icon

Tešíme sa na marec 2013

lucinka1104
20. jún 2012

Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.

magimary
28. jún 2012

@lucinka1104 ozaj, mala si tento cyklus normálny-ovulačný? 😕

alibabaa
28. jún 2012

@magimary aj ja dnes rano clearblue negativny. a obycajny test este slabsi duch ako vcera..
uz len pockam zajtra do krvi a bud sa pridem rozlucit alebo oznamit ze ostavam..

magimary
28. jún 2012

@alibabaa je to zvláštne...že na obyčajnom dúšik... aj keď slabší...
potom to ale znamenalo /možno/ že sa tam fazuľka aj o niečo snažila, len ju niečo vyrušilo... 😕
som veľmi zvedavá, ako zajtra pochodíš...
akurát, že ja sa to dozviem až v pondelok, lebo zajtra odchádzame na víkend... 😒
držkaj sa!

katey
28. jún 2012

tak baby, ja sa asi tiez lucim. na 28dc test negativny, nalada pod psa, teplota vysoka.... uz nech pride ms a mne nova nadej na dalsi nekonecny mesiac...

magimary
28. jún 2012

@katey a koľký deň po ovu? 😕
veď keď je teplota vysoká... 😔

mne je tiež desne... ☹
tak sme sa tu pekne zišli a predsa sa máme rozísť? 😔

katey
28. jún 2012

@magimary 15 DPO.. ja neviem co si mam mysliet. ze by mi to ten super graf zle vypocital? ale uz som uplne zufala, lebo mi doktor povedal, ze ak neotehotniem do jula, bude to musiet riesit inak.. tak uz sa vidim jak mi v nemocnici rezu do brucha a spriechodnuju vajcovody .. :(

nadenam
28. jún 2012

@lucinka1104 áno? a aké bolo to špinenie u teba? ja som pri prvom tehu špinila od toho cca 6týždňa a v ôsmom som potratila..pri druhom tehu som špinila asi v 14tt ale bolo všetko oka..tak teraz sa bojím tak veľmi!

mel84
28. jún 2012

@red_kika ahojky, ako si dnes dopadla? videli ste nieco? 🙂

red_kika
28. jún 2012

@mel84 nebolo ☹ ako som si myslela, bolo este skoro (tak ale termin som mala uz dlho objednany). povedal ze maternica je vysoko, na utz nasiel malilinku bodecku. takze to vyzera ze to je tam [🙂] ale evidentne ide podla tabuliek, lebo mi povedal ze dom 4tt+3, co by ale zodpovedalo 28DC co ja nemavam. takze si myslim svoje o tomto vypocte.
na krv idem v pondelok a uz ma poslal aj na EKG a ze si mam dohodnut termin na NT Utz a a a
dalsiu poradnu mam ale az 6.8. (kvoli dolenkam) [☹] [☹] [☹]

mel84
28. jún 2012

@red_kika nooo tak aspon ta bodecka bola 🙂 im teraz na zaciatku asi zostava len podla tabuliek to pocitat ked nemozu plodik odmerat..ja idem za dva tyzdne, to fakt netusim ako vydrzim tolko cakat 🙂 to stale sa na nieco cakame.. najprv na ovulu, potom na pozitivny test, potom na plodik, srdiecko.. sak mne preskoci asi do toho marca :D

red_kika
28. jún 2012

@mel84 mi hovor 😀 ja teraz budem caka 5 dlhyyych tyzdnov na prve velke vysetrenie..ale jednu vyhodu to ma, budem uz skoro na konci trimestra 🙂

lucinka1104
autor
28. jún 2012

4 dni po sebe som mala kvapky ružového vytoku vraj to bola ovu mam vysokú BT takže ovu bola, ale mna dnes až extremne silne bolí podbruško no na teste ani duch asi sa neuchytilo tak važim len 50 kg pri výške 171 možno aj zato

maggie37
28. jún 2012

Baby dnes večer mi nedalo, priateľ povedal že sa mi zmenilo bruško, tak som urobila jeden test a je tam duch 😀

lucinka1104
autor
28. jún 2012

@maggie37 supééér

susy
28. jún 2012

Ahojte, tak ja sa hrdo k vám pridávam. dnes je to 2. deň čo mešká a na teste // 😀

emily327
28. jún 2012

@magimary dakujeme drzim palce, nech MS nepride :-* A ak pride, tak hlavku hore moja, urcite nepride buduci mesiac 😉 Ako dlho sa uz snazite?

emily327
28. jún 2012

@katey nezufaj moja, raz to urcite pride :-* kolky mesiac sa uz snazite? Jaj tak by som vam vsetkym priala tak otehotniet ako ja 😉

emily327
28. jún 2012

@susy vitaj medzi nami 😉

emily327
28. jún 2012

@maggie37 ako vyzera ten duch?? to akoze je tam taka uplne slabunka ciarocka? ja som nikdy nic take nemala... vzdy slaba ciarka a o 2 dni uz ciara ako hrom :D

emily327
28. jún 2012

ahojte, chcela som sa opytat ( myslim,ze to skor budu mat tie co cakaju 2 dietatko) boli aj vas tak v podbrusku??? mna hrozne, akoby som mala dostat silnu MS a az mi je mdlo z toho 😢 Dufam,ze to coskoro prejde lebo ma to dost obtazuje a casto beham na wc - hnacka... zajtra skusim zavolat svojej Dr.,ze kedy sa mam prist ukazat a tiez nech mi urobi preventivku. Dnes som mala chut si zase kupit test a uistit sa,ze je to pravda,ze som tehotna..

katey
29. jún 2012

@emily327 dakujem 🙂 no.. ja som v oktobri potratila, do decembra som sa pasovala so zapalmi a od januara sa snazime znova.

maggie37
29. jún 2012

@susy ahoj, gratulujem ti 🙂) už si bola aj u doktora? pozerám že máte dvoch chlapcov, tak teraz by to mohlo byť dievčatko, či? 😉 😉

lea1333
29. jún 2012

caute kocky ako ? 😉 😉 😉

lea1333
29. jún 2012

@mel84 mel kolky tt si ?

lucinka1104
autor
29. jún 2012

baby ja stale rovnako mrcha nikde a BT 37, 0

red_kika
29. jún 2012

@lucinka1104 a test?

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 kolko dpo ?

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@red_kika
@lea1333 dnes som nerobila včera negatívny ....a nevim kolký DPO cca 13-15 menej nie

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@lea1333 som 36 DC ja mavam ovu rozne od 16 DC až do 22 ale kedže viem kedy sme len mali ťuťu muťu tak by to dnes malo byť asi 14 DPO potom sme už nemali až dodnes lebo nam deti nedovolia 😀