Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@nezaaabudka ahojky, ako sa dnes mas? vidim v albume riadne kolajnice 😉
ja robim zajtra posledny test, tiez budem 16DPO, budem robit ten digi opat, aj ked pocitam, ze opat ukaze 2-3 tt, bohvie....ale chcem ho podarovat frajerovi.....spolu s dalsimi vecickami co mu zabalim do krabicky....
@lusinda1989 drz sa a mysli pozitivne, budem na teba mysliet, daj urcite viediet.
@nefertitka aj ja idem v piatok na kontrolu. dnes som dostala duphaston, mam ho zacat uzivat, uvidime ako budem reagovat na tu laktozu, keby zle tak vysadit... dnes som sa tesila ze som nespinila a som to zariekla.. uz zase krv.. ☹ ach jo, drzte sa babule idem si lahnut
@nikitaf
@nefertitka
@lusinda1989
baby držím vám moc palce, nech je všetko ok! oddychujte a skuste sa nenamahat.....
baby ja som v kuse hladna, pred hodinou som obedovala a to som ani nedojedla lebo som bola uplne plna. a teraz mi uz skvrka v bruchu :( no co uz, budem musiet vydrzat aspon 3 hodky
@luslus ani mi nehovor. moje ranajky - jablko, banan, dva rozky s celou velkou pastekou a paprikou....o hodinu uz som sa obzerala po kuchyni, co by som zjedla. takymto stylom budem vyzerat ako almara uz v 4. mesiaci....ale strieda sa mi zravka s nechutenstvom....ako na kolotoci.....
@luslus ja sladke nemozem ani citit...ani ma nenapadne dat si, ale ja som nebola na sladke ani predtym, ja zatial nemam ziadne speci chute...teraz pred obedom som mala neskutocny hlad, ze uz hadam ani nevydrzim a dorypala som komplet cely obed a uz mi je zase na prd.....bud z hladu, alebo z jedla...... 😀 ale nejdem si stazovat, aspon viem, ze sa nieco deje v mojom tele...kym nezvraciam, tak je dobre.....
@nikitaf aj ja spinim a slabo krvacam uz od soboty, mam duphaston a kanavit, snad to prestane. bojim sa. vcera som uz revala lebo sa mi objavila ta krv, nie ako normalne kramy, ale take slabucke, svetlejsie ako pri kramoch, len trolinka na vlozke a ked sa utriem toaletakom tak to vidno. tak moja svagrina vcera vecer po mojom strese zavolala svojmu gyndosovi znamemu, tak ze nemam stresovat, ze pravdepodobne je to uhniezdovanie a natrafilo mi na nejaku cievku, alebo dostavam normalny menzes ale s tym ze uz nic nenarobim. ze dr. by mi aj tak nijako nepomohol, lebo to je este skoro, ze kebyze sa to deje po 2 mesiacoch tehotenstva, vtedy nech stresujem, ale ze to je este kratko, tak to je normalne.
@bronitka
@adamnela dik za privitanie 🙂
@lusinda1989 kuk vyssie moj prispevok
@meinkonka mne to tak povedali aj na pohotovosti, ze treba cakat, kedze nie je ani srdiecko, nie je to vitalne tehotenstvo, tak mi ani nic nedali, az dnes moj doktor ten duphaston. je to ale strasne zufalstvo ked viem ze sa to podarilo a teraz cakat ci sa to "ujme" hrozne. uplne ta chapem, ja som sa uz tolko narevala a nastresovala a tiez nejako som sa trochu zmierila ze asi z toho nic nebude, aj ked s tym sa da tazko zmierit...
Ahojte kočky. Tak ja som uz dnes po kyrete.Rano som zacala spinit a krvacat, tak som hneď išla ku mojej dr. a povedala, ze tam uz nie je vak pravidelný a že sa to potraca, zialbohu. Tak mi vypísala papiere do nemocnice. Takze u mňa v novembri zázrak nepríde. Ale vám všetkým želám, nech sa vám darí, nech sa Vám krásne tehulkuje a hlavne, nech ste zdravucke a vaše fazuľky tiež. Držím Vám palce baby 🙂
@nikitaf ahoj dnes som si robila test rano a je negativny takze je to jasne. Dakujem za povzbudenie a prajem prijemne tehulkovanie, ziaden stres a hlavne zdrave babenko...
@lusinda1989 mrzí ma to ☹ podari sa nabuduce, hlavku hore.....
@adamnela Petulka som s Tebou, kedykoľvek, veď vieš.....
@adamnela @lusinda1989 kočky to ma mrzí ☹ ale tak hlavne treba hlavu hore a skúšať dalej a ked to príde tak nezabudnite nám tu napísať, verím ze to príde čo najskôr 😉
@lusinda1989 jooj to ma mrzi ☹. a co teraz? musis ist k dr.?
ja som total vystrasena uz aj ja cely cas spinim, skor krvacam, bojim sa tiez. 😒
@adamnela bola som este v utorok na kontrolu to som uz spinila/krvacala to aj dr. videl a vo stvrtok uz len po lieky. ale vo stvrtok vecer som velmi stresovala, tak svagrina volala svojmu znamemu dr. a ten vravel ze je to v poriadku, ze bude sa uhniezduje, alebo dostavam menzes a nic z toho nebude, lebo to je este kratke tehu. ze az keby to bolo po 2 mesiacoch tehotenstva tak by to nebolo ok. tak snad bude dobre, v pondelok idem ku svojmu gyn.

@nikitaf ano bola, predvcerom, bol vak 14mm, mam prist dalsi piatok, ci bude srdiecko, mam utrogestan rano 2tbl a vecer 2 tbl, ale spinim stale 🙄