icon

Zázrak príde v novembri 2014

lusinda1989
3. mar 2014

Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?

lenki7
12. mar 2014

@luslus @nezaaabudka teraz vecer som sa pozitivne naladila, ze to bude v poriadku. Akurat, ze povedat nevie nik, pichanie v lavom vajecniku mozem mat aj z tych krcovych zil /ktore som inak pred 2 mes nemala/, ale zase krcove zily sa mohli spravit lebo sa tam nieco tvori. Zaroven HCG je dost male, co naznacuje ze ide o MMT. Uvidime v najblizsich dnoch ako rychlo bude stupat hcg, tak uvidime no...
@luslus neboj sa, pokial nemas ziadne krvacanie alebo bolesti, tak to bude dobre 🙂

adamnela
12. mar 2014

@lusinda1989 no super, tak do snaziliek a do ktorej temy presne?

lenki7
12. mar 2014

@adamnela och tak to bolo dost malo... ja mam 200 koniec 5tt a moja gyn a vyjadrila by som mala mat viac. No mozno to naozaj nakoniec bude u mna dobre.

lusinda1989
autor
12. mar 2014

@adamnela skupina snazilky nie tema ale skupina cakam ta tam 😊

bronitka
12. mar 2014

neskutočné 😀 neter (6 rokov) vyjadrila svoj názor na olympiádu 😀 v skratke: mne sa páčia len prvé dve miesta tretie je také o ničom..ked som sa spýtala prečo dostala som takúto odpoved 😀 : no vieš prvý a druhý dostanú zlatu, alebo striebornú medailu ale ten tretí dostane bryndzovú..na čo to je ak nemáš na to chuť tak sa ti to len pokazí 😀

lenki7
12. mar 2014

@bronitka to mas velmi dobru gynekologicku. Urcite by som na take sla. Ja ako prvorodicka som bola uplne stratena. Inormacie ziadne, tak som citala vselico a kadeco.. niektore veci boli pritiahnute, ale zase musim povedat, ze vela veci mi pomohlo, alebo som si na ne davala pozor...

adamnela
12. mar 2014

@lusinda1989 uz letim 🙂

bronitka
12. mar 2014

@lenki7 tak určite mi aj dosť vecí pomohlo a možno ešte aj pomôže..som zvedavá čo všetko porozoberáme na tom sedení. Ona spomínala ze robí dve sedenia..jedno kde všetko vysvetlí, celých deväť mesiacov a na druhom nám pustí dvd o všetkom..tak uvidím. Na to druhé možno ani nepôjdem. Možno bude stačiť aj tá prvá prednáška..aj ked zas..prečo sa dva krát neuliať z práce 😀

lenki7
12. mar 2014

@ aaaa ze uplne vsetko 😀 tak videa z porodu su doteraz u mna tabu, v ziadnom pripade ani za peniaze 😀 Ale zase, mozno tam budu poucne veci, a ked sa ti uz nebude pacit, tak pojdes :P

reva6
12. mar 2014

Baby cawte....pred mesiacom som potratila ale len na zaciatku som bola a bez zakroku.. teraz ma dojst prva mrcha ale asi ani nedojde .... este som netestovala az v pondelok chcem..... chcem sa spytat ak by boli2 ciarkykedy mm ist k doktorovi ked som potom potrate? Chcela by som duphaston..... newiem ci mi ho da aj na vyziadanie... co myslite??

bronitka
12. mar 2014

@reva6 pfu tak to netuším kedy..ale ako náhle budeš mať dve čiarky, jednoznačne svojmu doktorovi zavolaj, či máš (môžeš) prísť, ze si mala potrat a si opäť tehotná, ze aby sa to nezopakovalo či by sa dali nasadiť lieky.. 😉

reva6
12. mar 2014

No ja dufam ze mi tie lieky da ... nechcem to zazit znova ....

nezaaabudka
12. mar 2014

@bronitka no to hej, to asi každý lekár nemá rád, ak povieme, že sme niečo čítali na nete 😅 😀 😀

nezaaabudka
12. mar 2014

@lenki7 držím ti silno palce!

nezaaabudka
12. mar 2014

@reva6 netuším aký je postup, radšej sa poraď s lekárom, až to bude isté. Ale myslím, že som niekde čítala, že ak si mala samovoľný potrat - bez zákroku, tak by nemal byť problém, že si znovu otehu. Tamto sa proste neuchytilo a tentokrát to bude silnejšie a uchytí sa 😉 hlavne nestresuj, uvidíš ako to dopadne o pár dní

belalinda
13. mar 2014

Ahojte! Pridavam sa k novembrovkam 🙂 Mame zatial riadne kolajnice a gestacny vak, bud tyzden by malo byt uz aj srdiecko... Tak snad pojde vsetko ako ma 🙂
@reva6 ked budes mat pozit test tak urcite chod k lekarovi.... S nim sa o vsetko porad...
@lenki7 ja som ani po porode nemala zaujem o videa z porodu 😀 nie to este pred porodom 😀 tiez to je pre mna ciste tabu...

5ka29
13. mar 2014

@lenki7 ahoj, ako dopadli dnes testy HCG?
@nezaaabudka hello, dnes som si robila tiez posledny testik, co som nasla domka, tak posielam aj ja....

@bronitka ty ako sa citis, v robotke uz lepsie? ja som uz druhy den domka a aj zajtra ostanem, mam nadchu neskutocnu, kycham kade chodim, ale uz to vyzera, ze to do choroby riadnej neprepukne, ale oddychujem...pre istotu....to mas super, ze lekarka robi taketo seansy, to by som sa aj ja zucastnila 😀
ty ides 28. na srdiecko, ja 1.4.....prvy krat na sono...ale verim, ze je vsetko tak , ako ma byt.....
@amonda vitaj medzi nami 🙂 kedy ides lekarovi?

@castor inak mas to presne ako ja, tiez mi ustupuju nevolnosti, az mi je to divne....tiez az vecer mi byva, cely den relativne klud.....ale nejdem sa stazovat 😀
@snowww1 ty ako s tym nachladnutim, ustupuje?

5ka29
13. mar 2014

@belalinda vitaj medzi nami, ktorý si týždeň?resp. kedy mas predpokladany termin?

lenki7
13. mar 2014

@5ka29 zle ☹ hcg len 225 co strasne malo. Mam prist o tyzden na usg a hcg pokial nedostanem kramy a ak budem mat bolesti tak okamzite do nemocnice... ☹ dievcata tak sa s Vami lucim a prajem Vam zdrave babatka 🙂

5ka29
13. mar 2014

@lenki7 😔 je mi to luto, drz sa..... ☹

luslus
13. mar 2014

@lenki7 :( tak sa drzkaj

luslus
13. mar 2014

tak, vcera vecer som mala prvykrat tazobu na zaludku. a moj muz sa hned zacal so mnou hadat, ze nech mu nevarim veceru, ze on si navari :D ze nech si ja idem lahnut

luslus
13. mar 2014

inak este otazku mam - uzivate niektora kyselinu listovu? ako tu citam fora tak vsetky baby sa napchavaju vselijakymi vitaminmi aneviem cim. ja toho zastanca nie som. lenze ja ani nezjem vela zeleniny.

amonda
13. mar 2014

@5ka29 No dnes som si nie ista, ci k vam patrim. Vcera som mala 3 druhy (pepino, mamatest, rapiclear) pozitivne - mamatest a rapiclear duch, ale na pepino celkom viditelna ciarka a dnes pepino a womansecret nic, uplne ciste testy. Tak som zmatena, toto sa mi este nestalo - ja som nikdy nemala ziadneho ani ducha ani ciarku pokial som nebola tehotna (co bolo len raz-nedopadlo). Keby som mala tu ciarku len na jednom teste, tak pochopim, ze falosny duch, ale na troch? No, v zasade idem cakat, co cas ukaze... 🙄

anawi
13. mar 2014

Ahojte baby, tak sa konecne mozem k vam pridat aj ja 🙂 Ale som si uzila stresu. V piatok dve ciarky, v pondelok som zacala krvacat cervenou krvou tak som bezala na pohotovost, bola som 6tt+2 a prazdny gestacny vak, chceli ma zobrat na prijem ze je to potrat ale nastastie jeden mily dr. povedal ze mam prist o 3 dni na kontrolne sono. Tak som tam dnes sla aj so zbalenou taskou a on tam je drobec uz aj s akciou srdiecka 😵 😵 😵

bronitka
13. mar 2014

@5ka29 cítim sa lepšie a v práci sa to dá vydržať ale po pravde by som aj radšej bola doma..len zas ak by mi doktorka dala vychádzky dve hodiny denne tak tam zošediviem 🙂 takze zatial zarezávam v práci a uvidím ako sa to zlepší/zhorší 🙂 a na tú seansu sa teda celkom teším..bude nás tam ccfa 15 bojazlivých prvorodičiek 😀 takze som zvedavá čo príde, ked prídu otázky na jej prednášku 😀

belalinda
13. mar 2014

@5ka29 dakujem, som v siedmom tt, termin mam 4.11.
@lenki7 ☹ drz sa!
@luslus ja este neberiem nic, ale urcite budem... Kyselinu listovu urcite budem brat...
@amonda uf, tak to mas divne... Ale zalezi aj aka bola citlivost tych testov... Snad coskoro budu vsade kolajnice 😉
@anawi to teda bol riadny napinak! Dufam, ze uz pojde vsetko hladko 🙂

luslus
13. mar 2014

@anawi tak sa drz 🙂

5ka29
13. mar 2014

@luslus ja beriem femibion

amonda
13. mar 2014

@belalinda no nevidiet to na vlastne oci, tak si myslim, ze mi sibe 🙂 a dakujem a blahozelam