Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@alibabaa je to zvláštne...že na obyčajnom dúšik... aj keď slabší...
potom to ale znamenalo /možno/ že sa tam fazuľka aj o niečo snažila, len ju niečo vyrušilo... 😕
som veľmi zvedavá, ako zajtra pochodíš...
akurát, že ja sa to dozviem až v pondelok, lebo zajtra odchádzame na víkend... 😒
držkaj sa!
tak baby, ja sa asi tiez lucim. na 28dc test negativny, nalada pod psa, teplota vysoka.... uz nech pride ms a mne nova nadej na dalsi nekonecny mesiac...
@lucinka1104 áno? a aké bolo to špinenie u teba? ja som pri prvom tehu špinila od toho cca 6týždňa a v ôsmom som potratila..pri druhom tehu som špinila asi v 14tt ale bolo všetko oka..tak teraz sa bojím tak veľmi!
@mel84 nebolo ☹ ako som si myslela, bolo este skoro (tak ale termin som mala uz dlho objednany). povedal ze maternica je vysoko, na utz nasiel malilinku bodecku. takze to vyzera ze to je tam [🙂] ale evidentne ide podla tabuliek, lebo mi povedal ze dom 4tt+3, co by ale zodpovedalo 28DC co ja nemavam. takze si myslim svoje o tomto vypocte.
na krv idem v pondelok a uz ma poslal aj na EKG a ze si mam dohodnut termin na NT Utz a a a
dalsiu poradnu mam ale az 6.8. (kvoli dolenkam) [☹] [☹] [☹]
@red_kika nooo tak aspon ta bodecka bola 🙂 im teraz na zaciatku asi zostava len podla tabuliek to pocitat ked nemozu plodik odmerat..ja idem za dva tyzdne, to fakt netusim ako vydrzim tolko cakat 🙂 to stale sa na nieco cakame.. najprv na ovulu, potom na pozitivny test, potom na plodik, srdiecko.. sak mne preskoci asi do toho marca :D
4 dni po sebe som mala kvapky ružového vytoku vraj to bola ovu mam vysokú BT takže ovu bola, ale mna dnes až extremne silne bolí podbruško no na teste ani duch asi sa neuchytilo tak važim len 50 kg pri výške 171 možno aj zato
Baby dnes večer mi nedalo, priateľ povedal že sa mi zmenilo bruško, tak som urobila jeden test a je tam duch 😀
@maggie37 supééér
Ahojte, tak ja sa hrdo k vám pridávam. dnes je to 2. deň čo mešká a na teste // 😀
ahojte, chcela som sa opytat ( myslim,ze to skor budu mat tie co cakaju 2 dietatko) boli aj vas tak v podbrusku??? mna hrozne, akoby som mala dostat silnu MS a az mi je mdlo z toho 😢 Dufam,ze to coskoro prejde lebo ma to dost obtazuje a casto beham na wc - hnacka... zajtra skusim zavolat svojej Dr.,ze kedy sa mam prist ukazat a tiez nech mi urobi preventivku. Dnes som mala chut si zase kupit test a uistit sa,ze je to pravda,ze som tehotna..
@emily327 ahoj https://www.modrykonik.sk/fotoblog/maggie37/alb... toto je duch 😀
caute kocky ako ? 😉 😉 😉
baby ja stale rovnako mrcha nikde a BT 37, 0
@lucinka1104 a test?
@lucinka1104 kolko dpo ?
@lea1333 som 36 DC ja mavam ovu rozne od 16 DC až do 22 ale kedže viem kedy sme len mali ťuťu muťu tak by to dnes malo byť asi 14 DPO potom sme už nemali až dodnes lebo nam deti nedovolia 😀

@lucinka1104 ozaj, mala si tento cyklus normálny-ovulačný? 😕