icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 mne sa teraz tak zvláštne vytláča,ale dost to bolí,tie nožky,tak pekne vidno,už sú velké a silné tie babatka,tak tie kopance sú fakt riadne

inak dnes mi dost opuchli ruky,to som do teraz nemala,švagriná vravela,že jej tak opuchli tesne pred porodom,nemáte s tým nejakú skúsenost ??? 🙂

mimca20
23. jún 2011

@ajjkas 🙂 🙂 To by sme si museli viest niektora z nas databazu a mat prehlad, ktora uz porodila a ktora nie 🙂. To je OK. Ja vecsinou tu vsetko precitam si co mate nove a sem tam napisem 🙂. Takze tiez o mne vela toho neviete, ci uz mame alebo nemame za sebou. Ale ked budeme uz 1+1 a nie 2v1 dame vediet aj fotecky posleme.

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas tak to máš pravdu, že je to bolestivé..... inak Lukáško bol posledný mesiac v brušku veľmi kľudný, strašne málo kopal a toto je pravý opak, uvidíme čo bude keď sa narodí.... 😀 mne opúchajú nohy ale nie každý deň a ruky zatiaľ ani nie

ajjkas
23. jún 2011

@bubu84 gratulujem,to je krásna váha a dlžka,prajem vela zdravíčka a všetkého čo si prajete....
aký bol porod??

lucia1981
23. jún 2011

@bubu84 srdečne blahoželám, máte ozaj riadneho chlapiska doma, tak nech Vám robí len a len radosť.... 🙂

bubu84
23. jún 2011

@ajjkas dakujeme velmi pekne.. to hej, je to riadny valibuk.. a porod bol velmi tazky, ale stalo to za to... 😉

lucia1981
23. jún 2011

...no neviem či nám aj Monitas84 nerodí, od večera tu nebola.... 😀

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 ja už som v takom stave,že sa mi nechce čakat ani den,fakt to chcem mat už strašne za sebou,neviem si predstavit čakat najmenej do pondelka ☹

bubu84
23. jún 2011

babulky ktorym sa narodili babatka medzi casom co som bola v porodnici gratulujeme a prajeme vela zdravicka.. 😉

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas ja som tiež už pripravená, zoberiem tašku a môžem ísť, len keby bol toho názoru aj drobec v brušku.... 😉 mne už všetko vadí, všetko mi lezie na nervy .... 😠

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 presne,takto to je aj u mna,už mám toho plné zuby,hlavne chcem už vidiet maličkú,či je zdravá a tak,neviem prečo to nemože byt tak,že ked sme už po 38 tt a ked je všetko ok,tak by nám mohli vyvolat porod,a nie ako mne včera povedal,že do 42 tt mám čas 😠 😠

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas no tak to dúfam, že nebudeme musieť čakať do 42tt to by ma porazilo.... 😠 asi to závisí od lekára, inak ten môj čo má byť pri pôrode je na dovolenke do utorka ale keď sa vráti tak neviem či za ním s mm nezbehneme aj keď ja sa zase vyvolávačky bojím...... ☹ no ale ak je bábo o.k. a pripravené ísť von tak už by som ho tiež chcela držať v náručí.... 🙂

zufzufmeister
23. jún 2011

@bubu84 gratulujem 🙂 riadny chlap 🙂 a čo pôrod, postraš trochu 🙂 a fotkyy 🙂

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 podla mna ta vyvol.nie je nič hrozné,ako som už písala,moja švagr. rodila pred pár týžd. s vyvol. a do hodiny mala aj po bolestiech aj po porode,,
mne sa inak páčilo ako mi včera Dr. povedal,že on nie je režisér on to neovplyvní,že režisérovi treba povedat a ukázal mi na brucho 🙂 🙂

bubu84
23. jún 2011

@zufzufmeister dakujeme velmi pekne, nooo chces postrasit? mozem, ale nie.. stalo to urcite za to,napriek tazkemu porodu co som mala..

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas tak taký rýchly pôrod by som chcela mať aj ja .... 🙂 a to je milé, dr. mal pravdu, my si môžme plánovať čo chceme keď hlavné slovo majú drobčekovia v brušku.... 🙂

lucia1981
23. jún 2011

...idem ja pomaly do tej poradne, poobede sa ozvem... 🙂

kukujka
23. jún 2011

@bubu84 gratulujem k malickemu

nenullienka
23. jún 2011

@bubu84 gratulujem 😀 😀 😀 😀 Krásne miery. Takú váhu nemá ani môj malý 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kukujka
23. jún 2011

tak kontrolu klbikou sme zvladli na jednotku zrovna v tom case buvala prespala aj cele vysetrenie teraz kazdu chvilu cakam kedy vstane a zas zacne vyvadzat vcera vydrzala vkuse hore.takze klbiky mame v poriadku este mesiac balit na siroko a potom uz netreba super

ingemor
23. jún 2011

@bubu84 ..blahozelam k babatku, prajem hlavne vela zdravicka!!!

nela00
23. jún 2011

ahojte 😉
@bubu84 srdečná gratulácia k Jakubkovi!!! pôrod bol prirodzený? popíš trošku 😉

bubu84
23. jún 2011

@nela00 dakujeme.. hej prirodzeny, ale velmi tazky, hospitalizovana som bola od 17.6. s tym ze som sa otvarala postupne, ale ziadne bolesti a ani kontrakcie neprichazali, zacalo to rano 18 s tym ze to uz islo rychlejsie a aj kontrakcie boli, len mi maly tlacil na chrbticu, bol nejak skrizeny, tym padom ani epiduralka nezaberala, vzdy mi ju vpichli a vobec nezabrala a to vobec, tak ze cely porod v silnych bolestiach a tym ze bol malicky velke babatko, tak som komplet dotrhana.. ☹ ale stalo to zato..

bubu84
23. jún 2011

@ingemor dakujeme...

bubu84
23. jún 2011

@kukujka dakujeme...

bubu84
23. jún 2011

@nenullienka dakujeme...

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 ahoj tak ako poradna? zajtra ideš na príjem?? 😀 😀 No ale monitas84 nás asi naozaj predbehla,ja som jej to včera písala,no to som zvedavá,že čo je s nou? 😉
A ako ostatné,je tu vobec niekto,okrem mna? 😒

megi1989
23. jún 2011

Taaak a máme to aj my za sebou - Kristinka sa narodila 19,6,2011 o 6,15 hod s váhou 4500g a 53 cm 🙂))

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas ahoj! tak ja mám samé dobré správy, tak maličký má váhu cca 3300 g , hlavička je úplne dole a krčok skrátený takže vraj to môže byť hocikedy, ak do utorka neporodím tak už si s mojim lekárom čo má byť pri pôrode dohodneme, že kedy ideme na vec ale vraj do vtedy pravdepodobne nevydržím.... 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@megi1989 blahoželám k princezničke a prajem veľa zdravíčka a šťastíčka... 🙂