Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@nezaaabudka mne je to vlastne úplne jedno, čo to bude 🙂 Dcéra by chcela aj bračeka aj sestričku, ale prvého bračeka. Mužovi je to tiež jedno, vraj chlapec poteší, ale zase s dievčatkom to už vie 🙂 Možnože o kúsok viac by som asi chcela toho chlapčeka, nech je trochu zmena
@nefertitka a az teraz som si vsimla, ze aj gramatika ma nejak opusta :( :D
@luslus tak to je totalny priznak tehotenstva 🙂
@luslus tak to ti neviem povedať, mňa vtedy s tlakom poslali internistke. Tá mi nasadila na celý deň holter - taký merač tlaku, čo mi ho sám od seba meral každú polhoďku, aj v noci a potom to vyhodnotila. Už si nepamätám, či mi potom lieky dala ona, alebo až gynekológ v poradni v nemocnici... ale ten holter je dobrá vec, lebo ti pekne zmonitoruje tlak a mne vtedy povedala, že som vlastne OK, len keby mi vyskočil, mám utekať do nemocnice...
@luslus
@nefertitka dievcata je to priznak.vola sa to tehotenska demencia(nic v zlom a bez urazky) a kedze ja mam vsetky priznaky sveta,aj tie vsugerovane,tak viem o com hovorim.tiez to mam.strasne zabudam.... 😀 😀
inak som zistila, ze mi trosku pomaha pit nealko pivo, super sa po nom grga a hned mi ostane na zaludku o trosku lepsie...
@nefertitka mne pomaha vinea
@ammellia mne zas vinea vadi strasne....a ta pachut po nej v ustach...
kazdemu nieco ine 😉
s tou tehotenskou demenciou súhlasím, aj ked myslím ze akosi skoro prišla... 😀 1. išla som kupiť cukor..vošla som nakupila som masko, zeleninu, ovocie...a víťazoslavne odišla...cukor ale v taške nebol... 😀 tak si hovorím ok, ved po ceste mám ešte jeden obchod..tam už len vybehnem zoberiem cukor a idem domov...tak aj bolo..teda takmer..vbehla som do obchodu...začala som sa obzerať a uplne som zabudla čo chcem..tak ze nevadí prejdem regále a zistím..išla som okolo pizza rožkov zobrala som tri a odišla..ráno na mna drahý kričal...zlatko kde máme cukor do kávy? 😠 😅 2. prestala som splachovať po malej a zhasínať po veľkej..prečo neviem ale proste je to tak..zabudam.. 😀 3. v práci príjmem tovar, založím a ked chcem dodatočne pozrieť čo som založila...už neviem nájsť založené dokumenty...toto je ale horšie takze už som nakazala zastupkyni ukladať veci..už mi totiž chýbajú tri dodacie listy a nemôžem ich nájsť 😅 4. už som sa dva krát dala do sprchy a až pri sprchovaní prišla na to, že mám na nohách ponožky 😀 dúfam že to nebude už moc postupovať..lebo na to ze som v 7 týždni tak je toho už dosť 😀
@nefertitka a dnes som mala brutalnu chut na tonic. Dnes som mala celkovo dost divne chute :D
@ammellia ale na tonic davaj pozor, vraj chinin moze sposobit potrat
@nefertitka no ved pisem, ze len chut som mala, nedala som si. ;) aj ked ja som v tomto celkom benevolentna, nemyslim si, ze by mal babatku uskodit pohar toniku. Cize keby bola chut fakt neprekonatelna, dala by som si. ale kratko na to som uz zas snivala o tuniakovej bagete....
@ammellia tak hej, poharik urcite nie🙂 ja mavam tiez kadejake chute a vcera som na to aj doplatila, najprv som sa sla zblaznit za slepacim vyvarom, tak som spravila, cele poobedie som ho chlipala, co som sa ho nemohla dojest, medzitým prisla chut na sladke, potom zas maso z vyvaru a tak mi bolo spatne od cca 16 tej az kym som nesla spat, ze koniec...
@bronitka teda ja neviem ako ty dopadnes na konci🙂
ahojte 🙂 mate tu dost zaujimave debatky 🙂 uz vas tu nejaky ten den pozorujem.. ale az teraz som sa zaregistrovala.. jo a aby som sa predstavila, volam sa Jana a ked vsetko pojde ako ma, tak ku mne prileti bocian v novembri 🙂
dobré ranko babulky, ako sa dnes mate? vcera tu bolo teda srandy navecer, ja som sa rehotala na mobil jak sibnuta, moj drahy pozeral na mna, ci som kompletna.....lebo ved som dosla z prace nabrusena a agresivna a vecer ste mi naozaj zlepsili naladu 😉 hlavne teda Vy dve 😀 @luslus @bronitka ....
joj baby ja by som si tak pospala este aspon zo dve, tri hodky.....inak vcera mi nebolo az tak zle, som to zvladla v praci relativne v pohode, uvidime, co prinesie dnesok.....ale vonku je krasne slnecno, tak ma to dobija pozitivnou energiou....
@yanula vitaj medzi nami a cit sa tu ako doma 😀
@luslus Ty daj dneska vedieť, co ti povedala lekarka a co dnes tlak?
@5ka29 ahoj, dobre ranko. no ja som mala dnes perne rano..nejdem to tu ani popisovat radsej :D len musim zacat vstavat skor lebo pri tom obijmani misy nestiham potom do prace :D akurat som dovolala s lekarkou, navysila mi lieky na stitnu zlazu, kazde 2 mesiace kontrola, s tlakom ma poslala na interne, ze takyto tlak v tehotrnstve nemozem mat a ze HCG som mala 8800, povedala mi, ze je velmi vysoke a mozem byt v 7-8 tyzdni. ale mne sa nejak vysoke nezda :/
akurat som si spravila matovy cajik z cerstvej maty tak snad mi bude trosku lepsie :D
a rozmyslam, ze si vezmem dovolenku na par dni, lebo to tazko zvladam
@luslus ak Ti povedala, ze HCG je vysoke, tak by som jej verila...hlavne nehladaj na nete a neporovnavaj.....lebo sa zbytocne vystresujes, rozmedzie HCG hodnôt moze byt obrovske....ak nepoznas svoje dve hodnoty z roznych dní, tak nemás s cím porovnat.....takze ty uz takto blinkas, chuda male...zober si tu dovolenku a oddychuj a s tym tlakom ta dá internistka do poriadku, uvidis....
ach, aj vy ste take unavene strasne?
@nefertitka teraz poobede brutalne, chcem spinkaaat ☹
@luslus tak to je fajn, že ťa poslala internistke. Rovnaký postup ako vtedy u mňa. DAjú ťa tam dokopy a budú sledovať, aby bolo všetko pod kontrolou. Mrzí ma, že už ti je takto veľmi zle, tá dovolenka je celkom dobrý nápad, treba sa dať dokopy 🙂 Fajn, že je HCG vysoké, to je dobré znamenie, nie? Vraj to vrcholí v deviatom týždni, tak potom by už malo byť pomaly lepšie
@nefertitka
@5ka29 ani mi nevravte, mám chuť to tu zabaliť a ísť k našim si pospať, kým nebudem môcť vybrať dcérku zo škôlky... a to s ňou musím ísť kúpiť poobede jarné topánky, lebo som včera zistila, že jesenné ju už tlačia a nemôže ďalej behať v čižmách v tomto teple... a ja by som radšej spalaaaa 😔

@luslus tak teraz sa uz uplne rehocem na tom hnoji 😀