Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@nezaaabudka
že fiona :DDD prese si to trafila :D a som rada, že v tom nie som sama 🙂
@nezaaabudka
držíme palce!! verím, že všetko bude v poriadku!
dobruuuu 🙂
@nezaaabudka som na Teba zvedavko....daj vediet...
@castor juj, super, tesim sa s tebou, výborná správa 😉
baby nevytvoríte niektorá sukromku?
@ammellia myslím, že každá z nás má určité obavy.. určite to bábo pretočí váš doterajší život hore nohami 🙂 ale bude to stáť za to, nie? nuda bude zažehnaná :D
a pokial ste na to dvaja, je to úžasné.. máte jeden druhého a viete si pomôcť 🙂
som zvedavá, ako dopadnem ešte ja s drobcom.. s "partnerom" to nie je zrovna ideálne.. pre mna.. hmm 🙂
čaute babulky...už Vás dlhšiu dobu čítam a sledujem ako si počínate 😎 v tom krásnom tehulkovaní..ak smiem tak sa pridám aj ja...do tretice všetko dobre vraví moj mm tak musíme bojovať!!!už máte niektorá i tehotensku knižku??ja idem až za týžden..zatial som na rizikovom tak uvidíme ako to bude dalej,ale pevne verím že všetko bude O.K 😵 😵 😵
@silvuska47 drzim palce. V ktorom tyzdni si?
@ammellia dakujem no podla kalkulačky v siedmom týždni..aj ked neviem neviem kedže som mala nepravidelnu ms tak uvidím čo povie doky za týžden.. 😵 ale verím že budeme silno ale silno bojovať.. 😵
@5ka29 tiez si myslim, ze sukromka by bola lepsia, keby som vedela ako na to, ale neviem 😝
@silvuska47 vitaj medzi nami. Ja som knižku dostala včera. Ešte v nej síce skoro nič nie je, ale aj tak sa z nej vytešujem. Držím palce, aby ti všetko dobre dopadlo 🙂
@5ka29
@nefertitka aj ja súhlasím so súkromkou, ale nikdy som ju nezakladala... 😒
baby tak ja sa na to podujmem, ak dovolite🙂
@ammellia neboj sa, všetko pôjde tak nejako prirodzene. Ja som nikdy nebola materský typ, detičky a bábätká mi nič nehovorili. Keď sa narodila dcéra, tak prvé dni som ňu pozerala ako na malého votrelca, ktorý stále niečo chcel a nedal mi vydýchnuť 🙂 ale každým dňom som ju mala radšej a radšej a o mesiac by som ju nikomu nedala... Čo sa týka partnerského vzťahu, tak sa samozrejme trochu zmení, ale skôr to naberie nový rozmer. Okrem partnerov budete ešte aj rodičia a občas pôjde všetko bokom kvôli dieťaťu...ale neboj sa. Všetko sa dá zvládnuť a ja som nikdy neoľutovala, že mám dieťa a tot druhé je dokoncy vymodlené po 2 rokoch snaženia. Takže nás rodičovstvo neodradilo 🙂
Ahojte dievcata..Tak ms neprisla a 1.4 idem na ultrazvuk ci je vsetko ok.Priznam sa,ze mam neskutocny strach :( vsade citam ze niektorym nebolo vidiet srdiecko..Musim si zakazat citat.
Drzim vam vsetkym palce dievcata 🙂
babulky sukromka je vytvorena, zatial pridane tieto kocky. Dalsie baby kludne piste, pridam vas 😉
@castor@nefertitka@nezaaabudka@luslus@yanula@ammellia@bronitka@superdievca@snowww1
tu je link na sukromnu temu. dufam, ze som to nejako nedomrvila, lebo to robim prvy krat 😀
vid prispevok vyssie:
@nefertitka @nezaaabudka @luslus @yanula @ammellia @bronitka @superdievca @snowww1
Ahojte baby, tak ja som prave prisla od dokiho a potvrdene 🙂 som v 7tt, fazulka ma 9mm a srdiecko krasne bije 🙂 ....tak neviem kto to tu "riadi", ale rada by som sa k vam pridala 🙂
@5ka29 ahojko,je uz zalozena skupinka "novembrovky 2014" ? 🙂
@luslus na materskej bolo v Juri fajn, aj keď mi chýbali možnosti mesta, ale s nástupom do práce sme zistili, že je strašne otravné každý deň cestovať. Ja som celý život všade chodila pešo a odrazu sa bez auta neobídem, to mi veľmi vadilo. Tak sme sa rozhodli, že chceme do BA, ale muž zase trval na dome, on neznáša činžákz. Preto máme komprosmis - dom v BA a zase to budem mať do práce pešo 🙂
dievky mozem poprosit o pridanie do skupiny? 🙂
@castor dakujem za privítanie 😵
založil niekto i sukromku??ak hej pridajte ma prosím vás dakujem 😉
@kalutka
@pipinka3027
@silvuska47 napiste 5ka29 ona vas prida
@luslus pisala som jej tu ,ale este neodpisala

Babule zajtra mi držte palce, idem na potvrdenie tehu 😉 🙂 Je mi tak zle, že nechápem... pri prvej mi takto vôbec nebolo. Tak dúfam, že to je znak toho, že je všetko o.k. dobrú noc 🙂