icon

Tešíme sa na marec 2013

lucinka1104
20. jún 2012

Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.

magimary
26. jún 2012

@katey kedy si chceš urobiť test?
a dá sa to vsugerovať 😉
príp. je to podporené nejakou skrytejšou virózkou a stresom...

katey
26. jún 2012

@magimary ja neviem, bojim sa sklamania, tak ako kazdy mesiac posledneho pol roka. ms som mala 1.6, tak neviem kedy si urobim. v sobotu? inak teplota sa drzi stale hore..

magimary
26. jún 2012

@katey jasne, chápem...
ale tá teplota je veľmi pozitívny znak 😉
resp. kedy máš mať ďalšiu MS?
máš grafík?

ja som mala poslednú 5.6 a testovať skúsim už vo štvrtok, event.v piatok (najmä kvôli tomu, aby som si mohla efektívnejšie liečiť angínu, ak by som nebola tehu 😝)

katey
26. jún 2012

@magimary predpokladam, ze by som mala dostat v piatok, ale neviem.. lebo mna nikdy nebolievaju bradavky a teraz ma bolia, tak ma boleli aj pri prvom tehu.. inak na 21dc mi ukazalo len jednu ciarku, tak mozno ani nie som.
a ta angina, nezavidim ti, viem co to je :(((

magimary
26. jún 2012

@katey no, tak super-ak vydržíš do soboty, tak to už musí byť niečo vidno 🙂
ale, úprimne poviem, ja už by som na tvojom mieste nevydržala a testila by som aj zajtra 🤐
ale to ťa nenahováram 😅

katey
26. jún 2012

@magimary skuism vydrzat :D

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@katey vyzerá to tak že aj ja v piatok a dnes rano som mala bieleho ducha a s druhého moču ale po 4 hod mi vyšiel silnejší ale podľa toho ako sa cítim vyzerá že budeme predsa len tehu

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@katey ja mam 37,1

magimary
26. jún 2012

@lucinka1104 tiež si myslím, že sem patríš 😉
od začiatku 😅
preto som sa divila, keď si sa tuším na tretej strane tak "triumfálne" rozlúčila 😅 😀

alibabaa
26. jún 2012

babulky. ahojte.. aj ja som si nasla meeega slabeho duuusika.. tak dufam, ze sa k vam pridaaam 😉

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@magimary no ked ja mavam strašne dlhé cykly a boli mesiace ked me sa snažili merala som BT a vedela som kedy mam " nečakať mrchu" ale tento mesiac sme sa nesnažili bola som po operácii prs tak sa zadarilo aby zase ovysli 😀 ale nie poteším sa ak ano ale nezbláznim ak nie len tá neistota ma zožiere chudence deti som chodiaca nervóza

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@alibabaa dúfam, že ano

alibabaa
26. jún 2012

@lucinka1104 no v to dufam aj ja.. veeelmi silno..

magimary
26. jún 2012

@lucinka1104 čo je to "npo" v úvode 😅
/v nemocnici je to skratka pre NIČ PER OS, čiže nič do úst-pred operáciami 😀/
ale tuto som sa s touto skratkou ešte nestretla 😅

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@magimary to malo byť..... no 😀

magimary
26. jún 2012

@lucinka1104 😀 😀 😀
už som myslela, že je to nejaká konikovská skratka ako aj "jj" a pod. 😀

mirka12011
26. jún 2012

@magimary
@lucinka1104
babky dnes dalsia mnamka.....jahody a surov karfiol :D:D:D :D:D:D

magimary
26. jún 2012

@mirka12011 no, ja som dnes ešte neobedovala 😲
a raňajkovala som naposledy tuším o deviatej 😨 🤐 😅

ale tebe zjavne chutí 😀 😀 😀

ale práve som tu slzila nad jedným albumčekom s detskou výbavou... 😅
niečo sa deje, ľudkovia!
toto sa mne nestáva 😀

mirka12011
26. jún 2012

@magimary ale ved to je jasneeeeeeeeeeee bude Timka alebo TOmas :D:D:D alebo nieco na T :D:D:D
no chuti ani ne ale ked to vidim tak ked to neutecie tak skombinujem sak pockaj zacnu nevolnosti dosmejeme sa :D
ja dnes skoro zaspala s Timkou na obed len som si hovorila nespi nespi treba ti hackovat ciapku bo len vtedy mozes ked ti dieta spi :D:D:D tak som po 15min horko tazko otvorila oci :D ale inak ja som pozeravala hotel paradise nerobilo mi problem aj rano vstat potom a teraz uz o 20tej sa mi oci zatvaraju a rano o 6tej mam polnoc :D
no o deviatej no pekne uz by sa patrilo papat nieco ne?
ja som si uz kupila popcorn na veceru :D

magimary
26. jún 2012

@mirka12011 tomáška už máme 😵
bude Timka, alebo Timko (Timmy), alebo Teo 😵

mirka12011
26. jún 2012

@magimary jajajaja uz by sa patrilo mat babenku pri chlapcoch :D:D:D

magimary
26. jún 2012

@mirka12011 juuuuj, ani nehovor!!!

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@mirka12011 ty budeš zdravá 😀

alinka871
26. jún 2012

Ja som si dnes našla na teste tiež ducha, doktor mi predpísal utrogestan a mala som ráno zistiť či ho budem brať ďalej alebo nie. Bola som z toho aj dosť v šoku, lebo na začiatku tam nebolo vôbec nič, tak som si šla spokojne umyť zuby, že zas nič a z nejakého dôvodu som sa vrátila potom na WC a kuk - bol tam. Som teda zvedavá za dva dni, čo bude.

nadenam
26. jún 2012

Ahojte kočky. Ja som maminou 15mesačného dievčatka a včera/pondelok som si robila tehotenský test, ktorý ukázal dve čiarky🙂 Menštruáciu by som mala dostať vo štvrtok ale už sa jej (našťastie) nedočkááám🙂))

nadenam
26. jún 2012

@katey Ani nám sa prvý krát pol roka nedarilo a potom šup a bolo..hlavu hore, nič sa neboj..Mne aj pri prvom tehu aj pri tomto ukázal test pozitívny výsledok už tri dni pre menštruáciou..

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@nadenam gratulujem a vitaj

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@alinka871 držím palce, aby silneli a potichučky gratulujem ,ale aby som nezakríkla......

lucinka1104
autor
26. jún 2012

Mne pri prvom meškala mrcha 9 dní, ked mi vyšiel test s // a pri Timi som mala krásne už 4 dni pred mrchou na 10 DPO

lucinka1104
autor
26. jún 2012

@magimary Timea, Tamara,tereza, Tifany, Tatiana
Tobiasa asi maš tak Teo, Timon, Theodor, Timur..... 😀