icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

monitas84
22. jún 2011

@ajjkas Ahoj, ale kdeze, neboj ja Ťa určite nepredbehnem. 🙂 Máš prednosť. 🙂 Takže za pár dní porodíš, som zvedavá kedy to už bude. 🙂 😉

kukujka
22. jún 2011

@nenullienka ja zas doma porobim ked spinka cez den tak cca po dve tri hodiny len stale v inu dobu a najviac neznasam ked musime ist k dr.na presny cas aj zajtra ideme na kontrolu klbikou na 12tu to je tak nanic s malym babom ist presne na cas

lucia1981
22. jún 2011

@koc1nka mňa tiež dolu pichá, keď sedím tak pohodička ale keď sa chcem postaviť a chodím tak to je riadny tlak ako keby chcel ten drobec už zo mňa vypadnúť.... 😕

lucia1981
22. jún 2011

@monitas84 vidíš, ja som na tú moju kozmetičku úplne zabudla, bolo mi tak teplo a ledva som vydržala dve hodiny sedieť v kaderníctve.... 😒

kukujka
22. jún 2011

@janina7911 ahoj mne vinea velmi pomohla pijem ju a este aj caj na kojenie zo zaciatku nebolo ziadne mlieko a ako som to zacala pit tak ho zrazu mame dost a este som pocula,ze aj cierne pivo je dobre na mlieko

monitas84
22. jún 2011

@lucia1981 Nečuduj sa, už chce ísť von za Lukáškom. 🙂 Aj mňa stále pichá, ale nič iné sa nedeje. Sestrička povedala včera v poradni, že to je úplne normálne a v poriadku, treba to vraj len vydržať. To sa jej povie. 🙂

lucia1981
22. jún 2011

@monitas84 ja som veľmi zvedavá na tú moju zajtrajšiu poradňu čo sa dozviem, či zase nie to isté ako minule...už by som chcela počuť že som otvorená a vyzerá to na pôrod... 😉

monitas84
22. jún 2011

O chvíľku idem teda k tej kozmetičke. 🙂 Moja susedka dnes komentovala, že stále niekam idem. Kam to chodím, že nie som doma. Všímavá pani. 🙂 Poviem Vám tí ľudia mi riadne lezú na nervy, stále chodia smsky a každí kto ma vidí len komentuje ešte celá, ešte 2 v 1, kedy to už bude, no mám toho už dosť!!! Strašne mi to vadí. 😠
Čo ste dobrého varili dnes? Ja práve papám tekvicový prívarok. Mňam. Mama mi donesie neskôr parené buchty, jaj zase sa len najem. 🙂 🙂 🙂 Už sa teším. 😀

monitas84
22. jún 2011

@lucia1981 Tiež som veľmi zvedavá, či Ťa vyšetria aj zo spodu a čo Ti povedia. Dúfam, že nebudeme dlho prenášať v tej horúčave. Dnes je u nás otrasné teplo, ani sa mi nechce vyliezť von. 😒 Aspoň od piatku hlásia dažde a ochladenie, to bude príjemné. Ozaj Ty máš aj gélové nechty? Tak sa mi zdalo na fotkách. 🙂

lucia1981
22. jún 2011

@monitas84 mňa vyšetruje od spodu môj doktor zakaždým tak uvidím a od začiatku tehotenstva mi vždy robil aj sono, čo napríklad mojej kamoške iný doktor nie.... mám gélové nechty, už 3 roky a keď som otehotnela tak som sa doktora pýtala, či to nejako neškodí a sa na mne dobre pobavil a zasmial, že vraj nie, ale teraz ich mám urobené také krátke aby som náhodou neublížila drobčekovi 🙂

lucia1981
22. jún 2011

@monitas84 júúúj ten tekvicový prívarok by som si dala, u nás doma to nemá rád nikto len ja, teda aj môj ocino ho zbožňoval, ja som mala minulý týždeň .... 🙂 inak ja som ráno odišla do mesta a suseda, kamoška mi tiež hneď volala, že kde som, lebo som jej včera zabudla povedať že sa idem strihať... 🙂 a potom som bola u svokry a tá tiež sa vypytovala, tak som sa radšej pobrala domov čím skôr... 😉

zufzufmeister
22. jún 2011

@ajjkas na tom zázname, to zaznamenáva 🙂 srdiečko dieťaťa a kontrakcie... Ja tiež necítim bolesť a trošku to skáče, ale len trošku, že pri pôrode sa to vyšplhá na tej stupnici nad 100, ale tiež som nič necítila a vykazovalo to slabé kontrakcie ako keby....

zufzufmeister
22. jún 2011

@kukujka
@janina7911
ja som tiež počula to s tým čiernym pivom... aj keď no nevieeem 🙂 mama tá, že čo sa ona napila čierneho piva, keď nás kojila... Tak sa ani nečudujem, že sme také strelené 🙂

ajjkas
22. jún 2011

ahote,dnes je vonku tak teplo,že sa tam neda ani vydržat,tak radšej čuším dnu,baby ako vy sa skrášlujete,super,budete kočky ešte aj pri porode. 🙂 🙂 inak ja som už pár krát čítala,že to ,že z piva sa tvorí mlieko je stará povera,vraj to či sa ti tvorí mlieko je proste dané,ja som nepila ani pivo ani vineu(aj ked tá určite podporuje tvorbu mlieka),no a mlieka som mala na rozdávanie 🙂 🙂

ajjkas
22. jún 2011

@lucia1981 no tak to vypytovanie už je strašné,dnes po ceste do školky som stretla jednu susedu,čo sa bežne ani skoro nepozdravíme a ona,že No čo máš už niečo?Už máte malé? ale už som sa fakt naštvala tak som sa na nu otočila aj s tým bruchom a som sa jej spýtala či vyzerám ako keby som bola po porode,ja nechapem,bože ved mám 70kg tak to sa nedá prehliadnut,že či to brucho ešte mám, 😠

lucia1981
22. jún 2011

@ajjkas o tom teple ani nehovor, u nás je vonku 33 stupňov a dnuka v podkroví skoro 32 tak som ležala trochu dole na poschodí u maminy tam je super chládok, ako keby tam mala klímu a teraz idem s malým trochu von, ale niekde do chládku aby som sa neroztopila..... 🙂

ajjkas
22. jún 2011

@lucia1981 no ved my už tiež bývame na prízemí,ale presne viem o čom píšeš,predtým sme boli v podkroví,tak to je brutál,ale u nás nie je tak často také teplo,tak sa dá,ale nechod daleko na prechádzku,nezabúdaj,že dnes rodíš 😀 😀

janina7911
22. jún 2011

@kukujka Dik za radu, vineu budem aj ja a mám aj čaj na podporu tvorby mlieka, tak snáď sa podarí. O tom pive som počula aj ja, ale teraz by som to asi neriskovala.

janina7911
22. jún 2011

@zufzufmeister 😀 😀 😀

lucia1981
22. jún 2011

@ajjkas ja som už späť, Lukáška to dlho vonku na bicykli nebavilo, no ani sa mu nečudujem lebo tu je fakt horúco a riadne dusno dúfam, že to neskončí nejakou búrkou.... 😒 my sa tiež na rok sťahujeme o poschodie nižšie tak sa už teším, lebo v lete v podkroví tak to je fakt hrôza.... 😒

mipolka
22. jún 2011

@monitas84 Neboj, to uz vydrzis, viem ake sa tie posledne dni zdaju byt neskutocne dlhe... ale ani sa nenazdas a uz budes mat malinke aj ty pri sebe 😉 Ved to uz moze prist kazdu chvilu 🙂 A bat sa neboj, ja som tiez ako prvorodicka nevedela aky porod je a zvladli sme to, uz som aj zabudla na tu bolest a malicka si uz tiez konecne zvyka na aky taky rezim...a ja pomaly zacinam rozmyslat nad dalsim babatkom 😀 Je uzasne vidiet ako ten drobcek rastie do krasy a vsetko okolo seba cim dalej tym viac vnima 🙂

Ja to ze dokrmujem nejak neriesim, ked ti dieta kazdu hodinu place od hladu a ty nemas dost mlieka, je to obrovska pomoc. A hlavne my sme si nemohli dovolit schudnut a cakat na to kedy sa to zlepsi, aj ked je mi jasne, ze takto o mlieko postupne pridem. Teraz su uz ale umele mliecka na velmi dobrej urovni, hlavne Nutrilon a prve tyzdne po porode su podla mna, co sa tyka kojenia najdolezitejsie a tie sme zvladli. 🙂

Prajem ti, nech ste s malinkym zdravi a nech ti robi len a len radost, drz sa 😉

ajjkas
22. jún 2011

@lucia1981 tak musím skonštatovat,že my dve asi ani dnes neporodíme,to už by sa musel stat zázrak 😀 😀
idem si ja požehlit,lebo mi toho prádla nejak pribúda,no čo už ked som si manžela nenaučila na
domáce práce 🙂 🙂

ajjkas
22. jún 2011

@monitas84 tak ako? bola si u kozmetičky?

lucia1981
22. jún 2011

@ajjkas no mne sa tiež zdá, že z toho asi dnes už nič nebude, tak neviem, kedy by sme si dohodli ďalší termín? 😀 😀 😀

koc1nka
22. jún 2011

@lucia1981 ahoj,tak ten hlien mi zacal poobede az taky husty hnedy kus,potom bolesti ale nepravidelne,no a pred chvilou uz hlien taky ruzovkasty.Uz asi zacnem pocitat intervaly,i ked chrbat boli v kuse a tlaci ma kostrc.Ty co uz hlien ziadny?

ajjkas
22. jún 2011

@koc1nka no prosím,,,dalšia pojde rodit 🙂 🙂 😀 😀

lucia1981
22. jún 2011

@koc1nka ja dnes nič, takže sa Ti to už pekne rozbieha ako napísala ajjkas aj mne sa zdá, že do pôrodu už nemáš ďaleko a zajtra nás tu bude zase o jednu menej.... 🙂

koc1nka
22. jún 2011

@ajjkas
@lucia1981 no neviem,neviem,uz nemam zas nijaky vytok.Bolesti su,uz len aby nabrali intervaly,pojdem asi hodit sprchu.Jedine,co je divne je to ze ma tlaci stale na velku a nic z toho,iba velky hemeroid.To asi tymi tlakmi.Nebojte rano som tu zasa online 🙂

ajjkas
22. jún 2011

@koc1nka tak snád ta tu ráno neuvidíme 😀 😀 😀 ak sa ti to náhodou rozbehne,tak držím palce 😉 🙂

katinka71
22. jún 2011

@mipolka ja to robim tiez dokrmujem hlavne vecer vypije po kojeni este 60-70 ml nutrilonu,v noci staci kojit,cez den ho musim dokrmit ked sa hlasi narekom kazdu polhodinu
prajem vam pekny a pokojny vecer