icon

Dokončenie maturity na súkromnej škole v Bytči

elibra
24. mar 2025

Ahojte, chcem sa opýtať, či sa tu nájde niekto, kto nastupuje v školskom roku 2025 do súkromnej OA v Bytči.
Stále váham,či podať prihlášku na dokončenie maturity.
Či to zvládnem pri deťoch. Pomohlo by mi keby tu bol niekto, kto ma nejaké info o tejto škole 🙏 ďakujem vám.

kristina6014
12. apr 2025

@elibra ak myslíš súkromnu Strednu odbornú školu v BY , tak ja tam nastupujem od Septembra 🙂

elibra
autor
24. máj 2025
@kristina6014

@elibra ak myslíš súkromnu Strednu odbornú školu v BY , tak ja tam nastupujem od Septembra 🙂

@kristina6014 ahoj uz si si podala prihlášku ?

kristina6014
3. jún 2025
@elibra

@kristina6014 ahoj uz si si podala prihlášku ?

@elibra áno už dávnejšie 🙂

weronika666
19. jún 2025

Aj ja nastupujem od septembra

bosorkabb
21. aug 2025

Ja tiež nastupujem v septembri.

vsetkyobsadene
22. aug 2025

Ahojte
Aj ja som sa prihlásila teraz od septembra, len stále nejak váham kvôli náročnosti. Tie komentáre čo som prelustrovala, príde mi to ako VŠ
No neviem
Naposledy som maturovali pred 25 rokmi ale umelecky odbor tak mám rešpekt či je to zvládnuteľné

vsetkyobsadene
22. aug 2025

Máte tu niektorá nejaké bližšie informácie k výučbe, ako len komentáre na internete?

kristina6014
24. aug 2025
@vsetkyobsadene

Máte tu niektorá nejaké bližšie informácie k výučbe, ako len komentáre na internete?

@vsetkyobsadene ja nastupujem tiež od septembra, materiál posielajú učiť sa budete sama a chodíte len na preskúšanie to je zatiaľ všetko čo viem. To spomínali aj pri telefonickom rozhovore 🙂

natalka2548
24. aug 2025

je to veľmi ťažká škola ale dá zvládnuť keď sa tomu budete fakt venovať a nenechávať si veci na poslednú chvíľu. Čo sa týka materiálov ktoré posielajú je toho veľa a odborné písané takže si z toho treba ešte spraviť poznámky nepošlú to ako hotový materiál na učenie. A ak si myslíš že budeš mať nejaké výhody keď si to platiš tak to určite nie, keď budeš potrebovať napríklad zmeniť termín na skúšku Tak ti nevyhovujú, triedna je veľmi neochotna čokoľvek riešiť ale niektorý učitelia sú vpohode a snažia sa pomôcť na skúškach. Ale musíš riadne makať lebo nenechajú ťa len tak prejsť a musíš toho vedieť dosť aj na 4ku.

anonym_915903
24. aug 2025

Prosim pekne a niekto materialy z Ruskeho jazyka? Tiez nastupujem od septembra dakujem 🙂

anonym_d9bd22
24. aug 2025
@natalka2548

je to veľmi ťažká škola ale dá zvládnuť keď sa tomu budete fakt venovať a nenechávať si veci na poslednú chvíľu. Čo sa týka materiálov ktoré posielajú je toho veľa a odborné písané takže si z toho treba ešte spraviť poznámky nepošlú to ako hotový materiál na učenie. A ak si myslíš že budeš mať nejaké výhody keď si to platiš tak to určite nie, keď budeš potrebovať napríklad zmeniť termín na skúšku Tak ti nevyhovujú, triedna je veľmi neochotna čokoľvek riešiť ale niektorý učitelia sú vpohode a snažia sa pomôcť na skúškach. Ale musíš riadne makať lebo nenechajú ťa len tak prejsť a musíš toho vedieť dosť aj na 4ku.

@natalka2548 to je iba jedna triedna učiteľka?

natalka2548
25. aug 2025
@anonym_d9bd22

@natalka2548 to je iba jedna triedna učiteľka?

@anonym_d9bd22 niesom si istá ale myslím že áno sú tam študenti ktorý chodia celé 4 roky a niektorým uznali 2 roky a myslím že všetci tyto externisti majú jednu triednu.