icon

Zázrak príde v novembri 2014

lusinda1989
3. mar 2014

Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?

nefertitka
7. mar 2014

@nikitaf ano bola, predvcerom, bol vak 14mm, mam prist dalsi piatok, ci bude srdiecko, mam utrogestan rano 2tbl a vecer 2 tbl, ale spinim stale 🙄

5ka29
7. mar 2014

@nezaaabudka ahojky, ako sa dnes mas? vidim v albume riadne kolajnice 😉
ja robim zajtra posledny test, tiez budem 16DPO, budem robit ten digi opat, aj ked pocitam, ze opat ukaze 2-3 tt, bohvie....ale chcem ho podarovat frajerovi.....spolu s dalsimi vecickami co mu zabalim do krabicky....

nikitaf
7. mar 2014

@lusinda1989 drz sa a mysli pozitivne, budem na teba mysliet, daj urcite viediet.
@nefertitka aj ja idem v piatok na kontrolu. dnes som dostala duphaston, mam ho zacat uzivat, uvidime ako budem reagovat na tu laktozu, keby zle tak vysadit... dnes som sa tesila ze som nespinila a som to zariekla.. uz zase krv.. ☹ ach jo, drzte sa babule idem si lahnut

5ka29
7. mar 2014

@nikitaf
@nefertitka
@lusinda1989
baby držím vám moc palce, nech je všetko ok! oddychujte a skuste sa nenamahat.....

luslus
7. mar 2014

baby ja som v kuse hladna, pred hodinou som obedovala a to som ani nedojedla lebo som bola uplne plna. a teraz mi uz skvrka v bruchu :( no co uz, budem musiet vydrzat aspon 3 hodky

5ka29
7. mar 2014

@luslus ani mi nehovor. moje ranajky - jablko, banan, dva rozky s celou velkou pastekou a paprikou....o hodinu uz som sa obzerala po kuchyni, co by som zjedla. takymto stylom budem vyzerat ako almara uz v 4. mesiaci....ale strieda sa mi zravka s nechutenstvom....ako na kolotoci.....

luslus
7. mar 2014

@5ka29 ja mam stale chut na sladke. ale rano som mala 2 rozky s nutelou a ledva som ich dojedla. esteze som v robote a nemam v penazenke ziadne drobne ze by som si sla do bufetu nieco kupit :D

5ka29
7. mar 2014

@luslus ja sladke nemozem ani citit...ani ma nenapadne dat si, ale ja som nebola na sladke ani predtym, ja zatial nemam ziadne speci chute...teraz pred obedom som mala neskutocny hlad, ze uz hadam ani nevydrzim a dorypala som komplet cely obed a uz mi je zase na prd.....bud z hladu, alebo z jedla...... 😀 ale nejdem si stazovat, aspon viem, ze sa nieco deje v mojom tele...kym nezvraciam, tak je dobre.....

bronitka
7. mar 2014

@adamnela tak všetko je v poriadku 🙂 zatial skoro nič nevidela ale tehu mi už potvrdila aj z toho mála čo bolo vidno 🙂 pn nemám tú si ak tak mám prísť zobrať bud. týžden mi hovorili bo som teraz ešte povedala ze pôjdem zástupkynu moju doučiť to čo nevie 🙂

luslus
7. mar 2014

@5ka29 ved ani ja nemam speci chute, ja som sladke jedla aj predtym takze to neratam ako nieco nove 🙂 ja sa inak ani necitim ako tehotna, ziadne zmeny zatial. az na to, ze som hladna - ale radsej pretrpim a pockam ako by som sa mala napchavat

meinkonka
7. mar 2014

@nikitaf aj ja spinim a slabo krvacam uz od soboty, mam duphaston a kanavit, snad to prestane. bojim sa. vcera som uz revala lebo sa mi objavila ta krv, nie ako normalne kramy, ale take slabucke, svetlejsie ako pri kramoch, len trolinka na vlozke a ked sa utriem toaletakom tak to vidno. tak moja svagrina vcera vecer po mojom strese zavolala svojmu gyndosovi znamemu, tak ze nemam stresovat, ze pravdepodobne je to uhniezdovanie a natrafilo mi na nejaku cievku, alebo dostavam normalny menzes ale s tym ze uz nic nenarobim. ze dr. by mi aj tak nijako nepomohol, lebo to je este skoro, ze kebyze sa to deje po 2 mesiacoch tehotenstva, vtedy nech stresujem, ale ze to je este kratko, tak to je normalne.

meinkonka
7. mar 2014

@bronitka
@adamnela dik za privitanie 🙂
@lusinda1989 kuk vyssie moj prispevok

bronitka
7. mar 2014

@luslus ja som mala špeci chute ešte ked som nevedela ze som v tom.. 😀 na ranajky som zjedla len čistý dzem s kakaom a na obed som si dala kuracie maso urobené len na horčici a k tomu malinový dzem :D

nikitaf
7. mar 2014

@meinkonka mne to tak povedali aj na pohotovosti, ze treba cakat, kedze nie je ani srdiecko, nie je to vitalne tehotenstvo, tak mi ani nic nedali, az dnes moj doktor ten duphaston. je to ale strasne zufalstvo ked viem ze sa to podarilo a teraz cakat ci sa to "ujme" hrozne. uplne ta chapem, ja som sa uz tolko narevala a nastresovala a tiez nejako som sa trochu zmierila ze asi z toho nic nebude, aj ked s tym sa da tazko zmierit...

adamnela
7. mar 2014

Ahojte kočky. Tak ja som uz dnes po kyrete.Rano som zacala spinit a krvacat, tak som hneď išla ku mojej dr. a povedala, ze tam uz nie je vak pravidelný a že sa to potraca, zialbohu. Tak mi vypísala papiere do nemocnice. Takze u mňa v novembri zázrak nepríde. Ale vám všetkým želám, nech sa vám darí, nech sa Vám krásne tehulkuje a hlavne, nech ste zdravucke a vaše fazuľky tiež. Držím Vám palce baby 🙂

citta
7. mar 2014

@adamnela Ahoj. Zajtra som si rano chcela ist kupit t.test. Len ma dnes niekto od tho odradil,ze sa to neoplati,ze budem sklamana,ked mi prisla ms. Tak teraz co... Mam to skusit,ci nechat tak... ☹

adamnela
7. mar 2014

@citta mozno to naozaj nechaj tak, ale zavisi od Teba 😒

meinkonka
7. mar 2014

@adamnela oooj moja velmi ma to mrzi ☹

adamnela
7. mar 2014

@meinkonka dakujem, no veru stava sa, co uz ☹ Ale tak život ide ďalej. .

meinkonka
7. mar 2014

@adamnela drz sa

citta
7. mar 2014

@adamnela neviem ci si to namyslam,ale mam taky divny pocit... A dnes som stale pocitovala podbrusko-take pichanie...

adamnela
8. mar 2014

Ahojte. .

@meinkonka diky moc..

@citta no ak mas divný pocit, tak si urob ten test pre pokoj duše. . 🙂

lusinda1989
autor
8. mar 2014

@nikitaf ahoj dnes som si robila test rano a je negativny takze je to jasne. Dakujem za povzbudenie a prajem prijemne tehulkovanie, ziaden stres a hlavne zdrave babenko...

5ka29
8. mar 2014

@lusinda1989 mrzí ma to ☹ podari sa nabuduce, hlavku hore.....
@adamnela Petulka som s Tebou, kedykoľvek, veď vieš.....

bronitka
8. mar 2014

@adamnela @lusinda1989 kočky to ma mrzí ☹ ale tak hlavne treba hlavu hore a skúšať dalej a ked to príde tak nezabudnite nám tu napísať, verím ze to príde čo najskôr 😉

lusinda1989
autor
8. mar 2014

@5ka29
@bronitka dakujem baby viem ze to pride znova ale tak uz som sa moc tesila a s takymto necim som vobec neratala... Ale vsetko zke je na nieco dobre zas som o nieco silnejsia...

meinkonka
8. mar 2014

@lusinda1989 jooj to ma mrzi ☹. a co teraz? musis ist k dr.?

meinkonka
8. mar 2014

ja som total vystrasena uz aj ja cely cas spinim, skor krvacam, bojim sa tiez. 😒

adamnela
8. mar 2014

@bronitka diky, no uvidíme kedy to príde, ale ked sa to podarí, tak sa prídem pochváliť ..

@5ka29 dakujem moja, ja viem 😉

@meinkonka a bola si niekde?

meinkonka
8. mar 2014

@adamnela bola som este v utorok na kontrolu to som uz spinila/krvacala to aj dr. videl a vo stvrtok uz len po lieky. ale vo stvrtok vecer som velmi stresovala, tak svagrina volala svojmu znamemu dr. a ten vravel ze je to v poriadku, ze bude sa uhniezduje, alebo dostavam menzes a nic z toho nebude, lebo to je este kratke tehu. ze az keby to bolo po 2 mesiacoch tehotenstva tak by to nebolo ok. tak snad bude dobre, v pondelok idem ku svojmu gyn.