idem do mesta, v rodine máme bábätko, manželova sesternica má dievčatko, tak jej pôjdem niečo pekného pozrieť. Chceme k nim zbehnúť kým som doma, potom čas nebude, keď sa narodí náš maličký. 🙂
Špekulujem, že by sa mi zišlo aj farbenie mihalníc a obočia, keď už mám nový účes. 🙂 Lenže tu u nás neviem aké sú kozmetičky, v NZ to poznám, tam som robila, mám prehľad. 🙂 🙂 🙂 Takže tak nejak. 🙂

monitas84
22. jún 2011

@kaara1980 Ahoj držím palce, nech ste v poriadku a nech to máš rýchlo za sebou. 🙂 😉

monitas84
22. jún 2011

@ajjkas Dobré ránko, ako sa dnes cítiš? Akú si mala noc? Nechystá sa nič? 🙂

monitas84
22. jún 2011

@9lea Si šikulka, doma nechávaš krásny poriadok, aspoň odchádzaš kľudná, že máš všetko porobené. Myslím na teba, nech to máš už tiež za sebou hlavne bezbolestne, nech ste zdraví. 🙂

lucia1981
22. jún 2011

@kaara1980 ahoj! budem dnes na Teba myslieť a držím palčeky aby všetko dobre dopadlo a mala si to rýchlo za sebou.... 🙂

lucia1981
22. jún 2011

...ahojte! tak baby poviem Vám toto bola hrozná noc, večer začali bolesti ako vždy a k tomu ešte drobček v brušku bol taký aktívny že som si vôbec nevedela nájsť polohu na ležanie lebo všetko mu vadilo, tlačil ma dole, hore a už to bolo dosť bolestivé..takže zaspala som pred polnocou no už o druhej som bola hore a kým sa mi podarilo znovu zaspať bolo skoro pol piatej... ☹ teraz mám ledva otvorené oči, dnes asi u tej kaderníčky zaspím a zase klasika nebolí ma nič, hoci ja som dnes pripravená rodiť tak uvidíme do večera... 😉

lucia1981
22. jún 2011

@ajjkas ahoj! tak ako pripravená do pôrodnice???? 😀 😀 😀

mimca20
22. jún 2011

@monitas84 Ahojky, tak to si mala vcera pestre na poradni. A to ze ta dlhsie nepozrel lekar zo spodu, tak to je fasa. Bez slov. Ja som vcera bola na monitore (manzel mi vravel, nechod schodami na 2poschodie, ale vytahom tak som si dala poradit) a sranda - male na monitore spalo jak zarezane. Hodinu a pol som lezala, chodila po takom schodiku, lezala na boku a tak a aj tak si monitor ukazoval svoje 🙂. Az ku koncu sa male zobudilo a robilo tak ako ma hihihi. A potom ma pozeral lekar zo spodu (aj ked to bolo len na prijmovej ambulancii, lebo mojho porodnika uz len priamo k porodu budem volat) a nemal problem pozriet ma zo spodu, ked som ho o to popytala. Kazda nemocnica ina.... A zajtra znova na monitor, lebo dnes 22.6. mame prvy termin a nic sa nedeje. Vstala som s takou energiou, usmevom na tvari ze tomu neverim hihihi.

mimca20
22. jún 2011

Tak a dnes mame prvy termin a zatial nic. Rano je krasne slnecne, mame kopec energie, nic sa s nami nedeje 🙂. A "telefonovala" som s babo v brusku a sranda odpovedalo mi: "CAKAJTE STE V PORADI". Tak uvidime...
Prajem kazdemu aby staval dnes s takou skvelou naladou ako ja - vysmiata, spokojna az tomu neverim.

lucia1981
22. jún 2011

@monitas84 ahoj! to máš čo za lekára? nechápem akože Ťa tak dlho nepozeral zo spodu a ten jeho prístup... ☹ dnes asi keď človek nemá známosti tak .... no super že si bola u tej kaderníčky, ja sa už tiež dnes teším a zišlo by sa mi aj na to obočie tak sa skúsim asi zastaviť aj v kozmetike ak budem ešte vládať.... 😝

monitas84
22. jún 2011

@mimca20 Ahoj, aspoň Ťa vyšetril. No som zvedavá, či sa niečo udeje, keď máš dnes termín. 😉 Potom kedy máš druhý termín? Ja si už začínam myslieť, že sa u mňa môj doktor poriadne sekol, ten náš maličký sa vypýta von asi až naozaj toho 3.júla a o nič skôr. 🙂 Manžel sa mu ráno zase prihováral, bo, taký zlatý, volá ho von. 🙂 😉

nela00
22. jún 2011

pekné ránko prajem 🙂
@kaara1981 @9lea držím palce nech to máte rýchlo, bezproblémovo za sebou!
@monitas84 to je čo za doktor? fajčenie v ordinácii! a to že ťa nepozrel zo spodu ani nekomentujem. aspoň si sa trošku potešila novými vláskami. dobrý pocit že?
@mimca20 super náladička možno práve tá to všetko rozhýbe 😀

monitas84
22. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, aj ja som sklamaná z môjho doktora a to ešte sestrička už špekulovala, že najbližšie ma len rýchlo ona vybaví. Keď som vyšla od doktora, tak som jej povedala, že ma vôbec doktor nepozrel, takže pekne o týždeň idem k nemu dnu.Hneď súhlasila, hoic povedala, to netreba pozerať zo spodu, to nie je dobré!!! 😠
Zajtra mám CTG a prietoky, som zevdavá čo sa tam dozviem.
Len si to dnes pekne tiež uži, nech sa Ti krásne vydarí účes. Neviem ako Ty, ale ja mám teraz oveľa horšie vlasy, myslím kvalitovo, so mnou mala čo robiť kaderníčka. 🙂 Ale podarilo sa jej dať mi to do poriadku.
Musím aj ja obvolať nejaké kozmetičky tu u nás, rada by som zbehla, nech potom mám naozaj chvíľu už pokoj.
Vidím, že si už začala 40 t.t. už sa Ti to blíži, tak pekne postíhaj čo ešte treba. 🙂 😉