Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@bajushka Ahoj prajem Ti všetko dobré. Dúfam, že to budeš mať rýchlo za sebou a nech to máš bezbolestné. Budeme na Teba myslieť. Ako Ti bude super, budeš mať o chvíľku svoju Miušku pri sebe. Budeme Ti v dobrom závidieť. 🙂 😉 Potom daj fotečky a podeľ sa s nami ako Ti to celé prebiehalo. Drž sa. 😉
@lucia1981 @monitas84 Urcite dam vediet... tu pustaju domov uz po 24 hodinach pokial je vsetko v poriadku... a po 3 dnoch v pripade cisaraku... cize dufam ze v pondelok vecer sme doma... 😉
Aj ja vam budem drzat palceky, nech to uz mate za sebou a hlavne nech to netrva vecnost... 😉
Idem este skontrolovat kabelu to nemocky a potom sa vyvalik k TV nech sa trosku skludnim... Pekny vecer prajem.
@janina7911 no ved ma to aj velmi hneva a v nasej rodine tuberkuloza bola mal ju moj otec a na testoch som mala nabeh na nu aj ja pol roka som jedla penclen tak dufam,ze ta vakcina pride cim skor
Dobré ráno,tak ako? Šiel už niekto rodit? Ja noc v pohode,ale zas sa mi nič nechce.takže nič nové 🙂 🙂
@lucia1981 no ved,aj ja mám už poupratované,poprezliekané periny (kedže som musela) No a Ajka je už v poriadku,chvalabohu,to netrvalo dlho.Teraz už behá po dvore aj ked ešte nejedla,ale nechcem ju nejak nútit,ked povedala,že nechce,asi ešte nemá chut,to je dobré,že už sú tie detičky také velké a vedia povedat,že čo im je,taraz nám to začne odznova...nemluvniatka 🙂
Ahojte vsetci...tak my sme uz po....mam chlapceka Alexandra narodil sa 18.6. mal 3120g a 52 cm...no narodil sa cisarskym lebo sa pôrod trochu skomplikoval.... je uzasny ale strasne uplakany...niedy uz neviem co s nim....
@nela00 môj doktor, pri ktorom by som mala rodiť sa vráti z dovolenky až zajtra večer a v poradni som bola u jeho otca naposledy a hovoril, že ak do utorka nič tak mám prísť už za ním bude robiť a dohodneme sa kedy ale hovoril že teda buď v utorok ale v stredu, no ja vyvolávačku nechcem, ja by som radšej prirodzene rodila... 😒
@nela00 veď práve to, že ja by som radšej odrodila aj dnes a nemusí byť pri tom môj doktor, veď to je vlastne jedno, každý z nich si podľa mňa musí urobiť svoju robotu a budem tam mať aj manžela, akurát je výhoda v tom, že keby tam bol môj doktor tak určite by bol ku mne milší a starostlivejší, je to rodinný známy ale v tejto chvíli mi je to naozaj jedno.... 😉
@ajjkas inak mňa včera večer ako ma tak veľmi začalo pichať od spodu prvýkrát chytila taká panika a strach,že som aj manželovi hovorila, že doteraz som bola hrdinka a zrazu sa začínam báť pôrodu.... 😢 neviem aj v noci keď som nevedela spať a som si na to spomenula tak som mala taký divný pocit....
@lucia1981 presneeee 😀 mna ked chytia občas tie bolesti,tak mi to príde celé iné,normálne som sa nad tým zamyslela,že čo všetko ma čaká a tak,že ktovie kolko hodín budem rodit,no keby si ma v tej chvíli videla 🙂 🙂 smrt v očiach,ved vieš ako sa vraví,že pred prvým porodom sa bojíš,lebo nevieš čo ta čaká a pred druhým sa tiež bojíš,lebo vieš čo ta čaká 🙂
@lucia1981
@ajjkas Ahojte, Vy ste ale šikovné dnes, akčné, už ste toho postíhala dosť. Ja som sa len nedávno zobudila, dobre som si pospala. 🙂 Ale v noci som mala bolesti aj to hnusné pichanie, potom to prešlo a išla som spať.
Máme tu príjemné počasie, ochladilo sa a pofukuje vetrík. 🙂 Dnes tu máme Hurbanovské dni, bude tu riadny cirkus, všetko počujem, keďže kultúrny dom je tu hneď za rohom. Má byť nejaká výstava kaktusov a neviem čo všetko ešte.

Ahojte dievcata... tak ja sa iba hlasim, ze este stale nic... dokonca som aj vcera vyskusala ten ricinovy zazrak, ale ani ten mi nepomohol... A na zajtra 10 rano som objednana na nastup do nemocky na vyvolavacku... 😒
Vsetkym vam gratulujem k vasim vonavym uzlickom... a dufam ze aj my sa uz budeme za chvilu vytesovat z toho nasho... 😵