Fungovanie špeciálnej škôlky pre deti s autizmom
Ahojte. Ako to prosím funguje v tejto škôlke pre autisticke deti? Berú len z Bytce detičky alebo aj odinakiaľ? Budeme mať v októbri 4 Rocky a vôbec neviem ako to funguje... Ďakujem♥️
@januska1905 veru aj mimo...kamoske tam chodila dcéra z MT... teraz uz je aj v MT skolka pre deti s autizmom, ale cakacka je cca 2 roky
Ďakujem, a mali ste aj nejaké odporúčanie na špeciálnu škôlku? A podávali ste žiadosti aj do iných škôlok? Keď nezoberú tak čo? Boli ste doma s nimi? My máme aj 7mesacne dvojičky, nedá sa moc vyvážať vzdialene
Ďakujem, a mali ste aj nejaké odporúčanie na špeciálnu škôlku? A podávali ste žiadosti aj do iných škôlok? Keď nezoberú tak čo? Boli ste doma s nimi? My máme aj 7mesacne dvojičky, nedá sa moc vyvážať vzdialene
@januska1905 áno mala som z CPP v Bytči odporúčanie... No v tom období iná škôlka neprichádzala do úvahy, keďže bol plienkovany a aj na inej úrovni, bez akejkoľvek komunikácie.. momentálne dovŕšil teraz v decembri 5 rokov, takže musia ho zobrať, buď normálna s asistentom, alebo špecka.. som s ním doma na predĺženom rodicaku, ale využívame ten čas, že chodíme do špeciálneho centra pre autistov do PB na rôzne terapie... treba tieto veci riešiť skôr, nakoľko detí je veľa a dlho sa čaká.. opätovne to riešim zas, ale už tentokrát v PB.. v októbri som bola v MŠ za riaditeľkou, nech aj ona vie, nakoľko v máji mám termín pôrodu, nech stihnem vybaviť to najdôležitejšie..no a budem podávať dve prihlášky.. takto pred rokom som už specku v BY riešila...

@januska1905 ahoj, my sme z okolia Bytče a minulý rok som podávala prihlášku, no nezobrali ho, keďže majú obmedzené kapacity okolo 15 detí a počet detí, ktoré nezobrali bol omnoho vyšší..a tých detí stále pribúda...primárne brali predškolákov a potom zvyšné ako mi bolo povedané.. ešte aj v pb majú škôlku pre autistov..