icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bajushka
24. jún 2011

Ahojte dievcata... tak ja sa iba hlasim, ze este stale nic... dokonca som aj vcera vyskusala ten ricinovy zazrak, ale ani ten mi nepomohol... A na zajtra 10 rano som objednana na nastup do nemocky na vyvolavacku... 😒
Vsetkym vam gratulujem k vasim vonavym uzlickom... a dufam ze aj my sa uz budeme za chvilu vytesovat z toho nasho... 😵

monitas84
24. jún 2011

@bubu84 Ahoj, to som rada, že ste v poriadku a že máš aj mliečko. Super. 🙂 No výborne, krásne si nechala v pôrodnici, že 12 kíl, ten zvyšok Ti dúfam rýchlo zíde dolu. 😉 Už Ti je lepšie? Nebolí to veľmi tam dolu? ☹

lucia1981
24. jún 2011

@bajushka ahoj! tak držím palčeky, aby zajtra všetko dobre dopadlo, pôrod bol rýchli a čo najmenej bolestivý... 🙂

monitas84
24. jún 2011

@bajushka Ahoj prajem Ti všetko dobré. Dúfam, že to budeš mať rýchlo za sebou a nech to máš bezbolestné. Budeme na Teba myslieť. Ako Ti bude super, budeš mať o chvíľku svoju Miušku pri sebe. Budeme Ti v dobrom závidieť. 🙂 😉 Potom daj fotečky a podeľ sa s nami ako Ti to celé prebiehalo. Drž sa. 😉

bajushka
24. jún 2011

@lucia1981 @monitas84 Urcite dam vediet... tu pustaju domov uz po 24 hodinach pokial je vsetko v poriadku... a po 3 dnoch v pripade cisaraku... cize dufam ze v pondelok vecer sme doma... 😉
Aj ja vam budem drzat palceky, nech to uz mate za sebou a hlavne nech to netrva vecnost... 😉
Idem este skontrolovat kabelu to nemocky a potom sa vyvalik k TV nech sa trosku skludnim... Pekny vecer prajem.

bubu84
24. jún 2011

@monitas84 je to zo dna na den lepsie, ale boli to stale dost, najlepsie je ked si to mozem vetrat a po sprche.. ale inak v pohode, malicky je poslusne babatko zatial, sice ma obrateny den s nocou, ale hadam sa to coskoro zmeni.. 😉

kukujka
25. jún 2011

@janina7911 no ved ma to aj velmi hneva a v nasej rodine tuberkuloza bola mal ju moj otec a na testoch som mala nabeh na nu aj ja pol roka som jedla penclen tak dufam,ze ta vakcina pride cim skor

ajjkas
25. jún 2011

Dobré ráno,tak ako? Šiel už niekto rodit? Ja noc v pohode,ale zas sa mi nič nechce.takže nič nové 🙂 🙂

ajjkas
25. jún 2011

@lucia963 Blahoželám,prajem vela zdavia,štastia a rýchle zahojenie... 🙂 🙂

lucia1981
25. jún 2011

@ajjkas dobré ráno! tak ja som spala dosť zle, často som sa budila ale nejaké extra bolesti som mala, až na to večerné pichanie to bolo ozaj dosť nepríjemné, no vstala som úplne v pohode, teraz ma nebolí nič tak neviem ako to dnes dopadne keď máme ísť do tej pôrodnice..... 😉

ajjkas
25. jún 2011

@lucia1981 tak to ma mrzí,tie tvoje bolesti,už len preto ti prajem,nech to máš čím skor za sebou 😉 no inak ja na sebe nejak nevnimam,že by to malo byt dnes,ale verím,že to príde 🙂 🙂

lucia1981
25. jún 2011

@ajjkas no neviem ani ja, či sme si vybrali dobrý dátum... 😀 ja som už prezliekla prádlo, povysávala a nejako mám stále veľa energie a čo malá Andrejka ako sa dnes cíti, už je zdravá?

ajjkas
25. jún 2011

@lucia1981 no ved,aj ja mám už poupratované,poprezliekané periny (kedže som musela) No a Ajka je už v poriadku,chvalabohu,to netrvalo dlho.Teraz už behá po dvore aj ked ešte nejedla,ale nechcem ju nejak nútit,ked povedala,že nechce,asi ešte nemá chut,to je dobré,že už sú tie detičky také velké a vedia povedat,že čo im je,taraz nám to začne odznova...nemluvniatka 🙂

nela00
25. jún 2011

ahojte aj ja som tu teda sme 😀 u mňa žiadne bolesti, teda až na to tvrdnutie cez deň a v noci už neviem ako sa uložiť 😒
@bajushka želám rýchly bezproblémový pôrod!!! teším sa na fotečky 😉
@lucia1981 kedy ideš do pôrodnice? na príjem?

fixi3
25. jún 2011

Ahojte vsetci...tak my sme uz po....mam chlapceka Alexandra narodil sa 18.6. mal 3120g a 52 cm...no narodil sa cisarskym lebo sa pôrod trochu skomplikoval.... je uzasny ale strasne uplakany...niedy uz neviem co s nim....

ajjkas
25. jún 2011

@fixi3 Gratulujem krásne to tu pribúda,hlavne nech ste zdravučký.a vela mliečka 🙂

nela00
25. jún 2011

@fixi3 gratulujem k synčekovi!!! pekná váha 🙂 to mi je ľúto s tou komplikáciou 😒 ak sa ti chce trošku popísať priebeh píš

lucia1981
25. jún 2011

@ajjkas tak to je super, že je už v poriadku a neboj sa keď bude hladná tak si papať vypýta... 🙂

lucia1981
25. jún 2011

@fixi3 blahoželám k synčekovi a prajem mu veľa zdravíčka a šťastíčka v živote... 🙂

lucia1981
25. jún 2011

@nela00 môj doktor, pri ktorom by som mala rodiť sa vráti z dovolenky až zajtra večer a v poradni som bola u jeho otca naposledy a hovoril, že ak do utorka nič tak mám prísť už za ním bude robiť a dohodneme sa kedy ale hovoril že teda buď v utorok ale v stredu, no ja vyvolávačku nechcem, ja by som radšej prirodzene rodila... 😒

nela00
25. jún 2011

@lucia1981 ahá ták, no aj ja by som radšej bez. tiež idem v utorok k dr. ak do pondelka nič. tieto dni sú zaberák aj na nervovú sústavu 😕

ajjkas
25. jún 2011

@lucia1981 to ti v dobro závidím,ja to vidím tak,že v pondelok v poradni ma ešte objedná o dva dni na dalšiu poradnu a potom ked nič tak asi až potom mi dá nejaký termín na príjem 😖

ajjkas
25. jún 2011

@nela00 to máš pravdu stými nervami,ja mám tiež už pocit,že ma z toho.... 😖
ale ked si predstavím,že takto o týžden už budem mat drobca pri sebe,tak to je pekný pocit,no a potom si budem hovorit,že kde som sa ponáhlala 🙂 😉

lucia1981
25. jún 2011

@nela00 veď práve to, že ja by som radšej odrodila aj dnes a nemusí byť pri tom môj doktor, veď to je vlastne jedno, každý z nich si podľa mňa musí urobiť svoju robotu a budem tam mať aj manžela, akurát je výhoda v tom, že keby tam bol môj doktor tak určite by bol ku mne milší a starostlivejší, je to rodinný známy ale v tejto chvíli mi je to naozaj jedno.... 😉

lucia1981
25. jún 2011

@ajjkas neboj sa, možno v pondelok už do poradne ani nepôjdeš a ani ja v utorok... 🙂

ajjkas
25. jún 2011

@lucia1981 to som si vravela aj v stredu,ale ešte som tu 😖 to je zvláštne,,pred prvým porodom som nebola taka netrpezlivá,to robí ten MK,každý je nedočkavý,tak aj ja 🙂 ale skor to je preto,že každý tu už niečo málen ja nič

lucia1981
25. jún 2011

@ajjkas inak mňa včera večer ako ma tak veľmi začalo pichať od spodu prvýkrát chytila taká panika a strach,že som aj manželovi hovorila, že doteraz som bola hrdinka a zrazu sa začínam báť pôrodu.... 😢 neviem aj v noci keď som nevedela spať a som si na to spomenula tak som mala taký divný pocit....

ajjkas
25. jún 2011

@lucia1981 presneeee 😀 mna ked chytia občas tie bolesti,tak mi to príde celé iné,normálne som sa nad tým zamyslela,že čo všetko ma čaká a tak,že ktovie kolko hodín budem rodit,no keby si ma v tej chvíli videla 🙂 🙂 smrt v očiach,ved vieš ako sa vraví,že pred prvým porodom sa bojíš,lebo nevieš čo ta čaká a pred druhým sa tiež bojíš,lebo vieš čo ta čaká 🙂

monitas84
25. jún 2011

@lucia1981
@ajjkas Ahojte, Vy ste ale šikovné dnes, akčné, už ste toho postíhala dosť. Ja som sa len nedávno zobudila, dobre som si pospala. 🙂 Ale v noci som mala bolesti aj to hnusné pichanie, potom to prešlo a išla som spať.
Máme tu príjemné počasie, ochladilo sa a pofukuje vetrík. 🙂 Dnes tu máme Hurbanovské dni, bude tu riadny cirkus, všetko počujem, keďže kultúrny dom je tu hneď za rohom. Má byť nejaká výstava kaktusov a neviem čo všetko ešte.

monitas84
25. jún 2011

@fixi3 Gratulujem, hlavne nech ste zdraví a v pohode. 🙂 😉