Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@lea1333 pokiaľ nezvraciate a dobre sa stravujete nemusíte papať vitamíny okrem kys. listovej kedysi neboli a rodili sa zdravšie deti.....
ibnak ja som konečnééééééééé dostala mrchu
ale nie nechápem mam na teste ružovú druhú / nevreím vlastným očiam videli v pohode aj kamošky nie je to duch je to normálne svetlo ružová čiarka akurát rošku rozpitá 😲 predvčerom bol tento istý lacný 10-tkový test Dr Max negatívny tak že by 😀
@lucinka1104 daj fotooooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😀 😀 😀 😀
@leanax no možno už aj 8 tt 😀 jasom ak som tak max 4 tt
@lucinka1104 len mna stale pobolievaju zuby asi vapnik mi treba 😕
@lea1333 večer lebo nemám kabel k foťáku to vie len mm ale da sa pekne odfotiť
@lucinka1104 super budem cakat a gratulujem 😉 😉 😉 😉
@lea1333 ešťe tomu neverím 😀 díky
@lucinka1104 len verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja som si dnes spravila spenatik na obned sak babo potrebuje 😀
@lucinka1104 nechapem dostala si kramy a test mas pozitivny konecne? ci ako?
@mirka12011 to bol vtip ze dostala kramy 😀 😀 😀 😀
@mirka12011 mrchu nemám ale vyšiel mi test aleboli v nom dva tak som si teraz urobila ten druhý a tom je len tienik tak vidíte aké su tie testy na figu z jedného balenia jeden poz. a druhý neg...už neriešim každopádne mrchu nemám a dnes zajtra ani nedostanem
@lucinka1104 jaj uz chapem no tak to je predsa dobre ak je pozitivny a ak robeny rano duplom no ne?
@lea1333 uz som to precitala poriadne :D:D:D
@mirka12011 ano ten poz je z ranného moču
@lucinka1104 no tak to je jasne potom poobede sa hladina meni.....ty na tych testoch prerobis :D
@mirka12011 veru ale ak nahodou mrcha nedorazí tak už len o 2 týždne testnem 😀
tak ja si dnes pojdem este jeden testik kupit. pre istotu 😀
Ale mne uz na prvom teste robenom v noci ukazalo ciarku a na druhom uplne silnu, tak dufam,ze ma to neoklamalo :-/
@red_kika no ja si dnes pojdem do tretice kupit jeden, nech som kludna.... idem konecne zavolat Dr.,ze kedy sa mam prist ukazat. Ja som pri dcerke taketo bolesti nemala, tak preto som nejaka nervozna...
Inak ja som si nikdy ziadne BT nemerala ani nic podobne nerobila, neratatla, tak tu tapem, o com pisete :D :D

@red_kika 😀 😀 😀