Hľadám spolužiakov z Bytče - dokončenie maturity externe 2026
Ahojte 🙂 mám tu nejakého budúceho spolužiaka/spolužiačku ktorý nastupuje od septembra na túto školu na dištančné štúdium? 🙂
Ahoj. Prišla ti už odpoveď? Ja som pozerala na stránke podľa toho kódu a vypísalo mi že neevidujú. Tak som písala škole mail, tiež ju nenašli. Tak som poslala ešte jednu prihlášku a tiež mi ju nenašlo. Tak neviem kde je problém. Ty si ako na tom?
Ahoj. Prišla ti už odpoveď? Ja som pozerala na stránke podľa toho kódu a vypísalo mi že neevidujú. Tak som písala škole mail, tiež ju nenašli. Tak som poslala ešte jednu prihlášku a tiež mi ju nenašlo. Tak neviem kde je problém. Ty si ako na tom?
@lala1204 ahoj áno mne prišiel už pred časom email že evidujú moju prihlášku. Skús tam pripadne ešte zavolat, určite sa to musí nejako vyriešiť 🙂
@lala1204 ahoj áno mne prišiel už pred časom email že evidujú moju prihlášku. Skús tam pripadne ešte zavolat, určite sa to musí nejako vyriešiť 🙂
@kristinka1997 musela som posielať na novo. Som zvedavá kedy príde oficiálna odpoveď. 😊
@kristinka1997 ahoj,práve som poslala prihlášku 🫣
@3marhulka3 môžme sa kľudne potom spojiť cez fb alebo whatsapp a podávať si info 🙈😊
@kristinka1997 musela som posielať na novo. Som zvedavá kedy príde oficiálna odpoveď. 😊
@lala1204 jasné daj vedieť keď ti príde odpoveď , môžme potom dať nejakú skupinu na whatsapp 🙂
@lala1204 jasné daj vedieť keď ti príde odpoveď , môžme potom dať nejakú skupinu na whatsapp 🙂
@kristinka1997 poslali mi mail že do 7.08. pošli pozvánku na konzultáciu plus ešte nejaké inštrukcie. Tebe prišlo niečo?
Ahojte.. ja som minuly týždeň zmaturovala. Mám veľa veľa veľa materiálov. Aj spracovaného.. chcel by niekto?
Ahojte.. ja som minuly týždeň zmaturovala. Mám veľa veľa veľa materiálov. Aj spracovaného.. chcel by niekto?
@vallerymi jaaaaaa by som si prosila 🥹🥹🙏🏻 kde ťa mozem kontaktovať?
@3marhulka3 môžme sa kľudne potom spojiť cez fb alebo whatsapp a podávať si info 🙈😊
@kristinka1997 tebe prišla nejaká odpoveď okrem toho jedného neilu? Prosím? Mne len ten Neil zatiaľ že má zaevidovali od 1.9. a nech čakám ďalší meil...
@vallerymi ak by sa dalo budem vďačná ♥️
@vallerymi ak by sa dalo aj ja by som poprosila. Ak to je aktuálne poprípade nejaké fotky a ja si vytlacim.ak by sa dalo do mailu. A ešte otázka ako to prebiehalo v pohode?

@kristinka1997 Ahoj áno. Ja som podala prihlášku. Ale ešte nemám oficiálnu odpoveď.